Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütüm azaldığı için 3aylık olan bebeğimi emzirmekte çok zorlandım denediğim hiç bişi fayda etmedi ne bulgur pilavı ne komposto nede kaynanamın sütlü çorbasıtaki doktorum milkplus önerene kadar önemli olan 6 şişeyi 3gün düzenli kullanmak. İnanılmaz faydasını gördüm. ve artık sadece milkplus kullanıyorum süt sorunu ortadan kalkıp bebeğinizin karnı tok sizinde içiniz rahat oluyo kullandım ve hala zaman zamanda kullanmaya devam ediyorum.[/QUOTE
bende ictim 3 tane ama faydasını görmedim siz nasıl kullandınız ? ac ? tok ? yemekten önce sonra ? yada acıp belli bir süre icinde mi ?
Ben haftada 3 bağ dereotu yiyordum.bana doktorum söylemişti ve ben bunu yaparak oğlumu 16.5 ay emzirdim halada emzirirdim çünkü sütüm dolu dolu geliyordu ama 2. bebeğime hamile kaldım bıraktım.
tadını sevmeyen olabilir ama hem sütü hem sütün kalitesini artırdığını nette de okumuştum çok faydasını gördüm.Hemde ekonomik ve bildiğimiz bişey
canım ne kadar yiyorrsun günde ???? benimde sütüm az malesef simdi 6 bucuk aylık oglum bende senin gibi emzirmek istiyorum uzun süre. bir ara bende denedim dereotu ama pek faydasını göremedim belkide devam etmeliydim bana bilgi verir misin lütfen
Sütüm azaldığı için 3aylık olan bebeğimi emzirmekte çok zorlandım denediğim hiç bişi fayda etmedi ne bulgur pilavı ne komposto nede kaynanamın sütlü çorbasıtaki doktorum milkplus önerene kadar önemli olan 6 şişeyi 3gün düzenli kullanmak. İnanılmaz faydasını gördüm. ve artık sadece milkplus kullanıyorum süt sorunu ortadan kalkıp bebeğinizin karnı tok sizinde içiniz rahat oluyo kullandım ve hala zaman zamanda kullanmaya devam ediyorum.
sütüm azaldı ve tedirginim ya sütüm kesilirse.kesilmemesi için ne yapmalıyım öneriniz var mı ?
senin yaşadıklarını birebir yaşadım ben. o kadar iyi anlıyorum ki ama artık dert etmemeye çalışıyorum. olmayınca olmuyor. annemin de sütü azmış. muhallebi ile büyütmüş beni. geneetik mi ne anlamadımBenim de sütüm yetmiyor bebeğime mama veriyorum doğduğundan beri ve her mama verisimde kendimi çok suçlu hissediyorum. Allahım sütü bol olanlardan benim neyim eksik diyorumne duyduysam yaptım ama olacağından fazla olmuyor. İlk zamanlarda çok ağladım bu yüzden. Her annenin sütü bebeğine yeter diyenleri anlamıyorum. Benim yetmiyor. Bi ara mama vermedim kuzum üç günde nerdeyse yarım kilo kaybetmiş.
Çok merak ediyorum neden süt az veya çok olur.
Galiba benim de annemin azmis tarhana çorbası ile buyumusum altı ay zor emzirmis kadincagizsenin yaşadıklarını birebir yaşadım ben. o kadar iyi anlıyorum ki ama artık dert etmemeye çalışıyorum. olmayınca olmuyor. annemin de sütü azmış. muhallebi ile büyütmüş beni. geneetik mi ne anlamadım![]()
hiç kasma o zaman canım boşverGaliba benim de annemin azmis tarhana çorbası ile buyumusum altı ay zor emzirmis kadincagiz