Azarlayan eş

Artık soğuk davranacağım ailemle konuş cam biraz onlar konussun en azından anneme anlatayım da biraz konussun annem
Koskoca 32 yaşında kadin olarak annenizin, kocanızla mı konuşmasını bekliyorsunuz 🙄.ikiniz de evliliğe yakışmayacak düzeyde ailelerden kopamamişsınız anlaşılan.en son ailem onunla bununla konuşsun dediğimde 6 yaşındaydım valla😀.

Heee o zaman sorun yok. Ben heyecanla cocuk kaynana koca konularini bekliyorum 🙈
32 yaşında değilim burda öyle girdim evet eşim hatalı ben de böyle yapmaya devam ederse ayrılacağım. Çok tanıyıp evlenen insanlarda boşanıyor anlaşamıyor malesef .Bu konuda kısa sürede evlenmem suç gibi görünmesin lütfen.

Kendisine dedim bana bu tarzda davranırsan ve böyle olursan boşanırım sen bilirsin dedim

32 yaşında değilim burda öyle girdim evet eşim hatalı ben de böyle yapmaya devam ederse ayrılacağım. Çok tanıyıp evlenen insanlarda boşanıyor anlaşamıyor malesef .Bu konuda kısa sürede evlenmem suç gibi gorunmesin
İyi akşamlar burda daha önce yeni konu açmıştım ama tekrar aynı olaylar yaşandı özet geçersem kasımda tanıştığım haziranda nişanlandiğım nişanlım kasımda evlenmiyorum diye bana soğuk yapıyor kavga ediyoruz bu acele neden ne yapmalıyım. Ben nisan ya da haziranda istiyorum. Nasıl davranmalıyım mesaj atmıyor ya da geç yazıyor off şimdiden bunaldım

Taaaa evlenmeden konu acmissin... "taniyan insanlar da bosaniyor" demissin....konu baska bosananlar degil, konu kendini bile isteye atese atmış olman ve degismeyecek bir okuz yuzunden konu aciyor olman....

O kadar mi mecbursun bu adama? Acik yureklilikle dersen ki "ya tek basima yapamam korkuyorum, ya da baskasini bulamayacagim icin yalniz yasayip olmek istemiyorum okuz de olsa kocam olsun" dersen, okuzluklerini kabullenmekle basla, soylenmeye devam etmekle degil. He ama canima tak etti, bu ne ya dersen de burada konu acacagin zamani, avukat arastirmaya ayir

Taaaa evlenmeden konu acmissin... "taniyan insanlar da bosaniyor" demissin....konu baska bosananlar degil, konu kendini bile isteye atese atmış olman ve degismeyecek bir okuz yuzunden konu aciyor olman....

O kadar mi mecbursun bu adama? Acik yureklilikle dersen ki "ya tek basima yapamam korkuyorum, ya da baskasini bulamayacagim icin yalniz yasayip olmek istemiyorum okuz de olsa kocam olsun" dersen, okuzluklerini kabullenmekle basla, soylenmeye devam etmekle degil. He ama canima tak etti, bu ne ya dersen de burada konu acacagin zamani, avukat arastirmaya ayir
Tek başıma yaparım öyle bir şey yok zaten

Back
X