• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azcik dengesiz bir ben

elaide

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
4.277
12.428
208
Kizlar merhaba,
Onceki konularimdan hatirlayanlariniz olur, yeterince anlasamayinca 16 aylik evliligimi bitirdim. 8 aydir ayriyiz, davamiz gereksiz prosedurler yuzunden henuz bitmedi, ocakta bitecek insallah.

Keyfim gayet yerinde, hayat gayet guzel, isler yogun, ailem iyi, dostlarim guzel, yuvarlanip gidiyorum. Lakin minicik bir sorun var. Ilgilenenler oluyor, ama ben cok dengesiz yaklasiyorum bu ilgilenenlere. Birkac tanesiyle gorustum ama bi turlu ‘yeterince’ dogru ve acik gonullulukle yaklasamiyorum adamlara. Tabiri caizse sabah adamlara asik uyaniyorsam (elbette ask degil olay, ama hoslanma diyelim) aksaminda gorusmeme karari aliyorum. Gorusmek istememe sebeblerim oyle sacma, oyle gereksizki. Bende hoslarinda gitmeyen bisey varsa kuplere biniyorum mesela. Elestirilerine hic gelemiyorum. Bir sonraki gunu gayet depresif gecirip, tekrar kendime geliyor bidaha tovbe diyip kendi kendime yuvarlanmaya devam ediyorum. Taa ki bi sonraki vakaaya kadar. Israrla kendimi kapatacagim diyor, yine birine malup geliyorum.
Bunun yani sira islerimdede farkediyorum, motivasyonum cok cabuk bozuluyor ama bi okadar cabukta toparliyorum. Yada annemin/babamin bi sozu yuzunden kuplere binip bir saat sonra hicbirsey olmamis gibi davraniyorum. Gereksiz parlamalar, kizmalar..Simdi boyle yazarken birden cokkkk fazla gelgit yasiyomusum gibi hissettim, cok abartilacak bir durum yok ama yinede bir dengesizlik var. Rahatsiz ediyor beni yinede. Eski esimi tanimadan onceki dengemi okadar ozluyorumki.

Bu dengesizligi nasil asacagim inanin hicbir fikrim yok. Fikirlerinize acigim.
Spora basladim, biraz duzene sokar beni belki diye, ama sporada dengesiz gidiyorum. Bana piskolog yada yardim alin filan demeyin, dusunmuyorum gitmeyi cunku.

Konularını az çok biliyorum ..
Takip ettiğim kadarıyla, bu zor süreci sen dimdik belkide biraz katı bir vaziyette geçiriyorsun ..
Bi yerlerden duygu patlamaların olacak elbette . . Eğer kendini sıkıyorsan biraz rahatla, ağlaman gerekiyorsa ağla,
üzüleceksen de üzül ve atlat .. Ayrıca da,
Dans ya da görsel sanatlarla alakalı bir kursa gidersen belki ruhuna iyi gelir diye düşünüyorum ..

Kizlar merhaba,
Onceki konularimdan hatirlayanlariniz olur, yeterince anlasamayinca 16 aylik evliligimi bitirdim. 8 aydir ayriyiz, davamiz gereksiz prosedurler yuzunden henuz bitmedi, ocakta bitecek insallah.

Keyfim gayet yerinde, hayat gayet guzel, isler yogun, ailem iyi, dostlarim guzel, yuvarlanip gidiyorum. Lakin minicik bir sorun var. Ilgilenenler oluyor, ama ben cok dengesiz yaklasiyorum bu ilgilenenlere. Birkac tanesiyle gorustum ama bi turlu ‘yeterince’ dogru ve acik gonullulukle yaklasamiyorum adamlara. Tabiri caizse sabah adamlara asik uyaniyorsam (elbette ask degil olay, ama hoslanma diyelim) aksaminda gorusmeme karari aliyorum. Gorusmek istememe sebeblerim oyle sacma, oyle gereksizki. Bende hoslarinda gitmeyen bisey varsa kuplere biniyorum mesela. Elestirilerine hic gelemiyorum. Bir sonraki gunu gayet depresif gecirip, tekrar kendime geliyor bidaha tovbe diyip kendi kendime yuvarlanmaya devam ediyorum. Taa ki bi sonraki vakaaya kadar. Israrla kendimi kapatacagim diyor, yine birine malup geliyorum.
Bunun yani sira islerimdede farkediyorum, motivasyonum cok cabuk bozuluyor ama bi okadar cabukta toparliyorum. Yada annemin/babamin bi sozu yuzunden kuplere binip bir saat sonra hicbirsey olmamis gibi davraniyorum. Gereksiz parlamalar, kizmalar..Simdi boyle yazarken birden cokkkk fazla gelgit yasiyomusum gibi hissettim, cok abartilacak bir durum yok ama yinede bir dengesizlik var. Rahatsiz ediyor beni yinede. Eski esimi tanimadan onceki dengemi okadar ozluyorumki.

