offffffff fidandim of.vallah deyilesi cox soz var bir o qeder de hec soz yoxdur.ne deyim nece deyim hec bilmirem.beli tamamile qerarim ciddidir,ayrildim.bitirdim artiq onla iliskimi.mene yalan deyen o sexs idi.heckimin tahmin edemeyeceyi qeder pis idim.beynimde heyata insanlara dair ne varsa alt ust olmusdu.mene universitet mezunu oldugunu demisdi ama yalan olduhgunu oyrendim.kim bilir basqa neler yalan idi.cox inad etdi ayrilmamaq ucun,niyetinin ciddi oldugunu icaze verdiyim anda elci gondereceyini fikrinin ciddi oldugunu ispatlamak istediyini dedi ama icim cokdu.cox incidim o yuzden qebul etmedim.niye mene demedin deyirsen basa dus meni nolar,o an beli yalan danisan odur desem tebii ki sorusacaqdiniz niye ne oldu deye.o an bu barede danismaga ozumu hazir hiss etmediyim ucun demedim.incime nolar gozel bacim .sadece o defter yandirdim kulu ruzgara savurdum onu bilin yeter
salam gulcum.maraqlandigin ve dediyin xos sozler ucun cox sagol.dediklerine tamamile qatiliram.heyatda ne olursa yaxsiliga dogru olduguna eminem.duzdur insanin cani yandigi anda onu anlamaqda cetinlik cekir.beyin bunlari desede qelb basqa soz deyir.ama neyseeeeeee.herhalde bele olmasi daha yaxsiymis.heyat davam edir
bu arada men bildiyim gence baki arasi her gun ucus yoxdur.elimden geldiyi qeder saatini gununu ve qiymetini oyrener sene deyerem.bu arada yeterki sen gel men sene dolma da pisirerem,plovda pisirerem.bilrisen gencelilerin sufresi gozel olur yerimseniben hem teyyare ucmasa sen gel bizde qalarsan ondan asan ne var ki.teki sen gel.gencede bir bacin oldugunu unutma.cox semimi deyirem
bu arada fidan haralardasan????????????
gulcum ya bu kk beni deli edicek ha.ozel 2 mesajin var yaziyor ama aciyorum azerin bacinin gonderdiyi oxunmus mesaj var sadece.allah allah ya.senden mene sekille bagli mesaj gelmisdi.ona yanit verdim sene geldi mi bilmirem.burda cox az sey bilirem ona gore neyi nece edim bilmirem bacim.[/QUOTEcanım be seni msne ekledim.ama bi şey yazamadım.geçersiz adres dedi.ben senin cebini biliyorum.sana şimdi mesaj atcam.ok.msn adresimi.ordan konuşuruz.
bu ne men anlamadim arkadaslar anlayan varsa bana da anlatsin /sohbet ustdeki yazidan gedir/
onu biliyorum da peki kim demis ki turkey hindi ulkesi falan,konunu tam anlamadim oysa turkeyin ingilizce hindi oldugunu biliyorum,verilen sayfayi acib okumak istedim ama kac kez denedim acilmadi,onu soruyorum kim demis ne olmus,ne meseledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?