12.08.2013 tarihi tartının 74 yazdığı son tarih :) 1 yılda yaklaşık 18 kg aldım aynadakine gerçekten ben miyim diye dönup baktığım zamanlar oldu. Maşabaşı çalıştığım ve tatlıyı sevdiğim için hızla kilo aldım. 23 yaşındayım 74 kg- 1.62 cm bu bana cok fazla ama çözemeyeceğim bi konu değil. üstelik seneye düğümün var nasipse ilk hedefim 2 ayda 10 kg daha sonra 56-58 kg inmeyi hedefliyorum gün gün paylaşımda bulunacağım yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. hatta bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa daha bi mutlu olurummm
planladıklarımı maddeleştirirsem :
1. tatlı-şeker yokkk
2. ekmek sadece sabah kahvaltısında ( ki oyle )
3. kahvaltım normal seviyede klasik olabilir keskinleştirmeye gerek yok
4. ara öğün bitki çayları- kuru yemiş 5-6 tane
5. öğle yemeği az porsiyon + yoğurt
6. ara öğün meyve
7. iş çıkısı spor yaklaşık 1 saatim sporla geçecek
8.akşam yemeği olabilğince az (3-5 kaşık vb. gibi)- genelde salata acıkırsam leblebi
9. tarçın çayıııı ! bunu bir çok yerde okudum tarifi şöyle 1 bardak suya 1 kabuk tarçın 1 tatlı kaşığı bal konulup kaynatılıyor arzuya göre karanfil limon ve elma eklenebilir. hafif macun kıvamına yakın hali oluyor sıcak su ile inceltip sabah aç karna ve YATMADAN birer bardak içiliyor. Ben bugün başlıyorum.. haydi eski beni özledim
planladıklarımı maddeleştirirsem :
1. tatlı-şeker yokkk
2. ekmek sadece sabah kahvaltısında ( ki oyle )
3. kahvaltım normal seviyede klasik olabilir keskinleştirmeye gerek yok
4. ara öğün bitki çayları- kuru yemiş 5-6 tane
5. öğle yemeği az porsiyon + yoğurt
6. ara öğün meyve
7. iş çıkısı spor yaklaşık 1 saatim sporla geçecek
8.akşam yemeği olabilğince az (3-5 kaşık vb. gibi)- genelde salata acıkırsam leblebi
9. tarçın çayıııı ! bunu bir çok yerde okudum tarifi şöyle 1 bardak suya 1 kabuk tarçın 1 tatlı kaşığı bal konulup kaynatılıyor arzuya göre karanfil limon ve elma eklenebilir. hafif macun kıvamına yakın hali oluyor sıcak su ile inceltip sabah aç karna ve YATMADAN birer bardak içiliyor. Ben bugün başlıyorum.. haydi eski beni özledim