Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Azalan saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ta mavra

Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
1.616
225
73
Merhaba arkadaşlar iki sene önce doğum yaptım ve doğumdan sonra saçlarım çok döküldü kısa kestirdim ama yine de toparlanmadı şimdi ise çok azaldı ve cansız nasıl çoğaltabilirim dolgun olsun istiyorum öneri ve yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar iki sene önce doğum yaptım ve doğumdan sonra saçlarım çok döküldü kısa kestirdim ama yine de toparlanmadı şimdi ise çok azaldı ve cansız nasıl çoğaltabilirim dolgun olsun istiyorum öneri ve yardımlarınızı bekliyorum
Bence önce bir doktora çıkın tahlil yapsın size gerekenleri verir

Kan değerlerinde sorun yoksa; sığır iliği kürü, Sarımsak-zeytinyağı bakımı ve /veya karanfil kürü öneririm saç çıkarma açısından en memnun kaldıklarım bunlar. Tabi bu kürleri yaparken düzenli beslenip-yeteri kada su içip, içeridende desteklemek lazım.

Altara git sampuan veriorlar gurlestirici ve yag kuru iste icinde hersey var hemen gurlesir benim saclarimdada vardi aktar sampuanla kur verdi simdi masallah dokulmelerde biter hem

İlk kez duydum sığır iliği kürü nedir sarımsaklı olanı duydum ama saçta sarmısak kokusunun kaldığını söylediler cesaret edemiyorum uygulamaya

İlk kez duydum sığır iliği kürü nedir sarımsaklı olanı duydum ama saçta sarmısak kokusunun kaldığını söylediler cesaret edemiyorum uygulamaya
Sigir kuru biraz ugrastirici aktara gidin karışık dogal sac bakim yağları var onlarin icin evigen bepanthen ampul katin hafta 2 kez 3-5 saat bekletin yikayin sacinizi tararken dikkat edin beslenmenizede dikkat edin doktorunuzdan biotinli ilac gida takviyesi isteyin biotin sac icin cok iyi geliyor cidden

Kesinlikle sığır iliği kürü yap 2 3 ay yap her hafta. 1 sene sonra olacaklara inanamayacaksın. Üstelik saç dibimde sedef var bak ona rağmen diyorum.

Back
X