• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AZFC delesyon genetik sonuc

Bilgenur96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
106
16
48
29
Arkadaşlar ben telegram grubu oluşturuyorum azfc ve azospermle alakalı ismi azfc delesyon grubu 🤚🏻👍🏻

İnşallah hepimiz için güzel olur sonuçlar. Sizin azfc hepsi mi delesyonlu.?

Bahceci bulent eroldayiz 3. Ayımız dolmak üzere vitamin ve ıgne kullanıyoruz. Spermiyogram verecek eğer cikmazsa Ekim sonu gibi tese olabilir eşim. Tedavinin ortalarında verdiğimiz testte 1 motil sperm göründü ama yetersiz kabul ediliyor bu kadar canimm

Bahceci bulent eroldayiz 3. Ayımız dolmak üzere vitamin ve ıgne kullanıyoruz. Spermiyogram verecek eğer cikmazsa Ekim sonu gibi tese olabilir eşim. Tedavinin ortalarında verdiğimiz testte 1 motil sperm göründü ama yetersiz kabul ediliyor bu kadar canimm
Tedaviye hiç başlamadan 0 mıydı peki sayınız canım

Allah yardımcınız olsun ya süreç cok zor bende çok araştırdım yıprani yoruz artık saldım yani tedaviyi tamamlayıp ameliyat dahada gücüm kalmadı hersey nasip.. c delesyonu olayında çocuğu olanda var olmayanda var. Sperm çıkışı olanda var sperm çıkışı olmayanda her iki şekilde de gebelik oluyor. Yani séy diyemiyorum işte bizde sperm çıkışı var kesin olumlu olur. Yada bizde hiç sperm cikmadi demekki olmicak olayida yanlış... oncesin de çok arastirdigim için bulduğum sonuçlar. Vee merkez çok önemli canım devlette bu iş yürümez

2 sene öncesine kadar sayılı 2 3 adet spermi görülüyordu son 1 sene içinde sayı düştü ve hep sıfır sperm görüldü. Böyle canım adetlide olsa cikiyordu
Multivitamin takviyesi mi kullanıyorsunuz canım ve hormon iğnesi ? Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor süreçlerden geçiyoruz

Back
X