Azimliyim ve kararlıyım diyorsanız birlikte zayıflamaya ne dersiniz?

medusa38

5.takim mezunu guncel :52
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
5.106
14.112
248
merhabalar
2008 yılında 54 kilo ile nişanlandım.Evlenince çalışma hayatına da ara verdim ve üstüne bir de çocuk sahibi olunca şimdi 80 kiloyum.Uzun bir süre hayata küsmüştüm ve şimdi yeniden çalışmaya başladım. Var mısınız benle zayıflamaya

Varım ben. Ben de ömrüm billah kilo problemi çektim özellikle ilaç tedavisi gördüğüm için. Sürekli profesyonel yardım alarak zayıflamaya çalıştım. Endokrinoloji, dahiliye, diyetisyen, akupunktur, spor, ilaç... Denemediğim şey kalmadı.

Evlendim; kiloluydum yine... 72 kilo ile evlendim... 10 ay oldu; yine bir dolu kilo aldım. Ama artık karar verdim ben de. Kilolarımız da yakın; beraberce verebiliriz belki :34:

Tabii ki olur.Birbirimize destek oluruz.
Çalışıyor musun ?
Ben haftaya çalışmaya başlayacağım okullar açılıyor.
Şu an kendimi yeme konusunda frenleyemediğim için önce şok bir diyetle başladım midemi küçültmem lazım. Sonrasında tekrar düzenleme yapacağım
Bugün sabah kahve içtim
bol bol su biraz öncede kayısılı form çayı acıktıkça su içiyorum hemen bir şeyler yersem devamı gelir
ne yapmışım kendime midem o kadar büyük ki korkutuyor beni

Çalışıyorum ben de haftada 6 gün. Akşamları 21:30 gibi varıyorum çoğunlukla eve... Geç yemek yediğim için kötü oluyor tabii. Ben akşam yemeklerini kestim gibi çorba ya da brüksel lahana + brokoli vs ile geçiştiriyorum artık.

Düğün zamanı gittiğim ve bana en çok kilo verdiren diyetisyenin ilk listesi ile başladım tekrardan. Ben de bol bol su içiyorum ve ara öğünlerde kayısı+ceviz yiyorum.

Bugün bir simit ve sabah 1 kepekli ekmek beyaz peynirli tost yedim. Arada da ceviz...

Ama kaçamak yaptım sanırım arkadaş çikolata almış, accık ondan otlandım :44:

Ben çalışma yönünden şanslıyım. Akşam 5:30 gibi evdeyim 6 gibi akşam yemeğimi yerim.
Bugün tavuk haşlama ve yoğurt yanında da yeşil salata yiyeceğim.
Okuldayken yemek pek sorun olmuyor akşamları ise kendimi tutamıyordum bakalım şimdi nasıl olacak
haftaya göreceğiz

ben de 2007 de evlendin 50 kiloyla ve hızla 75 kilo oldum ve vermeye uğraşıyorum. geçen sene diyetisyene gittim ve maalesef verdiğim 5 kiloyu geri aldım. tuttum gittim koşu bandı aldım. bir hafta olmadı daha her akşam yürüyorum. yani bende varım :1:

Açıklama gereği; bu bölümde konu açmak yasaktır. Var olan konular üzerinden paylaşımınıza devam ediniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html

Paylaşımınıza, içeriğine bağlı olarak aşağıdaki alt forumlardan herhangi birinde konu açarak devam edebilirsiniz. Keyifli paylaşımlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz-f567/
veya
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri-f1143/
ben kadınlar kulubünde yeniyim konuyu nasıl taşıyabilrim yardımcı olursanız bende taşırım

ben de 2007 de evlendin 50 kiloyla ve hızla 75 kilo oldum ve vermeye uğraşıyorum. geçen sene diyetisyene gittim ve maalesef verdiğim 5 kiloyu geri aldım. tuttum gittim koşu bandı aldım. bir hafta olmadı daha her akşam yürüyorum. yani bende varım :1:
kilolarımız yakın hep beraber isteğimize ulaşırız konuyu yanlış yerde açtım sanırım diyet günlüklerine taşırım büyük ihtimalle orayada gelin bekliyorum

