- 29 Aralık 2021
- 106
- 16
- 48
- 29
- Konu Sahibi Bilgenur96
Arkadaşlar ben telegram grubu oluşturuyorum azfc ve azospermle alakalı ismi azfc delesyon grubu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramaya yazıyorum amaArkadaşlar ben telegram grubu oluşturuyorum azfc ve azospermle alakalı ismi azfc delesyon grubu![]()
grubu yazdığımda çıkmıyor nasıl girebiliriz canımArkadaşlar ben telegram grubu oluşturuyorum azfc ve azospermle alakalı ismi azfc delesyon grubu![]()
Canim grubu açmak istedim ama izin verilmedi anlayamadım azosperm olarak yazarsanız başka grupta varAramaya yazıyorum ama
grubu yazdığımda çıkmıyor nasıl girebiliriz canım
Pek kimse yok azfc delesyonlu sanırım. Olanlarla bilgi alışverişi yapsak güzel olurdu.Arkadaşlar ben telegram grubu oluşturuyorum azfc ve azospermle alakalı ismi azfc delesyon grubu![]()
Yeni öğrenmedik. Evet 1 ay oldu tedaviye başlayalı.Evet c delesyonu azınlıkta. Siz yeni mi öğrendiniz tedavi goruyormusunuz
Nerede tedavi oluyorsunuz, doktorunuz nasıl bir yol izliyor. Bizde aynı durumdayızHmm hayırlısı olur inşallah bizde 3 aydır tedavideyiz
Tedaviye hiç başlamadan 0 mıydı peki sayınız canımBahceci bulent eroldayiz 3. Ayımız dolmak üzere vitamin ve ıgne kullanıyoruz. Spermiyogram verecek eğer cikmazsa Ekim sonu gibi tese olabilir eşim. Tedavinin ortalarında verdiğimiz testte 1 motil sperm göründü ama yetersiz kabul ediliyor bu kadar canimm
2 sene öncesine kadar sayılı 2 3 adet spermi görülüyordu son 1 sene içinde sayı düştü ve hep sıfır sperm görüldü. Böyle canım adetlide olsa cikiyorduTedaviye hiç başlamadan 0 mıydı peki sayınız canım
Multivitamin takviyesi mi kullanıyorsunuz canım ve hormon iğnesi ? Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor süreçlerden geçiyoruz2 sene öncesine kadar sayılı 2 3 adet spermi görülüyordu son 1 sene içinde sayı düştü ve hep sıfır sperm görüldü. Böyle canım adetlide olsa cikiyordu
Aynen onlar canmMultivitamin takviyesi mi kullanıyorsunuz canım ve hormon iğnesi ? Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor süreçlerden geçiyoruz