azarlaninca çok kötü hissettim :(

sevdacicegi2243

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
52
5
30
Ben esimim ailesiyle gorusmuyorum demin Cok kotu oldum kizlar. Facede laf carpan bir soz paylaştım. Sonra telefon caldi babam aradi ve beni azarladi o neymis sana yakisiyormu ne bicim soz o beni delirttin bilmem ne cocuk gibi beni azarladi yaa :KK43: bende tepki verdim yok arkadaşın mi karsinda dedi. resmen şap gibi kaldim akil verin ne olur.. bi baba niye böyle sert davraniri....

Babalarimiz bizi daha cocuk goruyorda ondan.Bizimde büyüdüğümüz akıllarına gelmiyor.Benim babamda öyle yanlış bi kelime kullanacağım diye aklım cikar takma yani :KK69:

ya arkadaşım durumu tam anlatmadan nasıl yorum yapalım ya da mantıklı yorum yapmak mümkün mü??

mesela karşı taraf birisi aracılığıyla size göndermem mi yaptıda siz ordan mesaj yazdınız??

ya da aklınıza geldi şunu yazım da da rahatlayım mı dediniz??

geçmiş mi canlandı gözünüzde yazma gereği duydunuz??

ha babanızın kulağına bişey mi gitti de sizi arayıp kızma gereği duydu??

birsürü soru yani..

paylaşım ne ona göre karar vericem aleni sövdünüz mü ? yoksa adam ne diye dellensin o kadar .

Ustune alinmis yada sana yakismayan bisey yazmissin belliki babalar haklidir sikiwer gitsib sanak ortamda pek bi atarli herkes

Haklıyken haksız duruma düşürüyor bazen kızgınlıklarımıza yenik düşmek .. Sanırım içinizde kalan söylemek istedikleriniz var ama face tarzı internet sitelerinde tencere kapak laflar paylaşmak sizi sadece anlık rahatlatır , haklıysanızda haksız duruma düşürür.. Siz en iyisi o yazıyı ordan kaldırın .. Ve kim size ne yaptıysa beddua etmeden allaha havale edin ve elinizden geliyorsa o kişilerle aynı ortama girmeyin

Ben esimim ailesiyle gorusmuyorum demin Cok kotu oldum kizlar. Facede laf carpan bir soz paylaştım. Sonra telefon caldi babam aradi ve beni azarladi o neymis sana yakisiyormu ne bicim soz o beni delirttin bilmem ne cocuk gibi beni azarladi yaa :KK43: bende tepki verdim yok arkadaşın mi karsinda dedi. resmen şap gibi kaldim akil verin ne olur.. bi baba niye böyle sert davraniri....

offf konu sahipleri yazıp yazıp bir de uçmasanız şuradan ...

ne yazmıştın ki ne yazsan da baban çok haklı ve normal davranmış. hiç hoş durmuyor sosyal ortamda öyle eşe dosta laf çarpma. iyi ki de uyarmış. bir daha yapmazsınız umarım.

X