Kusura bakmayin gercekten yazamam ama iste yurt dişi vesaire vardır tabi kide ayni dindenimagemak 38637716 .!.:bu tip insanların tanışıp kaynaşmasını sağlayan platformlar var .İnternet ,dernekler gibi .Azınlık derken hangi azınlık bu kadar az mevcudu olan merak ettim yazsaydınız bari
Kizlar merhaba öncelikle herkesin mevlit kandilini kutluyorum gecen gün kendim ile ilgili konu yazdim çok yardimci oldunuz çok sagolun bu sefer de bir arkadasimin sorununu ona sormadan paylaşmak istedim çünkü o bu konu dan çok muzdirap şöyle kendisi müslüman değil ve çok az bir nüfus turkuyede yasiyirlar (benim de orta okulda tanistigim ve gerçekten çok sevdiğim bir arkadasim)ve bana dedi ki sen çok sanslisin ornegin okulda iste vesayre tanistigin biriyle evlenebilir sin ama onun gerçekten evleneceği kimse yok muş yani çok garip gelebilir aman öyle alti yedi kuzen öyle bekarlar gerçekten sizin hic boyle tanidiginiz insanlar varmi merak ettim bende çok ilginç
HUZUR7764 .!.:cok afedersiniz türküye değil Türkiye[/QUOTEn ben telden yaziyorum cok pardon
Yani başka dinden tabii ki de gunah
o zaman bekleyecekler uygun zamanıKusura bakmayin gercekten yazamam ama iste yurt dişi vesaire vardır tabi kide ayni dinden
Ben 24 yasindayim ama dinimizce de gunah olan bir şey onlarda normal karsilamiyorkaç yaşındasınız küçük olduğunuzu tahmin ediyorum, yabancı evlilikler, farklı dinden evlilikler çok yoğun artık eskisi gibi değil
bakış açısına göre değişir ben yadırgamıyorum, o da normal bulursa kendi gibi düşünen birilerini illa ki bulur, ama normal karşılamazsa tabii ki aday bulması zorBen 24 yasindayim ama dinimizce de gunah olan bir şey onlarda normal karsilamiyor
Ben 24 yasindayim ama dinimizce de gunah olan bir şey onlarda normal karsilamiyor
Arkadaşına söyle düşünce yapısını değiştirsin.Din dil ırk ayırmasın.Bu ülkede yaşıyorsa,bu ülkenin okulunda okuyup,bu ülkenin olanaklarından faydalanıp,bu ülkenin insanlarıyla komşu/arkadaş v.s. ise,bu ülkenin bir evladıyla da evlenebilir.Yok evlenmem diyorlarsa,ya ülkesinden birini bulsun,ya da bekar dursun.Kizlar merhaba öncelikle herkesin mevlit kandilini kutluyorum gecen gün kendim ile ilgili konu yazdim çok yardimci oldunuz çok sagolun bu sefer de bir arkadasimin sorununu ona sormadan paylaşmak istedim çünkü o bu konu dan çok muzdirap şöyle kendisi müslüman değil ve çok az bir nüfus turkuyede yasiyirlar (benim de orta okulda tanistigim ve gerçekten çok sevdiğim bir arkadasim)ve bana dedi ki sen çok sanslisin ornegin okulda iste vesayre tanistigin biriyle evlenebilir sin ama onun gerçekten evleneceği kimse yok muş yani çok garip gelebilir aman öyle alti yedi kuzen öyle bekarlar gerçekten sizin hic boyle tanidiginiz insanlar varmi merak ettim bende çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?