Satış amaçlı olmayan siteleri yazabiliriz diye biliyorum.Kalori sayımı için diyetarkadaşımı önermiştim uyarılmadım link vermeyin diye.
Diyet kolik diye bir sitede takip ediyorum diyetimi:):) Umarım sorun olmaz:):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satış amaçlı olmayan siteleri yazabiliriz diye biliyorum.Kalori sayımı için diyetarkadaşımı önermiştim uyarılmadım link vermeyin diye.
Sağlıksız üzgünüm egeada diyeti.Veriyorsun hoop geri alıyorsun.
selam arkadaşlar
bende evlendikten sonra 12 kg. kadar kilo aldım bide üstüne mayısta dış gebelik geçirdim mayıs ayında ameliyattan 15 gün sonra 67 kiloydum.mayıstan beri diyet yapmadım ama dikkat ettim yediklerime yeniden hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum ama doktorum uyardı biraz kilo ver diye.dün itibariyle 64 kiloydum. salı günü kk'da ege ada diyetine rastladım ve dün başladım. sadece tavuk, salata ve ayran gün içinde istediğin kadar yiyebiliyorsun dün ilk günümdü gayet rahat geçti,bu sabah ben tavuk yerine yumurta salatası yedim bol su içiyorum tabi.ve bu sabah tartıldım 63.1 kg çıktı.Tabi bu beni daha iyi motive etti.Umarım hepimiz rahatlıkla veririz kiloları ve bir daha asla almayız inş.
Merhaba arkadaşım,
Kolay gelsin başarılar ve sabır diliyorum... beni yanlış anlamazsan bi konuda çok dikkat etmeni rica edicem. Bahsettiğin diyet hakkında bi bilgim yok yalnız şöle bi tecrübem var ben kısa bi süre dukan diyetini yaptım sonuç rezil oldu çok kısa sürede kilo verip daha fazlasını aldım. yarım bıraktığımdan olabilir bilmiyorum
Merhaba,
Yanlış anlayacak bir şey yok hatta ilgin için tşkr. ederim. evet bi kaç kişi daha söyledi.Bende zaten biraz değiştirdim o diyeti :)
sabah yumurta salatası yedim öğlen işyerinde normal yemek ekmeksiz olmasına dikkat edicem akşam salata tavuk bunun çok zararı olmaz umarım. senin nasıl gidiyor