salamlarrrrrrrrr.haminizi opurem.necesiniz? insallah hersey heyatinizda qaydasindadir.kalipso senin ucun de cox sveinirem sevdiyin birinden sevgi gormek hele hele evlendiyin insanin sevgisinden bu qeder emin olmaq inanilmaz gozel duygu oldugunu tahmin edirem.men sene sual vermisdim amma herhalda oxumadin.sen aileni nece razi etdin seni basqa olkeye verdiler gelin olaraq.menim mama seni uzaga vere bilmerem deyir.bizim evlilip planimizi aksatirlar buna gore.sen nece etdiyini yaz ki men de bundan istifade edim
salamlar.ne gozel basqa olkede is tapa bilmek.men fikirlesirem ki heyatdir hani olur ya evlenip izmire gede bilsem goresen is tapa bilerem mi? men ingilis dili muellimesiyem.ele bilirdim ki buranin diplomu ile is tapmaq olmaz.gozel balamiz necedir gulcum? bu arada sen isde olanda ona kim baxir?
salamlar.ne gozel basqa olkede is tapa bilmek.men fikirlesirem ki heyatdir hani olur ya evlenip izmire gede bilsem goresen is tapa bilerem mi? men ingilis dili muellimesiyem.ele bilirdim ki buranin diplomu ile is tapmaq olmaz.gozel balamiz necedir gulcum? bu arada sen isde olanda ona kim baxir?
Çox sağol,canım Misscim,seninde gününün aydın keçmesini dileyirem.En qısa bir zamanda sevgiline ve xoşbextliyine qovuşmanı dileyirem.Sende üzülme,canım,herşey istediyin kimi olacak inşallah.En gözel arzularımla...
Öptüm
salam qızlar ne gözel söhbet edirsiniz. ALLAH muhabbetinizi artırsın :)
men aylardır gire bilmirem buraya. ümümiyetle kompyutere yaxınlaşmağa bele zamanım olmur..
bebişim 4 aylıq oldu, artıq az yatır ve çox ilgi isteyir. boş qala
bilmirem.
mamam 3 ay yanımda qaldı, dünyanın en xoşbaht insanı men idim. amma 1 hefte oldu bakıya döndüüü senağlama
çox darıxıram çooox. oğlum olmasaydı çoxdan deliye dönmüşdüm Veten hesretinden senağlama
boşuna deyilmeyib ki:
Gezmeye Gerib Ölke,
Ölmeye Veten Yaxşı...!
canımsınız Tanrı Tüm Türk illerindeki kardeşlerimizi korusun.Oralara gelip sizleri görmeyi çok isterim sevgiler hepinize...
mehinbanu abla tez tez niye gelmirsen? baxxxxxxxxx hamimiz burda yaziriq birseyler.seni de azerini de cox gozleyirem az az gelirsiz.
menden helelik bu qeder.opdum haminizi qizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?