• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi azosperm de 3 kez teseden sonra bittik artık..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen cnm bende öyle düşünüyorum maddi olarak bu sefer çok yıprandık ama inan hiç düşünmüyorum güçüm yettiği yere kadar deniycem ama işte spermlerde sıkıntı var
ama Allah büyüktür ya..bizim bu seferki tedavimizdede cnm raporumuz yoktu elimizdekini harçadık iştee o yüzden yeni tedaviyi yaza bıraktıkk..
cnm en iyibi merkez memorial gerçekten ve bi bahçeci yi bide memorialı öneririm sana ikiside iyi ..

seni öpüyorum.muhtesem yüzyili izliyeyim netten.yarin görüsürüz.iyi geceler umut yoldasim

Geçmiş olsun cnmm..
Emre bakırcıoğlunu düşünmezmisin çok iyi bi doktorr.. benim eşim 3.tesesini onda oldu..ve bulunduu ...
ve mutsuz olmaaaaaaa ....neresi sizin için iyi olacaksa rabbim oraya yönlendirsin sizi inş.

bilmiyorum , araştırıyorum ve kafam çok karışık. Umudumuz var mı ki???

evt cnm ekledimm bende....tabi anlatırım cnmm
ben 28 eşim 38 yaşında cnm 2003 de evlendik..ilk sene istemedikk sonradanda aileler isteyince torun bizde bi sene dolmadan doktora giddik.
ilk önce ben tahlillerim yapıldı bi sorun çıkmadı .sonra eşim testler verdi. ve sperm testinin sonucunu aldığımızda şok oldukk..
inanamadık çünkü sıfırdıı..daha önce hiç duymamaıştıkk bu neydiki böylee...neyse marmara üniversitesiydi giddiğimiz hastane
tabi biz hemen tedavilere filan başlamadıkk başlayamadık.çünkü ameliyat yapıcaklardı eşime eşimde istemedi işlkte..bizim tedavilere başlamamız
2007 yi buldu orda hemen raporumuzu çıkardılar eşime tese ameliyatı yaptılarr..benide yumurtalarımı toplamak için aldılar aynı anda ..19 yumurtam toplandı.neyse eşim ameliyattan çıktı ve sperm çıkmadıı dediler ogünki halimi unutamıyorumm ağlamaktan mahfolmuştum:5:
çünkü embriyolog gelip sperm bulamadık eniyisi evlat edinin demişti. çok kızmştım o zaman nasıl söyler böyle bişey diyee..
neyse eve geldik sonra aradılar dokuları inceledik yeni sperm bulmaya başladık..biz tabi havalara uçtuk 19 yumurtadan 8 tanesi döllenmişti 5 tane kaldı 3. güne.
3 tanesini bana transfer ettiler. ama olmadı geriye embriyomda kalmadı..sonra 6 ay sonra tekrar ameliyat için çağırdılar ama çok erkendi tabi biz bunun bilincinde değiliz ne derlerse yapıyoruz keşke o zamanlar kk la tanışmış olsaydımm..diyorum şimdi..neyse biz tekrar ameliyat ve sonuç yine hüsran ben tabi yine eşimle tedaviye başlamıştım tekrar yumurtalarım toplandı ama boşa giddi.dedim benim hiç bi zaman çoçuğum olmayacakk..
herşeyi bıraktık taki bu senenin başına kadar 5 sene kadar ara verdik herşeye çünkü tekrar ameliyat olması gerekiyodu eşimin vce buna yanaşmıyodu..
onu bu senenin başında ikna ettim ve umut tüp bebek merkezine Emre bakırcıoğluna giddik biz durumumuzu ilk öğrendiğimizdede ona gitmiştik o zaman alman hastanesindeydi ..
ama çok pahalı delmişti merkez ve ne bilim vazgeçtik ordan yani aklımda hep emre bey vardı neyse giddik bizden tahliller istedi ve iyi buldu sonuçları tekrar bi ameliyat için..
temmuzda başladık benim tedavime ama ben nasıl mutluyum kaç seneden sonra tekrar başlıycam diye. 5 gün iğne kullandım sonra kontrole giddim ve yumurtalarımın iyi gelişmediğini tedaviyi
iptal etmem gerektiğini söyledi doktorum ben tabi ağla ağla o gün. çok üzüldüm ..doğum kontrl hapı verdi 21 gün onu kullandım sonra ağustosta tekrara başladımm..
bu sefer iyi giddi herşeyy..12 yumurtam toplandı eşimle aynı o ameliyat oldu sperm çıkınca hemen beni aldılar ..12 yumrtadan 5 tanesi döllendi..2 tane transfer ettiler 5. gün embriyosu
ama maalesef yine olmadı..emre bey gerçekten bu konuda çok iyi bi doktor ,şimdi eşimin orda testisten alınan dokuları var onlarla inşallah kaliteli sperm çıkarsa deneme yapacağız inşallah..bu sefer olacağından çok umutluydum ama olmadı işte nasip değilmişş...Rabbim bu yoldaki herkese yardım etsinn çok zorrrrrr:19::19::19:
inşallah buraya seneyede hamiş haberlerimi yazmak nasip olur hepimizinnnnn inş.

