- 24 Mart 2024
- 26
- 3
- 6
- 28
- Konu Sahibi gokturkgokce
Merhaba eşi Azosperm olup detaylı sperm analizi yaptıran var mı eşim başlangıçta sa ve sb seviyesindeydi 3 aylık tedavi sonucu sc ye gelmiş iyi midir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Celalettin Peru’daMerhaba tedavinizi nerde yaptırıyorsunuz
İlerleme var bence güzel peki esinizin hastalığı neye bağlıCelalettin Peru’da
Genetik testleri temiz hormonları da iyi aslında hiçbir sebebi yok sadece sperm testinde hacim düşüklüğü var normalde 2 ml alt sınırı olan değer bizim sonuçta 0.5 ml çıkıyor doktor bey tıkanıklık olabilir diye yorumluyor ilerleme çok şükür varİlerleme var bence güzel peki esinizin hastalığı neye bağlı
Bence kesinlikle tıkanıklık çok şanslı gruptasiniz umarım bir an önce bebeğinizi kucağınıza alırsınız USG çekildi mi rektum ve skrotaldenGenetik testleri temiz hormonları da iyi aslında hiçbir sebebi yok sadece sperm testinde hacim düşüklüğü var normalde 2 ml alt sınırı olan değer bizim sonuçta 0.5 ml çıkıyor doktor bey tıkanıklık olabilir diye yorumluyor ilerleme çok şükür varsiz tedavi görüyor musunuz acaba
Biz şimdilik takviye kullanıyoruz testlerimizi yaptırdık genetikte kromozom analizi karyotip bakıldı temiz çıktı ultrason da da normal çıktı kan sonuçlarında da normal doktor her şey olması gerekenden fazla iyi dedi en azından uretim yavaşlayınca testisler atrofiye uğruyor hafifte olsa küçülme oluyor dedi bizde anlamadık vallaGenetik testleri temiz hormonları da iyi aslında hiçbir sebebi yok sadece sperm testinde hacim düşüklüğü var normalde 2 ml alt sınırı olan değer bizim sonuçta 0.5 ml çıkıyor doktor bey tıkanıklık olabilir diye yorumluyor ilerleme çok şükür varsiz tedavi görüyor musunuz acaba
Azospermide çeşit çeşit durum var gerçekten çok zor inşallah kısa ve kolay yoldan tedaviniz tamamlanır ve sizde bebeğinize kavuşursunuzBiz şimdilik takviye kullanıyoruz testlerimizi yaptırdık genetikte kromozom analizi karyotip bakıldı temiz çıktı ultrason da da normal çıktı kan sonuçlarında da normal doktor her şey olması gerekenden fazla iyi dedi en azından uretim yavaşlayınca testisler atrofiye uğruyor hafifte olsa küçülme oluyor dedi bizde anlamadık valla
Biz şimdilik takviye kullanıyoruz testlerimizi yaptırdık genetikte kromozom analizi karyotip bakıldı temiz çıktı ultrason da da normal çıktı kan sonuçlarında da normal doktor her şey olması gerekenden fazla iyi dedi en azından uretim yavaşlayınca testisler atrofiye uğruyor hafifte olsa küçülme oluyor dedi bizde anlamadık valla
Güzel dilekleriniz için teşekkürler doppler yapıldı evet ona göre de tıkanıklık dedi doktorumuzBence kesinlikle tıkanıklık çok şanslı gruptasiniz umarım bir an önce bebeğinizi kucağınıza alırsınız USG çekildi mi rektum ve skrotalden
Tese olacak mısınızGüzel dilekleriniz için teşekkürler doppler yapıldı evet ona göre de tıkanıklık dedi doktor
Ama sizde kesin sperm çıkışı olur tıkanıklıkda teseyle hemen çıkış yakalayabilirsinizHayır hiç düşünmüyoruz eşim istemiyor bide riskli ameliyat olduğu için bize uymuyor
Malesef eşim istemiyor doktor da teseye karşı şu anAma sizde kesin sperm çıkışı olur tıkanıklıkda teseyle hemen çıkış yakalayabilirsiniz
İnşallah en güzeli olur sizler içinMalesef eşim istemiyor doktor da teseye karşı şu an
İnşallah teşekkür ederim siz nerde tedavi oluyorsunuzİnşallah en güzeli olur sizler için
Biz a life da başlayacağız Kasım başındaİnşallah teşekkür ederim siz nerde tedavi oluyorsunuz
Allah kolaylık versin inşallah en kısa sürede bebeğinizi kucağınıza alırsınız sizdeBiz a life da başlayacağız Kasım başında