Erkek İnfertilitesi Azosperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nasıl çıkış sağladınız acaba
Vitamin, antioksidan dna onarıcı şeyler ve bir yerd
Daha öncesinden tedavi oldunuz mu? Biz suan tedavi sürecindeyiz doktorumuz 6 ay sonra semra hanıma yonlendiririm sizi cıkıs yakalarız dedi.
Daha önce tedavisiz tese olduk hormon genetik normal olunca teseye aldılar. 3 4 saat tüm tübülleri arayıp yıkama yaptı hücre bulamadı doktor. Sonra doktora gitmedim zaten s9 + formül ve ekstra vitaminler ,havuç suyu resveratrol ,q10 kırmızı meyveler siyah üzümle destekledim şükür immotil çıktığı beklemediğim bir anda

Vitamin, antioksidan dna onarıcı şeyler ve bir yerd

Daha önce tedavisiz tese olduk hormon genetik normal olunca teseye aldılar. 3 4 saat tüm tübülleri arayıp yıkama yaptı hücre bulamadı doktor. Sonra doktora gitmedim zaten s9 + formül ve ekstra vitaminler ,havuç suyu resveratrol ,q10 kırmızı meyveler siyah üzümle destekledim şükür immotil çıktığı beklemediğim bir anda
Benim eşimde Aralık ayında tese oldu bulunamadı.
her sey normal hicbir sorun yok ama sperm yok.
Celalettin hoca ugurlu gelir umarım bizde cıkıs göruruz.
Sizin adınıza cok sevindim. İnsallah devamı motil seklinde gelir😌

Benim eşimde Aralık ayında tese oldu bulunamadı.
her sey normal hicbir sorun yok ama sperm yok.
Celalettin hoca ugurlu gelir umarım bizde cıkıs göruruz.
Sizin adınıza cok sevindim. İnsallah devamı motil seklinde gelir😌
S9 kullandılar canım çıkış sağlayanlar.

Evet canım, insallah bu kez guzel haberler vermek nasip olur.
Benden sizden guzel haberler bekliyorum, Mart ayında test verecektiniz değil mi?
Olucak canım inşallah ben canı gönülden inanıyorum.

Evet canım, hatta tam 2 hafta sonra bugün şuan orda olucaz nasipse💓🥺

🤲🏼❤️

İnsallah guzel sonuclar cıkar canım❤️ Sonuca göre mi hareket edeceksiniz.😊
Evet sanırım öyle yapıcağız. Ama güzel çıkacağını hissediyorum 🥺 yani herşey ayarlanmış bizi bekliyolar ameliyat için sonuç istediğimiz gibi gelirse inşallah çok güzel olucak🙏 Ameliyata gönül rahatlıgıyla gireriz

Evet sanırım öyle yapıcağız. Ama güzel çıkacağını hissediyorum 🥺 yani herşey ayarlanmış bizi bekliyolar ameliyat için sonuç istediğimiz gibi gelirse inşallah çok güzel olucak🙏 Ameliyata gönül rahatlıgıyla gireriz
İnsallah guzel olacak canım. Rabbim emeklerinizin karsılıgını verecek insallah. 🥰

Eşi azosperm olup mikro tese olmadan tedaviyle hamile kalan varmi doktor direk mikro tese dedi biz hemen mikro tese olmak istemiyoruz tedavisi varsa sansimizi denemek istiyoruz mikro tese olupta olumsuz sonuc alan cok kisi var bizde 1 -2 motil 4-5 immotil sperm görüldü
Merhabalar öncelikle geçmişolsun size bir mucizeden bahsedeceğim ben 3 yıl önce uzun uğraşlar sonucunda 3. Denemede tüp bebek yöntemiyle anne oldum şükürler olsun fakat bir mucize oldu 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim hem de doğal yollardan 😭😭😭😭 nasıl oldu hiç bilmiyoruz doktoruma mesaj attım bazen sperm çıkışları olabiliyor hayırlı olsun dedi ... oysaki biz azosperm hastalarında tek çözümün tüp bebek olduğunu zannediyorduk bu mesajı şu saatte mübarek kandil günü buraya yazıyorum benim gibi olan kardeşlerim yoktan var eden rabbim ol dedi ve oldurdu sakın ümitsiz olmayın ne ilaç ne başka şey kullanmadan beklemediğimiz bir anda müjdelendik darısı hepinizin başına Allahtan ümidinizi asla kesmeyin 🌱