canım biraz uzun oldu ama kusura bakma :34::34:

emre bakırcıoğlu mu kaan hocamı diye arada kaldım ama bu doktorolayı değil kader meselesi sizin hikeyenizi okuyunca daha iyi anladım.Rabbim hepimize yardım etsin

ne uzunu olurmu ellerine saglik dikkatlice okudum.ve har satirinda saskinligim biraz daha artti.ben sanki baska bir gezegende yasiyormusum gibi hissettim kendimi.bende icten ice esime kiziyordumki neden sperm hareketsizligi var diye benim buldu bu dert diye.derlerya beterden beteri varmis ama careside varmis.ne kadar yol katetmissiniz.sizin gibi insanlara hayran kaliyorum ne diyeyim.bende kendimi cok güclü zannederdim bilmiyorum bunlari yasasaydim ne hissederdim.iyiki sizi tanidim.sizi tanidikca güclü.istikrarli olmanin ne oldugunu ögrendim.

bu işte een önemlisi ara vermemekmiş bizde 1 yıl ara verdik ama bitkiisel destekle bu zamanı geçirdik

emre bakırcıoğlu mu kaan hocamı diye arada kaldım ama bu doktorolayı değil kader meselesi sizin hikeyenizi okuyunca daha iyi anladım.Rabbim hepimize yardım etsin
bence tedaviden çok doktorların vereceği moral önemlidir. dr. kaan aydor bence hiçbir zaman hiç bir hastalarına umutsuz birşey dememiş. her zaman bir tadavi arayışı içerisinde olmuş.ve moral verici bir doktor.

