canim bizdede erkek infertilitesi..sperm sayimiz bazen 0 bazende cok cok az..ama saglikli ve kalitelisperm malesef hic yok..sayi morfoloji hareket hepsi sorunlu..2 tup bebek denemesi ikiside negatif...3. denemede ben tese olmasini cok istiyorum..cunku dogal yoldan cikista malesef sorunsuz sperm yok..ve zaten sayi cok cok az.tese belki bir umut belki biraz daha kaliteli sperm cikar..gercekten cok yoruldum arkadasim...evlendim evleneli tedavi doktor ilac...anlatamam yasadiklarimi ve cektiklerimi...iki denemede hic tutunma olmadi sonuc direk sifir yani...yazarken ne kolay oluyor yazmasi degilmi ama yasadiklarim

(( ne diyim Rabbim herkesin yardimcisi olsun..siz hic deneme yaptinizmi arkadasim ve nerede yaptiniz denemeleri..insallah cani gonulden diliyorumki Rabbim en kisa zamanda evladini sana nasip etsin..dunyanin neresinde olursa olsun anne olmak isteyen hic kimsenin kucagini bos birakmasin...
amin canım.
bizde de azosperm var sperm yok yani.
çok doktora gittik ateş kadıoğlu emre bakırcıoğlu en son da kaan aydos.
bizim herşey normal ama sperm yok.
kaan hoca tese yapalım dedi.diğerleri de hemen tese dediği için artık olalım dedik.çünkü teseden sonra olmadı tedaviye başlarız demişti.
tesede sperm çıkmadı.spermid adı verilen olgunlaşmamış sperm hücreleri görülmüş...
yersen.herkese aynı cevap.
sonra bize klomen ve ovitrelle verdi.(bunu da herkese veriyor)
çaresiz kullandık bi umut yani hala da kullanıyoruz
sonra biz vitamin kullanalım mı diye sorduk proxed kullanın demiş.
demiş diyorum çünkü kendisi asla telefonlarımıza çıkmıyor sadece mail atınca cevap yazıyor.
bazı arkadaşlar adam yoğun diyecekler
tamam kabul
ama ameliyattan sonra bile yanımıza gelip açıklama yapma lüksünde bulunmadı o adam
parayı almaya geldi sadece yanımıza sonuçlar çıkmadı siz dönün istanbula ben sonuçları arar söylerim dedi.
ama aramadı bile mail atıp sperm çıkmadı yazmış
bunun bahanesi olamaz.
bugün öğrendim (baharcım öpüyorum seni) msure diye bi bitkisel vardı sahtesi fln çıktı hatta
kaan hoca herkese ondan veriyordu
msure bi dönem yasaklanmış ve o dönem hiç kimseye vermemiş msure.
diğer topikte bi arkadaş msure kulanıyor firmayı arıyorlar
kaan hocanın adı geçmeden adam ben kaan aydosu tanımıyorum diyor pat diye
sonra yasak kalmış yine veriyormuş msure.
herkes tedaviyi bıraktı ona giden.
bize şimdi spermiogram için ankaraya çağırıyor.
sanki istanbulda yok
tutturmuş bi sinan bey
o yok illa onun olduğu gün gidin ona yaptırın diyor
Allahım yardımcımız olsun diyorum ya çok zor.
eşimin o ameliyata girişi gözümden gitmiyor.
o bekleyiş...
ve sonraki hüzün.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün