Azimli öğretmenin günlüğü :)

sergerdan

Örtmen hanım
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
726
934
103
Merhabalar :KK54: 8 Mart'da başlayan diyet yolculuğum Eylül başında son buldu. Dukan diyeti yaptım ve 91 kilodan 68e inerek toplamda 23 kilo verdim. :KK55: 2 aydır motivasyon kaybım var. Yeni okulumda tam gün çalışıyorum. Bu yüzden öğünleri dengelemek zor oluyor. Şimdi tekrardan başlamak istiyorum. Kilom 74 :super: boyum 1.62. Benimle başlamak isteyenleri beklerim. 23 kilo verdim bundan sonrası kolay inşallah :ıslık:

günlüğünüz hayırlı olsun ben de 2. takımdayım, benim de boyum 161 kilom şu an 76, doğum sonrasından kalma, 2. dönem işe geri döneceğim okula 44 beden başlamak istemiyorum, yine dukan mı yapacaksın??

günlüğünüz hayırlı olsun ben de 2. takımdayım, benim de boyum 161 kilom şu an 76, doğum sonrasından kalma, 2. dönem işe geri döneceğim okula 44 beden başlamak istemiyorum, yine dukan mı yapacaksın??
Teşekkür ederim. Evet yine dukan yapacağım çünkü onun kadar hızlı sonuç veren başka bir diyet yok bana göre. Ben de 73 kiloyum fakat 44 beden giymiyorum. 40 giyiyorum. Bir yanlışlık olmasın :bicak:

Teşekkür ederim. Evet yine dukan yapacağım çünkü onun kadar hızlı sonuç veren başka bir diyet yok bana göre. Ben de 73 kiloyum fakat 44 beden giymiyorum. 40 giyiyorum. Bir yanlışlık olmasın :bicak:
benim bel çevrem kalın, bacaklarım ince, fermuar kapanmıyor göbüşten, daha yeni yeni 42 ye girmeye başladım, hamilelik sonrası göbek de oldu daha yeni sıkılaşıyor sporla.

arkadaşımda dukan yaptı çok kilo verdi 2 yıl kadar önce yalnız bırakınca hemen kilo aldı son evreyi es geçmiş sanırım, sonra yine yaptı yine verdi ama yine aldı, uzun süre devam etmek zor sanırım ya da bütün evreleri tamamlamak.

arkadaşımda dukan yaptı çok kilo verdi 2 yıl kadar önce yalnız bırakınca hemen kilo aldı son evreyi es geçmiş sanırım, sonra yine yaptı yine verdi ama yine aldı, uzun süre devam etmek zor sanırım ya da bütün evreleri tamamlamak.
Oldukça yorucu bir diyet ama kesin sonuç. Ben dukan ile.yapıp Karatayla hayatıma devam etmeyi düşünüyorum. Yoksa dukanla bir ömür devam etmek çok zor.

6 ay diyet sonrasında öylesine yorulmuşum ki dukana bir türlü başlayamadım. Sanırım normal hayata uygulanabilir bir diyet yapacağım ve uygulanabilir spor ile destekleyeceğim.
04.12.2017 menüm :KK51:
Sabah ; maydanozlu omlet, 4 yeşil zeytin
Öğlen ;1 armut, bir.kase yoğurt
Akşam; bir kase mercimek çorbası, 1 dolma yemeyi düşünüyorum. Ve akşam 1 sa leslie yapacağım. :spor:
güncel kilo: 76

05.12.2017
Sabah; bir yumurta, 5 yeşil zeytin
Öğlen ; 1 paket eti form , şekersiz çay
Ara; elma
Akşam; bir kase çorba, 1 tabak tonbalıklı salata
2.5 litre su
1 sa leslie

11.12.2017
Başladığım işi yarım bırakmayı sevmediğim halde bir baktım diyetin ucu kaçmış. 6 aylık diyet serüvenim beni çok yormuş bu yüzden bir türlü başlayamadım doğru dürüst. Neyse ki bir arkadaşım yaptığım diyeti sordu ve yaptığına hayran kalmıştım ben de zayıflamak istiyorum dedi. Bana da motive oldu açıkçası. Bugün tekrar başladım. Başlamak için geç kalmayacak lazım. Geçen hafta 76 iken bugün 77.3 çıktım. Velhasıl 23 kilo veren 15 kiloyu da verir.
Sabah: 1 yumurta, 2 zeytin, 1 bardak süt
Öğlen: 1.5 kaşık yulaf kepeğinden yaptığım küçük ekmek ve peynir
Akşam: Tavuk ve yoğurt yiyeceğim
(Bu arada dukan diyeti yapıyorum.)

12.12.2017
Dün diyete harfiyen uydum. 1 sa sporumu da yaptım.
Sabah: 1 yumurta, 1 bardak süt
Öğlen: Yulaf kepeği hakkımdan 2 poğaça ve biraz tavuk
Akşam: Tavuk ızgara ve diyet kola
1 sa yürüyüş :bicak:

13.12.2017
Bugün sabah 76.5 çıktım. 2 gün saf protein yaptıktan sonra -800 gitmiş.
Sabah: Yumurta, 1 bardak süt
Öğlen: Kepek hakkımdan poğaça ve süt
Akşam: Tavuk sote, yoğurt
2.5 litre su, 1 sa leslie :KK54:

14.12.2017
Sabah: 1 yumurta, 1 salatalık
Öğlen: Kepek hakkımdan poğaça, çay
Akşam: Brokoli haşlama ve yoğurt
2.5 litre su
Dün 15 dk yapabildim spor bacaklarım çok ağrıyordu. Kilom 76.5 hâlâ :KK12:

Back
X