yeniden diyetisyene gidebilirsin veya evine öyle çok sevdiğin fazla kalorili şeyler alma ,nefsim benim önüme geçemez de, sonradan üzülüyorum diye bir düşün bu kadar yardımcı olabilirim bebegm.
Herkese merhaba. Ben son 4 yıldır diyet yapıyorum bunun 3 yılı mükemmel geçti 45in üstünde bir kilo verdim. Fakat son 1 senedir 1 gram dahi veremiyorum aksine neredeyse bi 20 25 kilo aldım geriye. Tabi ilk zamanlarki kadar dikkat etmiyorum ama tamamende bırakmış değilim. Kendimde bir şey farkettim azmim sanki bitmiş yani artık nefaime hakim olamıyorum. Önceden 1 dilim dahi bir şey kaçırmazken şimdi hiçbir şeye dayanamıyorum hemen yiyorum. Kaç kere diyetisyene gittim faydasını da gördüm 1 senedir gitmiyorum kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. Çok üzülüyorum(
Herkese merhaba. Ben son 4 yıldır diyet yapıyorum bunun 3 yılı mükemmel geçti 45in üstünde bir kilo verdim. Fakat son 1 senedir 1 gram dahi veremiyorum aksine neredeyse bi 20 25 kilo aldım geriye. Tabi ilk zamanlarki kadar dikkat etmiyorum ama tamamende bırakmış değilim. Kendimde bir şey farkettim azmim sanki bitmiş yani artık nefaime hakim olamıyorum. Önceden 1 dilim dahi bir şey kaçırmazken şimdi hiçbir şeye dayanamıyorum hemen yiyorum. Kaç kere diyetisyene gittim faydasını da gördüm 1 senedir gitmiyorum kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. Çok üzülüyorum(
Evet gerçekten cok sıkıldım artık kendimi bilsim bileli diyet yapıyorum asıldığım zaman ağızıma 1 lokma dahi kiymuyorum ama nedense bir senedir doğru dürust yapamıyorum neden böyle oldu anlayamıyorummSeni ne kadar iyi anliyorum bir bilseninsan yoruluyor.. sıkılıyor.. yani normal bir hayat istiyor.. bir omur diyet yapılmaz ki sonuçta ama iste bizim gibi kilo almaya meyilli insanlarin şanssızlıgida bu sanirim.. birde vucut sürekli az yemeye alisinca kiloda verilmiyor.. doktorlar diyet verse zaten biz oblarin verdigini normal zamanda yiyiyoruz.. en son konu spora geliyor.. oda hepimizin hayati musait olmutor işte. . Amerkan filmlerindeki gibi degil ne yazik ki hayat..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Belki dukan deneyebilirsin, bir araştır istersen. Hem onun ömür boyu koruma programı da var zorlayıcı olmayan.
Evet gerçekten cok sıkıldım artık kendimi bilsim bileli diyet yapıyorum asıldığım zaman ağızıma 1 lokma dahi kiymuyorum ama nedense bir senedir doğru dürust yapamıyorum neden böyle oldu anlayamıyorumm(
bıkkınlıktan.. biraz kendini rahat bırak ve diyeti düşünme.. yapmada.. vucudun bir kendisine gelsin sende bir kendine gel, sonra yeniden başlarsın.. yemekte kesmesen bile düşünce olarak o diyet mantığına giriyorsun ya herşey bitiyor.. resmen kendi kendine psikolojik baskı oluyor.. yememe gerek.. yememm gerekler vicdan azapları..
Sorma canım psikolojim bitmiş durumda kaçamakta frrnliyemiyorum artık kendimi
Çok sağol canım desteğin için inşallah başarıcaz :)canım benim bırak kendini biraz.. düşünme rejim falan frenlemede.. bak bir süre sonra zaten o atıştırmalıkları falan kendin istemeyeceksin.. çünkü bir kısıtlama olmayacak hayatında.. yasak olmayınca da insanın aklına gelmiyor :)
canım benim nasıl olsa zayıfladım diye rahatlık çöküyor insana ama kilo vermekten zor olan onu muhafaza etmektir,sürekli diyet insanı yorar ama aldığın kalorilerden fazlasını yakarsan dikkat etmiş olursun,beğendiklerimizi giymek istiyorsak ömür boyunca dikkat etmeliyiz,sen zayıf resimlerini mutfağın heryerine as,belki kendini frenlersin
Tam karar veriyorum bugünden sonra daha sıkı devam edicem diye öğleden sonra başlıyorum kaçamaklara. Bir de ofiste çikolata falan var en kötüsü o(
Çok güzel bi yöntem aslında canımm muhtemelen deniycem :)) vallahi diyet yıprattı beni artıkofiste masana da foto koy tatlım ,bak o fotoyu görünce çikolata boğazından geçiyor mu?
Çok sağol canım desteğin için inşallah başarıcaz :)
kilo vermenin durması metabolizmanızın diyete alıştıgını gösterir bundan sonraaki ilk aşama sizin mantıklı bir diyet ile yola devam etmenizdir.bunu yaparsanız hemen kilo vermenizi hızlandırabilirsiniz siz hiç canınızı sıkmayın ben yardımcı olabilirim
Böyle zamanlar insanın morali bozukken olur diye düşünüyorum sende kendine stres yapıyorsun yememem gerek diye bu seni dahada yemeye itiyor bence biraz gez dolaş alışveriş yap güzel havalarda dışarıda ol .pozitif ol .canını hiç sıkma 1-2 gün bir şeyler ye kendini sıkma sonra tekrar sarıl diyete..eminim başarılı olacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?