merhabalar
2008 yılında 54 kilo ile nişanlandım.Evlenince çalışma hayatına da ara verdim ve üstüne bir de çocuk sahibi olunca şimdi 80 kiloyum.Uzun bir süre hayata küsmüştüm ve şimdi yeniden çalışmaya başladım. Var mısınız benle zayıflamaya
bende 2003 yılında evlendiğimde 55 kiloydum şu anda 79 um boyumda 1.58 2 tanede çocuğum var biran önce zyıflamak istiyorum.

mrb canım aynen bende evlendiğimde 59kiloydum evlenp dogm yaptıktan snra kilom 82oldu 6gn önce tartıldıgımda tam 82dm hatta cok yiyip yattıgımda 84bile görüyodm tam bugun diyete baslalmm 6gnm bitii sayılır 2kilo verdm istersen sana arkadas olabilirimm beraber verelm su kiloları yaza kadar 55 olalım birbirimizi motive edlim.
QUOTE=keremcemim;28704477]merhabalar
2008 yılında 54 kilo ile nişanlandım.Evlenince çalışma hayatına da ara verdim ve üstüne bir de çocuk sahibi olunca şimdi 80 kiloyum.Uzun bir süre hayata küsmüştüm ve şimdi yeniden çalışmaya başladım. Var mısınız benle zayıflamaya[/QUOTE]

hep beraber devam edelim ben artık daha sık girebileceğim ama gündüz kimseler burda olmuyor
haftasonu misafirlerim vardı çok kaçamak yapmasamda biraz deldim diyeti,
yarın tekrar devam ediyorum
hangi diyetleri yapıyorsunuz arkadaşlar
paylaşalım
kilolarımız yakın inş hep beraber veririz
motive için daha çok beraber olalım

ben kendi dietimi yarattm cnm sabahları mısır gevreği yiyorum tabi kahvaltı yapmadan önce 1bardak su içiyorum snra kahvaltımı yapıyorum ara ögn yemyrm cnm hiç istemyoo öglende öle corba salata yogur sebze etli tavuklu yemek hepsini aynı anda yemyrm doktorların verdiği diet lisetesi gini mönmde sebze yemegi varsa yanına bi yogurt alıyorum corbasıymış salatasıymış almıyorumm aksamda öle gn içinde 2.5litreye kadar su içiyorumm 2bardak yesil cay içiyorumm, 40dakika yürüyorum sabah aksam 15er mekk cekyrm hareketli caca gibi oryantal gibi müzikler acıyorum oynuyorum sabah tarılıcam 1hafta bitmiş olucak bakalım tam kaç kilo verdm hedefm hazirana giridigimde en az 58felan olmak istiyorum rabbm yardımcımız olsun azmı hırsı eksik etmesn bizlerde..

ben kendi dietimi yarattm cnm sabahları mısır gevreği yiyorum tabi kahvaltı yapmadan önce 1bardak su içiyorum snra kahvaltımı yapıyorum ara ögn yemyrm cnm hiç istemyoo öglende öle corba salata yogur sebze etli tavuklu yemek hepsini aynı anda yemyrm doktorların verdiği diet lisetesi gini mönmde sebze yemegi varsa yanına bi yogurt alıyorum corbasıymış salatasıymış almıyorumm aksamda öle gn içinde 2.5litreye kadar su içiyorumm 2bardak yesil cay içiyorumm, 40dakika yürüyorum sabah aksam 15er mekk cekyrm hareketli caca gibi oryantal gibi müzikler acıyorum oynuyorum sabah tarılıcam 1hafta bitmiş olucak bakalım tam kaç kilo verdm hedefm hazirana giridigimde en az 58felan olmak istiyorum rabbm yardımcımız olsun azmı hırsı eksik etmesn bizlerde..

canım konuyu burda başta yanlış açmışım diyet günlüklerinde tekrar açmıştım istersen oraya gel diyer arkadaşlarda orada

Back
X