Genetik test sonucu folik asit

Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım. Mhftr ler het, Leiden V het, Pai het çıktı. Coraspirin ve oksapar kullanıyorum. Transfer başından beri💐🤲🏻 Ne demek sorabilirsiniz her zaman
Genetik test+kan pıhtılaşması ikisini mi yaptırdınız teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun

Genetik test+kan pıhtılaşması ikisini mi yaptırdınız teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun
Benim pıhtılaşma parametrelerinde sorun hiç çıkmadı. Onlara daha önce bakılmıştı. Sonra bu paneli duydum ben, bir yaptırmak istedim💐 Düşük ya da gebeliğin olmamasına bir neden midir emin olunmasa da ( doktorlar da kesin bir kanaatte değiller) tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların etkilerini göz önüne alınırsa kullanımda fayda var.

Ben test sonucunu doktorla görüşmedim. Randevum bulamadım. Chatgpt üzerinden yorumlattım. Normal folik asitleri kullanmamam lazımmış. metilkobalamin aktif folat kullanmam gerekiyormuş. 🤷🏻‍♀️ sağlık ocağının yazdığı folik asidi kullanma dedi 😁
Merhaba sonuçlarınıza nereden ulaştınız acaba e nabıza düşüyor mu

Kızlar selam benim sonucuma da bakar mısınız ? 1 negatifim var
Merhaba, benim de test sonucum benzer şekilde. Sadece mthrf 677t heterozigot çıktı, diğerleri normal. Bu hafif mutasyon için sentetik folik asit ve b12 yerine aktif formları methylfolat ve methylcobalamin takviyesi önerilmişti bana. Bir de hematoloji bölümünden kandaki homosistein değerinizi ölçtürebilirsiniz 🙏

Merhaba sonuçlarınıza nereden ulaştınız acaba e nabıza düşüyor mu
Hayır, genetik sonucu e nabıza yüklenmiyormuş. Hastaneden gidip aldık. Çıkıp çıkmadığını da her Cuma hastaneyi arayıp öğreniyorduk. 5 ayda çıktı.

Evet, ben kendi isteğimle transferden önce yaptırmıştım. Tedavide kullanılan ilaçlar da pıhtılaşmayı destekler nitelikte ve sonrasında embriyo tutunma için de önemli parametrelerden. Tedaviye başlamadan dahi yaptırılsa iyi olur, devlet hastanesinde yapılıyor.
Merhaba sonucunuz kaç günde çıkmıştı acaba e nabıza düşüyor mu birde ?

Back
X