Merhabalar öncelikle geçmişolsun size bir mucizeden bahsedeceğim ben 3 yıl önce uzun uğraşlar sonucunda 3. Denemede tüp bebek yöntemiyle anne oldum şükürler olsun fakat bir mucize oldu 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim hem de doğal yollardan 😭😭😭😭 nasıl oldu hiç bilmiyoruz doktoruma mesaj attım bazen sperm çıkışları olabiliyor hayırlı olsun dedi ... oysaki biz azosperm hastalarında tek çözümün tüp bebek olduğunu zannediyorduk bu mesajı şu saatte mübarek kandil günü buraya yazıyorum benim gibi olan kardeşlerim yoktan var eden rabbim ol dedi ve oldurdu sakın ümitsiz olmayın ne ilaç ne başka şey kullanmadan beklemediğimiz bir anda müjdelendik darısı hepinizin başına Allahtan ümidinizi asla kesmeyin 🌱
Hayirlisi olsun. insallah sagsalim kucaginiza alirsiniz cok sevindim bi umit oldunuz rabbim ol der ve olur.🤲
Inanin cok yorucu ve yipratici bir surec biliyorsunuzdir zaten bazen oluyor herseyden umdimi kesmis bi halde buluyorum kendimi sonra diyorum topla kendini umidini kesme.
Öyle gitgelli yasiyorum bu sehirdede yapayanlizim zaten birbasima tandigim kimsem de yok ailem herkes uzakta kimsede bilmiyor söylesem arkamizdan birsuru konusacakalr laf edecekler ariyorlar soruyorlar cocuk yokmu olmuyirmu sizmi dusunmuyorsunuz bu tur sorulardanda biktim bazen diyorum iyiki uzaktayim . Kafaya takmiyim diyorum ama takiyorum malesef .Allah yardimcisi olsun bekleyen herkesin bu süreçte. rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın . mübarek günde dualarımız kabul olsun insallah🤲🌸

Ay maşaallah hiç tanımıyorum sizi ama çok sevindim. Umut oluyor bizede böyle haberler. Tamamen azosperm miydi eşiniz yoksa çok az miydi sayi

Eşi azosperm olup mikro tese olmadan tedaviyle hamile kalan varmi doktor direk mikro tese dedi biz hemen mikro tese olmak istemiyoruz tedavisi varsa sansimizi denemek istiyoruz mikro tese olupta olumsuz sonuc alan cok kisi var bizde 1 -2 motil 4-5 immotil sperm görüldü
Benim eşimde de aynı sonuçları. Doktor vitamin takviyesi vermişti 2,5 aydır kullanıyoruz. Genetik testi doktorunuz mu istedi sizden bize hiç bişe söylemediler. Hormonlara bile kendimiz gidip baktırdık :( en az 3 ay kullansın da öyle iyi bir doktora gidelim diye düşündük biz de

Benim eşimde de aynı sonuçları. Doktor vitamin takviyesi vermişti 2,5 aydır kullanıyoruz. Genetik testi doktorunuz mu istedi sizden bize hiç bişe söylemediler. Hormonlara bile kendimiz gidip baktırdık :KK43: en az 3 ay kullansın da öyle iyi bir doktora gidelim diye düşündük biz de
Evet doktorumuz bakti .Esimin genetiginden suphelendi doktor hormonlar vs normal cikinca .Yapmayan doktorlarda varmis ama direk tup bebege baslayanlar .Egitim arastirma hastahanesinde baktirdik biz sonuc bekliyoruz benim bile baktilar tup bebek yapilacak olunursa diye istendigini soyledi doktor sonradan cikarmak uzun suruyor 2 ay oldu cikmadi 🤷‍♀️

Ay maşaallah hiç tanımıyorum sizi ama çok sevindim. Umut oluyor bizede böyle haberler. Tamamen azosperm miydi eşiniz yoksa çok az miydi sayi
Tamamen azospermdi 😊 sayımız ‘0’ günlerce ağladım bizim doktorumuz bize tese sonrası tüp bebek yapıp yapamayacağımıza bakacağız demişti dün gibi aklımda ... sakın umut kesmeyin ben en canlı örneğim sizlere

Ben varım 2-3 motil bikaç immotil spermle 3. Tüp bebek tedavimizde bikaç gün önce pozitif sonuç aldık. Bıkmadan tedaviye devam edin bence eninde sonunda olur inşallah

Back
X