• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azosperm tanısı ve 2. Tüp bebek denemesi

Gamze Acar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
44
Puanlar
3
Merhabalar, eşime 2025 yılında azosperm tanısı konuldu tüm genetik testler normal çıktı fakat sperm azlığı ve kalite düşüklüğü vardı. 1. Micro Tese’de sperm bulundu fakat tutmadı. Bu sefer Bahçeci’de başladık tedaviye ve 6 aylık izleme, ilaç tedavisi sonrasında 2.Micro Tese yapıldı. Sperm bulundu. İlk aradıklarında 5 embriyo oluştu dediler. Daha sonra 3. Gün 9 hücreli embriyonuzu dondurduk diğerlerini takip ediyoruz dediler. Bugün aradıklarında ise maalesef gelişimlerinin durduğunu söylediler. Çok üzüldük çok yıprandık. Ama her şey nasip. Tek bir şansımız var yine…

Allah inşallah en kısa zamanda nasip eder. Hiç şansınız olmaması daha kötü bir durumdu, ol derse olur siz içinizi ferah tutun. Nasipte varsa bu dünyaya gelmesini engelleyemez hiçbir şey 💐

Allah inşallah en kısa zamanda nasip eder. Hiç şansınız olmaması daha kötü bir durumdu, ol derse olur siz içinizi ferah tutun. Nasipte varsa bu dünyaya gelmesini engelleyemez hiçbir şey 💐
Gerçekten öyle elimizden gelen her şeyi yaptık çünkü. Güzel cümleleriniz için teşekkür ederim 🌸🥰

Merhabalar, eşime 2025 yılında azosperm tanısı konuldu tüm genetik testler normal çıktı fakat sperm azlığı ve kalite düşüklüğü vardı. 1. Micro Tese’de sperm bulundu fakat tutmadı. Bu sefer Bahçeci’de başladık tedaviye ve 6 aylık izleme, ilaç tedavisi sonrasında 2.Micro Tese yapıldı. Sperm bulundu. İlk aradıklarında 5 embriyo oluştu dediler. Daha sonra 3. Gün 9 hücreli embriyonuzu dondurduk diğerlerini takip ediyoruz dediler. Bugün aradıklarında ise maalesef gelişimlerinin durduğunu söylediler. Çok üzüldük çok yıprandık. Ama her şey nasip. Tek bir şansımız var yine…
Ankara alife Mesut hocayı öneririm doğal çıkışlar oluyor bizimde öyle idi

Öyle vakalar duyuyorum ki. Olmaz denilenler oluyor. Çok imkansız değil. İmkanlı ama çaba gerek. Bazılarının payına çok çaba düşerken bazılarının payına sıfır çaba düşüyor. Sonucu güzel olur İnşallah.

A life hastanesin de mesut tül ve Semra sertyel ile görüşme yapın bence bizim de bir tese geçmişimiz var maalesef. Sebepsiz azospermi mesut hoca ile geç tanıştık ama iyi ki de gitmişiz 3 ayda çıkışlar başladı. Benim hazırlık sürecim başladı Allah ın izniyle temmuz ayında sürece başlıyorum.

Bizde erkek infertilitesiyle başladık azospermden ilaç tedavisiyle doğal çıkış oldu ama sayı düşük morfoloji kötü ilkinde tek embriyo 3 gün 8 hücreli tutmadı 2.de 3 tane 5. Güne giden oldu ama pgtden 1 tanesi geçi oda 7. Gün embriyosu bende sizin gibi düşünüyorum hiç yoktan iyidir 1 şans 1 şanstır

A life hastanesin de mesut tül ve Semra sertyel ile görüşme yapın bence bizim de bir tese geçmişimiz var maalesef. Sebepsiz azospermi mesut hoca ile geç tanıştık ama iyi ki de gitmişiz 3 ayda çıkışlar başladı. Benim hazırlık sürecim başladı Allah ın izniyle temmuz ayında sürece başlıyorum.
Çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah🙏🌸

Bizde erkek infertilitesiyle başladık azospermden ilaç tedavisiyle doğal çıkış oldu ama sayı düşük morfoloji kötü ilkinde tek embriyo 3 gün 8 hücreli tutmadı 2.de 3 tane 5. Güne giden oldu ama pgtden 1 tanesi geçi oda 7. Gün embriyosu bende sizin gibi düşünüyorum hiç yoktan iyidir 1 şans 1 şanstır
Güzel haberlerinizi duyarız inşallah 🌺

Merhaba hayırlı olsun çok sevindim
İlk gittiğinizde hangi seviyedeydiniz biz sd4 te kaldıkta 3 aydır hala çıkış olmadı

Aklım karıştı önce dondurudk diyip gelişimi nasıl durdu diyebiliyorlar 😵‍💫

Yok hayır dondurma işlemi olmadan bunu söylediler. Elimizde 1 adet 3. Gün embriyosu var şuan
He şimdi oldu dedim ne alaka 🤦🏻‍♀️ hayırlısı olsun inşallah şans bu 1 sağlıklı yumurta 1 sperm hedefliyo doktorlar zaten buda olmuş🍀 inşallah güzel haberler alırsın canım

Merhaba biz de düşünüyoruz A life süreçten biraz bahsedebilir misiniz sperm çıkışı olana kadar siz bir hazırlık sürecine başladınız mı vitamin ya da başka bir şey ya da hastane başlıyor mu
eşim azosperm inş çok güzel olur sizin için🙏

Back
X