- Konu Sahibi Yesilagacbambu
Tüp bebek aşamasına geldik çok şükür özelden yaz canm siz ne durumdasınız bilgi veriyimMerhabalar yorumu yeni görüyorum bizde azospermle uğraşıyoruz siz ne durumdasınız acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebek aşamasına geldik çok şükür özelden yaz canm siz ne durumdasınız bilgi veriyimMerhabalar yorumu yeni görüyorum bizde azospermle uğraşıyoruz siz ne durumdasınız acaba
Merhaba yeni gördüm sizinle konuşmuşmuydujMerhabalar yorumu yeni görüyorum bizde azospermle uğraşıyoruz siz ne durumdasınız acaba
Merhaba tese oldu eşim ama bulunamadı sertoli cıktı sperm üretim yeri yok dedi doktor sizce ümidi kesmeli miyim ne yapmalıyımCanım şuan orada tedavideyiz mesut hocayla :)) sd3 çıktı seviyemiz acaba bu seviyede olup tedavi ile çıkış olanlar varmı merak ediyorum
Allah tan ümit kesilmez canım..Merhaba tese oldu eşim ama bulunamadı sertoli cıktı sperm üretim yeri yok dedi doktor sizce ümidi kesmeli miyim ne yapmalıyım
Siz ne durumdasınız acaba kaç yaşındasınız kısaca acaba surecınızden bahsedebilir misinizAllah tan ümit kesilmez canım..
Tese nerde oldu eşin
29 yaşındayım cnm tüp bebek ile gebeyim şuan eşim azospermdi tedavi ile tek tük çıkış oldu ve dondurdukk onlarlaa tüp bebek denendiSiz ne durumdasınız acaba kaç yaşındasınız kısaca acaba surecınızden bahsedebilir misiniz
Aaa öyle mi çok sevindim peki eşinizin sıkıntısı neydi daha önce tese oldu mu bizim üretim yer yon denildi tese oldu ama bulunamadı doktorda suan ıcın yapacak bısey yok dedı sız nereye nasıl başladınız acaba ne kadar oldu29 yaşındayım cnm tüp bebek ile gebeyim şuan eşim azospermdi tedavi ile tek tük çıkış oldu ve dondurdukk onlarlaa tüp bebek denendi
Nerde tedavi gördünüz acaba29 yaşındayım cnm tüp bebek ile gebeyim şuan eşim azospermdi tedavi ile tek tük çıkış oldu ve dondurdukk onlarlaa tüp bebek denendi
Ankara alife canm mesut hpca burak hoca semra hocaNerde tedavi gördünüz acaba
Arkadaşlar eşi azosperm olup öncül hücre bulunup tedavi ile normal çıkışı olan varmı burada toplanalım ?
Teşekkür ederimAnkara alife canm mesut hpca burak hoca semra hoca
Hangi doktor ve hangi merkeze gittiniz? Sizin adınıza cok sevindim. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.29 yaşındayım cnm tüp bebek ile gebeyim şuan eşim azospermdi tedavi ile tek tük çıkış oldu ve dondurdukk onlarlaa tüp bebek denendi
Canım önce 6 ay başka doktordaydık sonuç alamadık sonra alife ankra mesut hocada tedavi gördükHangi doktor ve hangi merkeze gittiniz? Sizin adınıza cok sevindim. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.