Bu dengesizligi nasil asacagim inanin hicbir fikrim yok. Fikirlerinize acigim.
Spora basladim, biraz duzene sokar beni belki diye, ama sporada dengesiz gidiyorum. Bana piskolog yada yardim alin filan demeyin, dusunmuyorum gitmeyi cunku.
neden düşünmüyorsun ki ciddi anlamda dengen bozulmuş sebebi de belli tedavi de kolay sürer
ne bileyim bence düşünmelisin
ayrıca yasalar önünde hala evlisin bence bir müddet daha bekleyebilirsin birileri ile görüşmek için

Ocak ayından sonra boşanman gerçekleşecekmiş. ayrıca 8ay da çok kısa bir süre..
16 yıllık evlilikten sonra uzun bir süre kendinizi dinlenmeniz iyi olur.. daha sağlıklı adımlar atabilmek için

Keyfin yerinde hayat güzel ailen iyi dostların güzel,
Ama olanları henüz sindirip bu güzelliklerin güvenini tadını çıkaramıyorsun belli.
Mantığın güzel diyor ama ruh halin henüz olanları sindirememiş
Biraz zaman ver kendine
Hemen bir ilişki düşünme bence
Gel gitler yaşa üzül ağla gül sevin, dengeye oturacak zamanla

Davanın bitmemiş olması ve bir ilişki yaşıyor olman ; mahkemede her an karşına aleyhte bir süpriz olarak çıkabilir dikkat et :rolleyes:

Onun dışında dengesizlik problemin için ; dönemsel olduğunu düşündüm , geçirdiğiniz sürecin izleri silinince denge sorunu da ortadan kalkacaktır .

Konularını az çok biliyorum ..
Takip ettiğim kadarıyla, bu zor süreci sen dimdik belkide biraz katı bir vaziyette geçiriyorsun ..
Bi yerlerden duygu patlamaların olacak elbette . . Eğer kendini sıkıyorsan biraz rahatla, ağlaman gerekiyorsa ağla,
üzüleceksen de üzül ve atlat .. Ayrıca da,
Dans ya da görsel sanatlarla alakalı bir kursa gidersen belki ruhuna iyi gelir diye düşünüyorum ..
belkide sorun uzulmeye yeterince izin vermeyisimdir kendime, o yuzden duygu patlamalari yasiyorumdur.
sanat diyosun hmm..dusuneyim bunu canim sagol.

Prosedür tamamlansın davan sonuçlansın önce.. Kendine zaman ver.. Maddi durumun el veriyorsa tatile çık..
8 ay sizce kisa bir suremi? yas tutmaya degecek bir insan oldugunu dusunmuyorum, takilip kalmayida sevmiyorum uzuntu ve keder icerisinde. tatile ciktim, ilkbaharda yine gidecegim insallah canim.

Ocak ayından sonra boşanman gerçekleşecekmiş. ayrıca 8ay da çok kısa bir süre..
16 yıllık evlilikten sonra uzun bir süre kendinizi dinlenmeniz iyi olur.. daha sağlıklı adımlar atabilmek için
16 yil degil tatlim, ay ay! haha..ve ayni seyi sanada soruyorum, 8 ayi siz kisami buluyorsunuz gercekten?

Belkide 8 ay kısa bir süredir, bunu düşündünüz mü hiç?
evet dusundum canim, ben yas tutacak karakterde bir insan degilim. 6/7 ay dinlendim, kendimi dinledim, ruhum gonlum gordugu ilgiden hoslanmaya basladigi andada kendimi actim.

Keyfin yerinde hayat güzel ailen iyi dostların güzel,
Ama olanları henüz sindirip bu güzelliklerin güvenini tadını çıkaramıyorsun belli.
Mantığın güzel diyor ama ruh halin henüz olanları sindirememiş
Biraz zaman ver kendine
Hemen bir ilişki düşünme bence
Gel gitler yaşa üzül ağla gül sevin, dengeye oturacak zamanla
Iste bu son soyledigine katilip katilmadigimdan emin degilim. Evet 8 ay belki iki/uc sene gibi bir sure degildir, ama okadar sene yerinde sayabilecek bir kadin degilim galiba. Acik sozlulukle bunu soyleyebilirim herhalde. Ruh halimin sindiremedigi konusunda kesinlikle haklisin ama, son zamanlarda ruya gormeye basladim, hic gormezdim. Ruyalarima o giriyor. Demekki bi sekilde beynimde sindirmeye calisiyor olan biteni.

Bence tahammülsüzlük var.. Her şeye daha anlayışlı yaklaşmaya çalış bence. Ya da çok ciddiye alma her şeyi..

16 yıl değilse kaç yıl?
ayrıca 8 aylık bir sürede YAS tutmanız için değil, kendinizi dinlemeniz için kısa bir süre..

16 yıl değilse kaç yıl?
ayrıca 8 aylık bir sürede YAS tutmanız için değil, kendinizi dinlemeniz için kısa bir süre..
Herkesin kendine gelme suresi, dinlenme suresi farklidir diye dusunuyorum canim. Lakin dengesizligimi biturlu toparlayamadim. Yukarida bir arkadasin ‘tahammulsuzluk’ olarak adlandirdigi sey belkide benim sorunumdur (ve 8 ayin bazilariniza gore kisa oldugu konusu degil). ayrica 16 ay evli kaldik.

Herkesin kendine gelme suresi, dinlenme suresi farklidir diye dusunuyorum canim. Lakin dengesizligimi biturlu toparlayamadim. Yukarida bir arkadasin ‘tahammulsuzluk’ olarak adlandirdigi sey belkide benim sorunumdur (ve 8 ayin bazilariniza gore kisa oldugu konusu degil). ayrica 16 ay evli kaldik.
tamam

Back
X