Ankara A life hastanesi Mesut tül ve embriyolog Semra sertyel ile görüşün. Erkek infertilitesinde çok iyilerMerhabalar eşim azosperm olduğunu öğrendik 1 yıl önce. İlk aşamada bitkisel kürler kullandık. Daha sonra bahçeci sağlıkta Bülent Erol’a gittik. Bize menupin, nutfeks ve klomen ilaçlarını verdi ve 3 ay kullanıp sonra tekrardan eşimin test vermesini istedi. Bizde ilk devlet hastanesinde test verdik az miktarda hareketsiz sperm çıktı sonra özel hastanede test vermemizi istedi. Orda da Amorf yapıda hücreler çıktı. Bu sonuçları gönderdiğimizde doktora 1 ay daha ilaçlara devam etsin 1 ay sonra bahçeci de test versin çıkan spermleri donduracaklarını söyledi. Sperm çıkışları olmuş diyor. Ama çıkan spermler hareketsiz yani ölü. Bi yandan sevindim bu şekilde dediğine bir yandan da mantığıma yatmıyor. Bu şekilde bir durum yaşayan var mı?
Aradan 1 2 sağlam bulsalar yeter canım takma kafana çıkış varmı var ona odaklan. Eşim azospermdi ilaç tedavisiyle 600 bin %50 ileri hareketli çıktı sonucu görünce rahatlayıp ilaçları çok düzensiz kullanmaya başladı opu günü 100 bin çıkmış ve yıkama sonrası 100 tane Amorf başlı yani baş anomalili kalmış 6 yumurtadan 1 tanesi döllendi ve transfer oldum bekliyorum inşallah tutacak.Merhabalar eşim azosperm olduğunu öğrendik 1 yıl önce. İlk aşamada bitkisel kürler kullandık. Daha sonra bahçeci sağlıkta Bülent Erol’a gittik. Bize menupin, nutfeks ve klomen ilaçlarını verdi ve 3 ay kullanıp sonra tekrardan eşimin test vermesini istedi. Bizde ilk devlet hastanesinde test verdik az miktarda hareketsiz sperm çıktı sonra özel hastanede test vermemizi istedi. Orda da Amorf yapıda hücreler çıktı. Bu sonuçları gönderdiğimizde doktora 1 ay daha ilaçlara devam etsin 1 ay sonra bahçeci de test versin çıkan spermleri donduracaklarını söyledi. Sperm çıkışları olmuş diyor. Ama çıkan spermler hareketsiz yani ölü. Bi yandan sevindim bu şekilde dediğine bir yandan da mantığıma yatmıyor. Bu şekilde bir durum yaşayan var mı?
Merhabalar pazartesi gidicez bilgi verir misiniz eşim azosperm sertoli cell only sendromuAnkara A life hastanesi Mesut tül ve embriyolog Semra sertyel ile görüşün. Erkek infertilitesinde çok iyiler
Merhaba eşiniz ne kullandı bu süreçte acaba?Aradan 1 2 sağlam bulsalar yeter canım takma kafana çıkış varmı var ona odaklan. Eşim azospermdi ilaç tedavisiyle 600 bin %50 ileri hareketli çıktı sonucu görünce rahatlayıp ilaçları çok düzensiz kullanmaya başladı opu günü 100 bin çıkmış ve yıkama sonrası 100 tane Amorf başlı yani baş anomalili kalmış 6 yumurtadan 1 tanesi döllendi ve transfer oldum bekliyorum inşallah tutacak.
Klomen menupin nutfexMerhaba eşiniz ne kullandı bu süreçte acaba?
Hangi ilaçları kullandı acabaAradan 1 2 sağlam bulsalar yeter canım takma kafana çıkış varmı var ona odaklan. Eşim azospermdi ilaç tedavisiyle 600 bin %50 ileri hareketli çıktı sonucu görünce rahatlayıp ilaçları çok düzensiz kullanmaya başladı opu günü 100 bin çıkmış ve yıkama sonrası 100 tane Amorf başlı yani baş anomalili kalmış 6 yumurtadan 1 tanesi döllendi ve transfer oldum bekliyorum inşallah tutacak.
Tese oldunuz mu hiçMerhabalar pazartesi gidicez bilgi verir misiniz eşim azosperm sertoli cell only sendromu
Siz mi gittiniz orayaAnkara A life hastanesi Mesut tül ve embriyolog Semra sertyel ile görüşün. Erkek infertilitesinde çok iyiler
Bizde o ilaçları kullanıyoruzKlomen menupin nutfex
Tuttu mu peki. Bizde de amorf hücreler varAradan 1 2 sağlam bulsalar yeter canım takma kafana çıkış varmı var ona odaklan. Eşim azospermdi ilaç tedavisiyle 600 bin %50 ileri hareketli çıktı sonucu görünce rahatlayıp ilaçları çok düzensiz kullanmaya başladı opu günü 100 bin çıkmış ve yıkama sonrası 100 tane Amorf başlı yani baş anomalili kalmış 6 yumurtadan 1 tanesi döllendi ve transfer oldum bekliyorum inşallah tutacak.
Maalesef yarın itibariyle aşılamaya başlıyoruz herşeye sıfırdan başlayacağım bu süreçte bari aşılama yaptırıp devletten rapor çıkarayım ilaç masrafı büyük oranda azalsın dedim çünkü ilkinde 150den fazla ilaca gitti. Ocak ayında sperm donduracağız şubat yada martta da tekrar opu olacak.Tuttu mu peki. Bizde de amorf hücreler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?