Erkek İnfertilitesi AZOSPERM TEDAVİSİ İÇİN DOKTOR ÖNERİSİ

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçmiş olsun canım. Sizin azosperm sebebiniz neydi acaba kimde ne kadar süredir tedavi oluyorsunuz?
Esim kucukken orjit gecirmis oda testislere zarar vermis biz bitkisel tedavi oluryoruz 6 ay mikro tese olmadan simdidemikro tese olduktan sonra dogal yolla cikis olabilir diye macun yiyo

Esim kucukken orjit gecirmis oda testislere zarar vermis biz bitkisel tedavi oluryoruz 6 ay mikro tese olmadan simdidemikro tese olduktan sonra dogal yolla cikis olabilir diye macun yiyo
Canım kusura bakma bitkisel tedavi derken kendiniz mi bi şeyler yapıyorsunuz macun vs nereden temin ediyorsunuz anlayamadım tam olarak. Celalettin Peruya ne kadar süre gittiniz peki? Bide teseyi nerede oldunuz kusura bakma çok sordum ☺️

Benim eşimin azosperm olduğunu 29 nisanda öğrenmiştim bütün dünya o gün başıma yıkıldı.Hayat enerjimi kaybettim.Çok kötü günlerdi.Hemen çapa ya gittik kan testleri genetik test yapıldı.Genetik testler çok şükür temiz çıktı ama fsh yüksek testo düşüktü.Herkes ateş kadıoğlunu çok överek bahsetti bi yolunu bulup kendisiyle görüşebildik.Hayatımın en kötü günlerinden biriydi.İçeri girdik yüzümüze bile bakmadan test sonuçlarımıza baktı eşime direkt genetik çıksın tese olursun sperm çıkarsa eşin hamile kalır.Çıkmazsa yapılacak bişe yok dedi.Evet bunu direkt söyledi.Eşim tutamadı kendini ağladı.O günü hatırlamak istemiyordum ama sizinde beklentilerinizi yıkmasına izin vermeyin.Defalarca kullanmamız gereken bi ilaç bi vitamin iğne vs yok mu dediğimde hayır zaman kaybı dedi.
Şimdi biz celalettin peru da tedavi oluyoruz.Süreç biraz uzun ama güven veriyor herşeyi sistemli doğal çıkış için elimizden geleni yapıp tüp bebek yaptıracağız Allahın izniyle.Çok iyi biri adam gibi adam para için değil gönül vermiş bu işe.Hastaları için ilaçların uyguna alınması için elinden geleni yapıyor.Biz kendisine güveniyoruz.Eşim ne zaman kendisini arasa telefonun diğer ucundadır.
merhaba bişey sormak istiyorum celalattin hocaya ilkd efa gittiğinizde hangi testleri istedi sizden gelmeden önce sperm testi falan istedimi

Canım ilk defa giderken kendi istediği laboratuvarlarda hem hormon tahlili istiyor hem detaylı spermiogram hemde renkli doppler istiyor

Canım kusura bakma bitkisel tedavi derken kendiniz mi bi şeyler yapıyorsunuz macun vs nereden temin ediyorsunuz anlayamadım tam olarak. Celalettin Peruya ne kadar süre gittiniz peki? Bide teseyi nerede oldunuz kusura bakma çok sordum ☺
Biz teseyi hrsde olduk peruda ilk izlenimiz hic memnun kalmadik sacma sapan seyler konustu bizimle uslupunu hic begenmedik istanbul baharatcisina yaptiriyoruz ve cok memnunuz

celalettin peru tedavisi düşünenler için yardımcı olması için;
önce hormonları sıfırlıyor sonra dışarıdan hormon veriyor, tedavi 2 yıl sürer diyor, erken gelişme olabilir diyor.
kendi istediği laboratuvarlardan, kan, ultrason, usg, inhibin b, sperm testi (1200tl)
muayene(400tl), reçeteler+bitkiseller(3500tl)
yaklaşık üç ayda bir 5000tl bir masraf oluyor( dışarıdan gelenler için yol barınma hariç)
toplam 9 seansta 50.000tl yi bulacak bir tedavi. Sonuç kesin değil tabii kesin bir şey söylenmedi.
Allah herkesin yardımcısı olsun. Araştıranlara yardımcı olsun diye yazdım. Biz de doktor araştırıyoruz.
Güvendiğimiz net bilgi alabileceğimiz bir doktorla tedaviye devam edeceğiz.
Önerileri olanlar yazsınlar herkese faydası olsun.
Allah gönlümüze göre versin.

Back
X