- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şimdiden zorlanmaya başladım. Ama nasıl yapıcm bende bilmyrm. Annem gelrse doğuma ona yaptırcam yoksa naparm bilmyrm kendm halletmeye çalşcmHerkese merhaba arkadaşlar 32 haftalik hamileyim doğum şekli ve zamanı henüz belli değil erken olur falan diye endişe ediyorum siz kişisel temizliginizi kaçıncı haftada yaptınız bide kuaföre gitmedim ben hep kendim yaparım acaba kuaföre gitmeli miyim
Ben sirle kendim yapıyorum gobekten görünmüyor tek tük kalıyo gibi aynayla yaparım artık ama yinede doğum ne zaman bilmediğim için sürekli yapmak gerekiyorayy bendede ayni deli sorular..bende diyorum yarin yada bigun gideyim bi bakim yaptirayim diyorum gelir falan bakimli olayim diyorum..kendim yapıyorum normalde ama simdi bu gobekle ugrasamiycam..
Ben şimdiye kadar hiç jilet yada tuy dökücü kullanmadım hep sirle kendim yapıyorum gobekten görünmüyor artık aynayla yapıyorum ama çok kısa olunca sir de tam temizlemiyoHamilelign başından sonuna kadar kendim yaptım her duşta temizlendim zor oldu ama el yordamı ve ayna ile kolaylaştırdm... Canım tatlı olduğu için hiç ağda düşünemedim zaten oraya onun dışında kol altı ve bacak ağda ile olsa da gebelik sürecinde yine de diğer yöntemlerle temizlendim ne olur ne olmaz diye ... Doğum riski her zaman var o yüzden sürekli kendini temiz tutmaya bak
Ben kimseye acamamda yaptırmak için ofBen şimdiden zorlanmaya başladım. Ama nasıl yapıcm bende bilmyrm. Annem gelrse doğuma ona yaptırcam yoksa naparm bilmyrm kendm halletmeye çalşcm
Ben şimdiye kadar hiç jilet yada tuy dökücü kullanmadım hep sirle kendim yapıyorum ağda neden yasak mı canım acabason zamanlara kadar ağda yaptırdım.. sonra doktorum ağdayı yasakladı, istemedi.. her muayenede alttan muayene etme olasılığı oluyor son haftalar.. o yüzden ayna kullanarak jiletle aldım ben her kontrolden önce..
Ben o konuda çok dikkat ediyorum ama ağda çok kisalari almıyor sirle yapıyorum ben o yüzden tamamen pürüzsüz olması için azcik uzasa daha iyi oluyor o yüzden çok tedirgin oluyorumCan'ım hamileyken kaçıncı haftada olursan ol yolunun hastaneye düşme olasılığı var hep. Ve 32 den sonra acil bi durum olduğunda çatı muanesi yapılıyor bence hep temiz hazır olmalısın.
Şimdiye kadar hep kendim yaptım şimdide kendim yaparım sanırım aman hamileyiz zaten bide mikrop falan Allah korusundaha once dogum yapmadım. ne zaman ne sekılde temızlık yaparsınız bılmıyorum kızlar ama , temızlıgınızı ya cok cok cok guvendıgınız pırıl pırıl bır yerde yaptırın ya da evde kendiniz, kendiniz yapamıyorsanız annenız ablanız arkadasınız yapsın. Zira ciddi bir mikrop kapma durumum olmuştu benim üstelik çok iyi bilinen bir yerdi malesef.
Can'ım bende ilk gebeliğimde öyleydim ta ki erken Doğum sancılarım başlayana kadar. Hep jiletle aldım malesefBen o konuda çok dikkat ediyorum ama ağda çok kisalari almıyor sirle yapıyorum ben o yüzden tamamen pürüzsüz olması için azcik uzasa daha iyi oluyor o yüzden çok tedirgin oluyorum
açılmaları tetikleyebildiğini söyledi canım.. tüy dökücü zaten kullanamazsın bence kimyasal içerikli sonuçta.. o yüzden çok sevmesek de jiletten başka çare kalmıyor..Ben şimdiye kadar hiç jilet yada tuy dökücü kullanmadım hep sirle kendim yapıyorum ağda neden yasak mı canım acaba