Bədən hazırlaşır sözünü birinci dəfə eşidirəm.Məndə həmişə gecikmə olub,qız vaxtı da imtahan dövründə stresdən arıqlayırdım,aybaşım o biri ay olurdu bir də.Sağ əlim sənin başına deyə bilmirəm,çünki 6 ildən sonra hamilə qalmışam,arada 2,5 il başqa xəstəliyə gprə itirmişəm,kimyasaldan da 6 ay sonra hamilə qala bildim,heç kimə arzulamıram,səni də çox gözəl başa düşürəm.Sənin yaşında iş yoldaşım-rəfiqəm var,evli deyil,çox sıxıntı keçirir,depresiyadadır təmiz evli olmadığı üçün.Şükür evlisən,bir dəfə olubsa,yenə olacaq,ürəyini rahat tut,vaxtı var sadəcə.Hamilə qaldığım ay özümü o fikirlə rahatlaşdırmışdım ki,mən istəməklə deyil,olacaqsa vaxtı çatanda olacaq.Mevlam isterse,el getirir,yel getirir,sel getirir,istemezse,el götürür,yel götürür,sel götürür.Mən də kimyasal keçirəndə necə ağlamışdım,necə pis olmuşdum,sevincin qursağında qalmaq pis şeydi.Allah bir də heç birimizə yaşatmasın.İşləmək imkanın varsa,işə gir,ya evdən işlə,mənim yazı işlərinə,sinif rəhbərliyinə başım bir az qarışdı heç olmasa.Nəyəsə marağın varsa,onla məşğul ol,başın qarışsın.Mən də Bakıdayam, ana-atamızdadan,qohumlardan uzaqdayıq.Burda sa qohimlar var,amma az gedib gəlirik,hamı iş adamıdı.Yoldaşım deyir ki,analı-atalı yetimlərik
Bəzən uzaq olmaq yaxşıdı,hər dəfə sual verib kefini pozan olmur.