Ben bizim hikayemizi anlatayım biz dört senedir tüp bebek tedavisi görüyoruz. üç deneme yaptık ilk denemem negatif oldu doktor çok şaşırdı nasıl olur senden olumlu olmasını bekliyordum diye ama olacak pes etmek yok dedi hemen benim genetik kanlarıma kan pıhtılaşmama baktı Her şey temiz çıkınca histereskopi yapıp rahimin içini daha detaylı göreceğim dedi ve Çizik attı yine her şey temizdi. transfer oldum tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum. doktorum hiçbir sıkıntı yokken böyle olması normal değil dedi vücut embriyo yu yabancı madde olarak görüp dışarıya atıyor olabilir bağışıklık serumu uygulayacağız ve her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne kullanacaksın dedi. o şekilde denedik üçüncü tutmuştu her şey yolundaydı üç aylık hamileydim ama imtihan dünyası ya işte bitmedi bebeğimin muayene sırasında kafatasının oluşmadığını gördük. prof doktorun dediği tek şey herkesin başına gelebilecek şey senin başına gelmiş bu genetik bir hastalık değil kalıtsal da değil bir gelişim bozukluğu şansızlık olmuş tamamen dedi gebeliği sonlandırdık 1 2 ay sonra dördüncü deneme için başlayacağım. Bu arada bahçeci de tedavi görüyoruz
Yaa çok üzüldüm sizin adınıza inşallah dördüncü olur peki hangi şehir banhçeciOlmayınca olmuyor işte bazen doktorunda eksikliği olabiliyorBir daha deneyin madem o doktorda olmaya kararlıysanız bu sefer embriyoya genetik yaptırırsınız. Ben Diyarbakır’da bahçeci var diye biliyorum sanki bir de orayla görüşseniz
Evet Diyarbakır da da banhçeci var zaten ben ilk oraya gitmek istedim ama eşimin üroloji doktoru onu tavsiye etti sonra dedi benim hastam olduğumu söyle indirim de yapar gibisinden bşşy dedi halbuki ilk transferimiz ve 30 bin üstü paramız gitti.
Ben de bu transferimde estrofem, coraspin, progestan, folik asit desteği hap kullandım iğne olarak da proluton kalçaya göbeğe de axeparin kullandım kan sulandırıcı oda beslenmeme de dikkat ettim yasak olan şeyleri yemedim içmedim ama olmadı işte...