Azim gerek azim??...

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
Arkadaşlar hayatta bir yerlere gelebilmek ve başarılı olabilmek için istekli olmak,yani gereken azmi gösterebilmek önemli.yoksa inanıyorum ki insanoğlunun yapamiycağı hiçbirşey yok.

Ben farkettimki bendeki bu azmetme gücü tükenmiş.bunun nedeni yaşadığım olumsuz şeyler olabilir,bunlar beni kamçılamak yerine dibe vurmamı sağladı sanıyorum..

Yapmak istediklerimi çok istekle gerçekleştiremiyorum.yoruluyorum adeta,

aldığım kiloyu vermek istiyorum biliyorum 5 6 ay düzenli emek etmem gerek spora gidiyorum ama 2 aydan sonra sıkıldım
şuan ehliyet kursuna gidiyorum hafta sonu sınav var ama kitaba bakarken bile ağlamaklı oluyorum öyle zor geliyoki....sınav kelimesine artk zaten hiç tahammülüm yok..

Nasıl tekrar eski gücüme kavuşur eski çalışkan ve hırslı zamanlarıma geri dönerim bilmiyorum..:gitme: ne yapıcam ben yaaa

bir müddet mola ver
dinlen
kafanın içindekilerden kurtul
sonra önüne yeni amaçlar koy zemuszemus
ara vermek iyi gelir :lepi:

sorun ehliyetse eski soruları çöz,bakma bile kitaba,ben bi gecede 5 yılın geçmiş sorularını çözüp çok yüksek puanlar aldım....
görceksin kendine güvenin yerine gelcek :)
başarılar...

anladığım kadarıyla canım ,sen kararlı değil isteklisin...
bir şeyde kararlı olmak önemli olandır.

Yanlız değilsin bende sendenim.
Bazı şeyleri çok yapmak istiyorum fakat ona ulaşabileceğim yolları geçmek bana çok ağır zor geliyor sanki.Emeksiz yemek olmaz derler ee bizde emek harcamazsak amacımıza ulaşamayız doğru bunuda biliyoruz.Fakat kendine anlam veremiyor insan sanki bu yapacağı iştede hayal kırıklığına uğrayacakmışsın düşüncesini veriyor insana yaşamış olduğu olumsuz şeyler.Gayret etmeye çalışmalısın bende senin gibi düşünüyorum ama insanız hayatta bazı şeyleri yapabilmemiz için bu düşünceyle mecbur ilerlemek zorundayız.

agresif evt canm,çok istediğim bişeyde gideceğim yola değil de sonucuna takılıyorum hep,bu sebepten kısa sürede sonuca ulaşılacak işler bile gözümde büyüyor ve zaman kaybına neden oluyor.offf bilmiyorumki,ne yapsam,ara verip kafamı dinlesem,gerçi o kafayı boşaltabileceğimi tamamen arınabileceğimi hiç sanmıyorum,ne kadar işe yararki,üzerine yeni hedefler mi koysam ama bunları başaramamaktan korkyuroum çünkü herşeyi zoraki yapıyorum

bugüne kadar kim bana ne yaptıysa hayat nasıl yumruk çaktıysa kaplan gibi hayata saldırdım...
Asla hedeflerimden kimse Allahtan başka kimse ne caydırabildi ne döndürebildi..
ezer geçerim ..çiğ çiğ çinerimmm....
yaşadıklarım üzüntü acı herşey benim dostumdur..

herkes kendinin doktorudur. herşey içinde başlar içinde biter..

PıYANOO,senin bu güçlü duruşunu farketmiyo değilim arkadaşım,,

ben kendi hayatıma odaklanamıyorumm,yapamıyorum çabuk pes ediyorum geçen zaman hep benim aleyhime işliyor sanki..

PİYANOO,senin bu güçlü duruşunu farketmiyo değilim arkadaşım,,

ben kendi hayatıma odaklanamıyorumm,yapamıyorum çabuk pes ediyorum geçen zaman hep benim aleyhime işliyor sanki..

canım her üzüntünün ardından iyice düşün ne öğrenmen gerektiğini, neyi anlaman gerektiğini...emin ol kadınların hepsi güçlü sadece sindirilmek istediklerinde kendilerinden daha baskın insan yada insanlara boyun bükebiliyorlar...zaman ve olaylar yaşadıkların seni kıvamlı bir hamur haline getiriyor farkında değilsin...
sadece birkaç hedef değil kısa vadelerde bir hedef belirle ona ulaştığında ikinci hedefini çiz daha sonra ardı gelecektir...başarı kadını güçlendirir...başarırsın..kimsenin seni yıldırmasına izin verme bu hayat senin ve onu sadece sen koruyup kollayabilirsin..farzet ki bu hayatın senin gözünün bebeği evladın...

tek dostun sen olucaksın gordugum kadarıyla sen kendının duşmanı olmussun gecıceksın aynanın karsına yaparsın kızım kımden ne eksıgın var bunu basarırsın sen nelerı basarmadınkı nelerı atlatmadın tek basına kım vardı yanında gıbı aklına gelırse sorucaksın en azından ben ole yaptım benım yasadıklarımda kötü seylerdı daha 25 yasımda olmama ragmen ıkıncı evlılık yaptım kanser tedavısı gordum esım hapıste yattı yerı geldı ac yattım ama azmettım kımse benı anlamak ıstemedı tek basımaydım bundan sonrada bu bole olmalı dedım artık sadece kendım ve oğlum ıçın varım eşmiş aıleymış dostmuşş nerdee kendın ıçın yasa yıkılma basar yapabılırsın hıç bırsey zor deıl

cnm bravo sana hep böyle güçlü olmak gerek,

insan hayatta görmem dediği şeyleri yaşıyo malesef

zaman zaman diyorum kendime,ne eksiğin var bu yaşa geldin kolay gelmedin,öyle bir anda da olmadı,derim kendime ama çok çabuk unuturum bilmiyorum yaa burda paylaşınca da rahatlaıdm sanki,

sanırım bir de benim öncelikle ufak küçük büyük demeden sorunlarımı ertelemeden halletmem gerekli,bunlar benim elimi kolumu bağlıyor,inş başarırım.....

insan istedikten sonra başaramayacağı şey yoktur,istediklerinin üstüne üstüne git...hemen önüne çıkan ilk engelde pes etme.....

en basit cumartesi ehliyet sınavım var ve benn kitabı elime alamıyorumm......

hep sonuca odaklanıyorum bunu aşamıyorum yaa bir psikiyatristemi gitsem gittikçe sorun oluyo

ben de aynen böyleyim...bir çözüme de ulaşabileceğimi düşünmüyorum ..mafoldumben

bir seneyi aşmış önceki açtığım konu,,evt bir arkadaşımın da dediği gibi kendimin dostu değil düşmanı olmuşum.parmağımı kıpıırdatmak zor geliyordu istekliydim hayatta birçok amacım vardı ama çabuk pes ediyordum.şimdi toparlandım hatta bu süre zarfında bu yılgınlık bana bi çok şeyi kaybettirdi.bunlar bi birikimdi yaşanılan kötü tecrübeler olumsuz etkilemişti inş daha iyi olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…