Tehlikesi yok ama o bölgeye zarar verebiliyormuş .O yüzden Öncesinde tedavi olursa eşiniz belki normal olarak da sperm çıkabilir .Tabi genetik test vs. çok önemli .Zaten genetik testin çıkması uzun sürüyor .Dediğiniz hastaneyi biliyorum , çok aşırı kalabalıktı .Bilmiyorum laboratuvarı nasıl ama daha iyi bir merkezde tüp bebek deneyin bence .Tabi sizin kararınız , biz orda sperm testi vermek istemiştik ama o kadar kalabalık ki asla orda tüp bebek yaptırmamHayır yukarda da dediğim gibi asamalara yeni başladık.genetik bölümünden kromozom analizi de buna dahil...uroloji doktoru birçok tahlil yaptırmasını söyledi.tese ameliyatı dediginiz tehlikesi var mıdır?
Tehlikesi yok ama o bölgeye zarar verebiliyormuş .O yüzden Öncesinde tedavi olursa eşiniz belki normal olarak da sperm çıkabilir .Tabi genetik test vs. çok önemli .Zaten genetik testin çıkması uzun sürüyor .Dediğiniz hastaneyi biliyorum , çok aşırı kalabalıktı .Bilmiyorum laboratuvarı nasıl ama daha iyi bir merkezde tüp bebek deneyin bence .Tabi sizin kararınız , biz orda sperm testi vermek istemiştik ama o kadar kalabalık ki asla orda tüp bebek yaptırmam
Bizim azospermi değil ama bizimde sperm sayımız azdı .Biz bahçeci de tüp bebek yaptık .Daha transferim olmadı .Ben memnunun ama sizin sorun farklı olduğu için bilemedim canım.Ben baya araştırdım ben forumdan öyle karar verdim .Açıkcası o hastanenin ortamını pek beğenmedimAnlıyorum, tesekkur ederim.orayı tercih etmemizin sebebi aile dostlarimizdan bir çift de aynı sorundan oraya gitmisti ve bebekleri oldu çok şükür.Hakan Bey' den çok memnun kaldıklarını söylediler tabi bu kişiden kişiye değişir.bilemedim.siz nereye gidiyorsunuz onereceginiz bir yer var mı? Sizin problem neydi? Tavsiyelerinize açığım.
Bizde azospermiyiz anlatiyim size.Merhaba arkadaşlar, tecrübeli kişilerin deneyimlerine ihtiyacım var.esimle 4 yıldir çocuk istiyoruz ama olmadı araştırdığımızda eşimin azospermi problemi oldugunu ogrendik,eşim çok etkilendi duyunca ama elinden geleni yapacagina da inaniyorum.ozel sebeplerden dolayı bugüne kadar ertelemek zorunda kaldik.Tüp bebek tedavisini duyduk cevreden.Bu hafta bu tedavinin ilk aşamasina basladik, diyarbakir'da tavsiye edilen Doktor Hakan Coksüer ve ekibine gittik.sperm testi sıfır çıktı yani azosperm...ilk olarak ürolojiden birçok tahlil istendi eşimden.Bundan sonraki aşamalarla ilgili bilgimiz yok acikcasi...size sorum
Asamalarimiz nasıl olacak, ayrıntılı bilgi alabilir miyim acaba?
Pek çok kişiden duyduk, ümitliyiz ve bu ümidin hep olmasını ve somut olarak da karşımıza çıkmasını temenni ediyoruz.
Deneyimlerinizi,fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Bizde azospermiyiz anlatiyim size.
Once esinize bi sure kullanmasi gereken ilaclardan verecekler sonra tese ameliyati yapip yumurtaliklardan girip sperm varmi bulabileceklermi diye bakicakalar sperm bulunursa sizi yumurta toplamaya alicaklar yumurtalar toplanicak embriyo olusucak o sekilde devam ediceksiniz
Biz 2 tup bebek denemesi yaptik siz daha cok basindasiniz yolun.Tam olarak ne kadar sürecek eşimin ilaç veya ameliyat suresi....siz hangi asamadasiniz ,embriyo transferi hangi zamanda gerçekleştiriliyor peki?
Biz 2 tup bebek denemesi yaptik siz daha cok basindasiniz yolun.
Doktorunuzun tedavi yontemine gore degisir zaman biz 3 ay ilac kullandik o sirada hormon genetik kana baktirdk sonra ameliyat olduk 1 ay sonrada ben transfer oldm ilk denemem tutmadi ikinci tuttu bos gebelk oldu ücuncuyu denicez
Benim orasi hakkinda bi bilgim yok canm biz bahceci cem beydeyiz insallah hersey istediginiz gibi olurİnşallah hayırla gerçekleşir sizin deuzun ve yorucu bir süreç gibi gözüküyor.Diyarbakir Diyarlife Hakan Bey'i çok duyduk,Bahceci'de Zeki Bey...Tercihimiz şimdilik Hakan Bey oldu.Bilemiyorum
Allah yardim etsin isparta şarkikaraağaç ilçesinde yaşıyorum eşimde azosperm hastası konya medova da üroloji doktoru doç.dr.ibrahim buldu doktoruna tese yaptirdik elhamdülillah çıktı sperm ve dondurduk doktor o kadar ilgili ki anlatamam size. Ben kesinlikle öneririm...allah sabır versin ümidinizi kesmeyin rabbim can verendir..İnşallah hayırla gerçekleşir sizin deuzun ve yorucu bir süreç gibi gözüküyor.Diyarbakir Diyarlife Hakan Bey'i çok duyduk,Bahceci'de Zeki Bey...Tercihimiz şimdilik Hakan Bey oldu.Bilemiyorum
Allah yardim etsin isparta şarkikaraağaç ilçesinde yaşıyorum eşimde azosperm hastası konya medova da üroloji doktoru doç.dr.ibrahim buldu doktoruna tese yaptirdik elhamdülillah çıktı sperm ve dondurduk doktor o kadar ilgili ki anlatamam size. Ben kesinlikle öneririm...allah sabır versin ümidinizi kesmeyin rabbim can verendir..
Aynı gün taburcu olduk ama hassas bölge olduğu için biraz ağrısı oldu ama geçti şimdi kilo vermeye çalışyorum ama verdikçe alıyorum stresten bakalim eylül ayi gibi dondurulmuş embriyolarimi tranfer edicez inşallah tutar maddi manevi çok zor çünkü allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinAmin inşallah,zaten böyle güzel sonuçları duymak inanılmaz mutlu ediyor bizi..yeni tanıştık bu durumla,Allah isteyen herkese nasip etsin hayırla,saglikla...ameliyattan sonra hemen taburcu mu oldunuz yoksa birkaç gün yatış mi yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?