Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kendi hikayemi anlatayım sizlere. 1,5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik mutluyum huzurluyum şükür ALLAH ima. 6 ay istemedik çocuk daha doğrusu eşim ilk günden istedi ben istemedim. Sonra istedim olmadı Dr gittim sorun yok eşim gitti azosperm. Tabi bunu duymadım bile azosperm de ne
Neyse araştırdım herseyi. İzmir alsancak devlet hastanesinden ege ü. H sine geçiş yaptık bu sürede arı poleni filan yedirdim sperm verdi egede 5,6 tane yıkama sonucu sperm çıktı. Testlerimiz başladı yapılmaya tüp bebeğe vede tese ye hazırlık yapıyorduk. Tüm testlerimiz şimdiye kadar hepsi temiz olumlu geçti. Neyse tese günü alındı egede bugün olacaktım ama tüp bebek birimi Bir hafta olmadığından Bi hafta sonraya ertelendi. neyse ücreti konuşacaktır hemşireye sordum tese işlemi ücretsiz tüp bebeğe geçince ücretli dedi. İnslalah RABBİM nasip ederse bize tesede sperm bulunursa tüp bebeğe geçeceğiz. şimdiye kadar birçok kişiyle konuştum tabi biz daha yolun başındayız benim gibi yolun başında alanlarda var başarıyı elde edenlerde var. İkiz ucuz gebelik ler. Tekil gebelik ler falan bunları konuştukça daha mutlu oldum onlar başarmışlar neden biz basarmayalimki. Evet benim yarım oylum bu ALLAH nasip eder tamamlanır devamında yazacam. Ha bu arada eşimle birbirinizden habersiz adak adamisiz hamilelik olursa Bi tane dünyaya gelirse Bi tane keseceğiz. Bu arada maddi yonden iyi değiliz kendi yagimizla kavruluyoruz ama evlat için para hiç önemli değil. Turkiye de ilk tüp bebek ege de yapıldığı için genetik test falan hersey burda yapıldığı için burayı seçtik RABBIM NASİP eder inslalah