evt cnm ekledimm bende....tabi anlatırım cnmm
ben 28 eşim 38 yaşında cnm 2003 de evlendik..ilk sene istemedikk sonradanda aileler isteyince torun bizde bi sene dolmadan doktora giddik.
Ilk önce ben tahlillerim yapıldı bi sorun çıkmadı .sonra eşim testler verdi. Ve sperm testinin sonucunu aldığımızda şok oldukk..
Inanamadık çünkü sıfırdıı..daha önce hiç duymamaıştıkk bu neydiki böylee...neyse marmara üniversitesiydi giddiğimiz hastane
tabi biz hemen tedavilere filan başlamadıkk başlayamadık.çünkü ameliyat yapıcaklardı eşime eşimde istemedi işlkte..bizim tedavilere başlamamız
2007 yi buldu orda hemen raporumuzu çıkardılar eşime tese ameliyatı yaptılarr..benide yumurtalarımı toplamak için aldılar aynı anda ..19 yumurtam toplandı.neyse eşim ameliyattan çıktı ve sperm çıkmadıı dediler ogünki halimi unutamıyorumm ağlamaktan mahfolmuştum:5:
çünkü embriyolog gelip sperm bulamadık eniyisi evlat edinin demişti. çok kızmştım o zaman nasıl söyler böyle bişey diyee..
Neyse eve geldik sonra aradılar dokuları inceledik yeni sperm bulmaya başladık..biz tabi havalara uçtuk 19 yumurtadan 8 tanesi döllenmişti 5 tane kaldı 3. Güne.
3 tanesini bana transfer ettiler. Ama olmadı geriye embriyomda kalmadı..sonra 6 ay sonra tekrar ameliyat için çağırdılar ama çok erkendi tabi biz bunun bilincinde değiliz ne derlerse yapıyoruz keşke o zamanlar kk la tanışmış olsaydımm..diyorum şimdi..neyse biz tekrar ameliyat ve sonuç yine hüsran ben tabi yine eşimle tedaviye başlamıştım tekrar yumurtalarım toplandı ama boşa giddi.dedim benim hiç bi zaman çoçuğum olmayacakk..
Herşeyi bıraktık taki bu senenin başına kadar 5 sene kadar ara verdik herşeye çünkü tekrar ameliyat olması gerekiyodu eşimin vce buna yanaşmıyodu..
Onu bu senenin başında ikna ettim ve umut tüp bebek merkezine emre bakırcıoğluna giddik biz durumumuzu ilk öğrendiğimizdede ona gitmiştik o zaman alman hastanesindeydi ..
Ama çok pahalı delmişti merkez ve ne bilim vazgeçtik ordan yani aklımda hep emre bey vardı neyse giddik bizden tahliller istedi ve iyi buldu sonuçları tekrar bi ameliyat için..
Temmuzda başladık benim tedavime ama ben nasıl mutluyum kaç seneden sonra tekrar başlıycam diye. 5 gün iğne kullandım sonra kontrole giddim ve yumurtalarımın iyi gelişmediğini tedaviyi
iptal etmem gerektiğini söyledi doktorum ben tabi ağla ağla o gün. çok üzüldüm ..doğum kontrl hapı verdi 21 gün onu kullandım sonra ağustosta tekrara başladımm..
Bu sefer iyi giddi herşeyy..12 yumurtam toplandı eşimle aynı o ameliyat oldu sperm çıkınca hemen beni aldılar ..12 yumrtadan 5 tanesi döllendi..2 tane transfer ettiler 5. Gün embriyosu
ama maalesef yine olmadı..emre bey gerçekten bu konuda çok iyi bi doktor ,şimdi eşimin orda testisten alınan dokuları var onlarla inşallah kaliteli sperm çıkarsa deneme yapacağız inşallah..bu sefer olacağından çok umutluydum ama olmadı işte nasip değilmişş...rabbim bu yoldaki herkese yardım etsinn çok zorrrrrr:19::19::19:
Inşallah buraya seneyede hamiş haberlerimi yazmak nasip olur hepimizinnnnn inş.
Canım biraz uzun oldu ama kusura bakma :34::34:

slm canım bende aranıza yeni katıldım senin yazını okuyunca kendim aklıma geldi seninyaşadıkalrını bira bri yaşadım tek biz birinciyi dnedikden sorna 1 sene sonra yeniden çağırdılar başka bir merkeze gittik. Ordada tesede sperm bulunamadı. Iyice umudu kesmişdik amam.beş sne oldu 2006 da ve 2007 yaptırmışdık. Bu sene tansel beyle görüşdük tahliler yaptı tahlillerde düşme yoksa boşuan uğraşmayın dedi . Tahlil sonuçları 5 yıl geçmesien rağmen daha düşük çıkdı. Yani bir umut doğdu tekrar başladık . Bilmiyorum nolur .benimd edurumum çok iyi değil kısmet her halde kaderimizde ne varsa onu yaşayacagız.

geç farkedilmiş çoçukkken yapılan inmemiş testis ameliyatından dolayı yapılan tedavilerdende sonuç alamadık .bu ay tekrar tedaviye başladık doktorumuz kaan aydos bu sefer ameliyat yapmadan sonuç almak istiyor bizimde en büyük duamız bu 4.. kesinlikle istemiyoruz.Allah yardımcımız olsun hepimizin

merhaba benim eşimde küçükken aynı ameliyatı geçirmiş.Biz de azda olsa hareketli sperm var.1 milyon civarı sperm var.Kürlerle vs artırmaya çalışıyoruz.İnşaALLAH sizde de gelişme olur ve sperm artışı olur canım.Herkesin bi farklı hikayesi var burda.MEVLAM GÖRELİM NEYLER?NEYLERSE GÜZEL EYLER...

merhaba benim eşimde küçükken aynı ameliyatı geçirmiş.Biz de azda olsa hareketli sperm var.1 milyon civarı sperm var.Kürlerle vs artırmaya çalışıyoruz.İnşaALLAH sizde de gelişme olur ve sperm artışı olur canım.Herkesin bi farklı hikayesi var burda.MEVLAM GÖRELİM NEYLER?NEYLERSE GÜZEL EYLER...

biz de o kadar çok kür denedikki fakat hiç bir çözüm bulamadık.bizde hiç sperm çıkmıyor siz birazdaha şanslısınız. Rabbim hepimize yardım etsin.

Back
X