Erkek İnfertilitesi Azosperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Peki devlet desteği aldınız mı? Tüp bebek için ödemede yardımcı olunuyor diye biliyorum
Biz rapor filan cikartmadik ben rapor icin 3 yillik evli olmak 3 kere negatif deneme olmasi lazm filan diye biliyorm biz 2 yillik evliyiz brde cok vakit alan bisey rapor cikartmak bizim durumumzdakiler hemen sonuca ulasmak istiyor bende ayni sekilde onun icin hic dusunmedik rapor filan hic bir seyi de devlet karsilamiyor raporsuz oldugumuz icn baya maliyetli oldu ama şukur bu gunlere para hic onemli degil

Aynen öyle . Ama biz 3 kere test yaptırdık da 2 yıl 9 aylık evliyiz bakalım artık duruma göre

Aynen öyle . Ama biz 3 kere test yaptırdık da 2 yıl 9 aylık evliyiz bakalım artık duruma göre
Test degil 3kere negatip asilama olmasi gerekiyor diye biliyorm gecen bi arkadasm o şartlar azospermi hastalari icin gecerli degil galiba dedi onu bi ogrenin rapor alin kenarda bi para yoksa cok zor olur bu işler bi igne 2 bucuk gun gidiyo 748 lira ondan 3 kutu aldm duşün ben az igne kullandgm halde ignelerm vitaminlerm 3 bini bulmustr Allahm yardimcimiz olsun

Amin. Evet araştırdım azospermlide 3 yıl evli olma şartıda aşılamada yokmuş

Sadece 3 defa azosperm olduğuna dair test sonucu olması lazımmış bide hormon testi isteniyormuş . Kadınında 23 yaşında olması lazımmış . Benim 23 yaş olmama daha 1 ay var

Sadece 3 defa azosperm olduğuna dair test sonucu olması lazımmış bide hormon testi isteniyormuş . Kadınında 23 yaşında olması lazımmış . Benim 23 yaş olmama daha 1 ay var
Bende 22 yasindayim bekleyin istersenz 1 ay daha sonra rpor cikartin maddi acidan cok zor cunku hersey para birden şunu alin bunu alin diyolar sasrip kaliyosun tese ameliyatinin fiyati filan baya pahali işler

Bende 22 yasindayim bekleyin istersenz 1 ay daha sonra rpor cikartin maddi acidan cok zor cunku hersey para birden şunu alin bunu alin diyolar sasrip kaliyosun tese ameliyatinin fiyati filan baya pahali işler
Evet hayırlısı bakalım

bende cuma günü öğrendim bu durumu. doktor sonuçları görünce konuşamadı bile yeni test yaptıralım dedi ama biz bulunduğumuz şehirde değildik gideceğimizi söyleyince durumu açıkladı. başka hastanenin raporu belki yanılıyorumdur dedi ama ekledi de herşeyi a'dan z'ye anlattı. Bu bu testleri yaptırın dedi. Şimdi hastane arıyoruz. Bir tane buldum yarın 2 prof doktor var ama uzmanlık alanları farklıymış.Testi yine de yaptıramazmıyız hiç bilmiyorum .Kimseye de birşey anlatamıyorum. Eşim sorumsuz, ne yapacağım hiç bilmiyorum..

Merhabalar.bi kpnuda acil yardim istiyorum.bizde 3 kere test verdik birincide 2 milyonun altinda cikti.ikincide 77 milyon.ücüncüde yine 2 milyon altinda dendi.ve en son verdigimiz testte ise azosperm dendi ve bu testten 1 gun sonra varikosel cift tarafli ameliyat oldum.sizce azosperm dogustan mi yoksa sonradan olabiliyomu.bu dedigim testlerin hepsi 6 ay icinde verildi
inşallah bizde de tutar.sen nereden yaptırdın canım ben malatya da yptıracam iyi bir merkez var burada onlara güveniyorum çok araştırdım inşallah bende evlat kokusunu duyarım

Canım hakan özkuldan memnun kaldınız mı lütfen yardımcı olabilirmisin bana bizde onun göndereceği ilaçlardan kullanmayı düşünüyoruz

Naptınız test yaptırdınız mı bı gelişme oldu mu Hakan Özkul un ilaçlarından?

Canım hakan özkuldan memnun kaldınız mı lütfen yardımcı olabilirmisin bana bizde onun göndereceği ilaçlardan kullanmayı düşünüyoruz
Benim eşim de başladı ilaçlara bir ay oldu kullanali gelecek ay test verecek çok merak ediyorum bı gelişme olup olmadığını sizinle paylaşırım

Biz celalettin peuya gidiyrz artık

Mesajını çok geç gördüm umarım almamışsınızdır hiçbir faydası olmuyor aksine zararlı koca koca haplar içilecek gibi değil ve ilacı alana kadar ilgili alakalılarilaçtan sonra aramıyorlar ilgilenmiyorlar para tuzağı artık bıraktık tedavi ilaç bitkisel hiç birşey denemiyoruz Rabbimden en kısa zamanda nasip eylesin diye dualar ediyoruz sadece

Bizde aynı hatayı yaptık bı dünya da para verdik ilaçların bı faydasını görmedik

`