Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz kaan aydosdayiz caniimm
Oncelikle meaaja cevap yazdığın için tsk ederim bana biraz bilgi verebilir misin kaan hocadan memnun musun muayene ücreti ne kadar hastalariyla nasıl ilgileniyor mu yani bazı Dr lar parayi alıyor ama ilgilenmiyor bilgilendirirsen çok sevinirim pazartesi günü randevu almayi düşünüyorum inş en yakın zamana randevu verirle[/QUOTE]post: 39046867, member: 649054"]Biz kaan aydosdayiz caniimm
Kaan Aydos sitesinin ismini söyleyebilir misin. Cnm biz bir yerde soru sorduk ama cevap gelmedi. Bana sitenin ismini verir misin ve sizin randevunuzu hemen verdiler mi yoksa uzun bir zaman beklediğim mi
Tmm cnm benim çok tsk ederim yardımın için sizde sorun nedir acaba kusura bakma çoksoru ssoruyorum ama bilgi edinmek için soruyorum cnm
Esimde hic sperm yok azosperm yani mikro tese aneliyti tek cözüm dedi hoca aneliyat oldu kuyruksuz yani olgunlasmamis hücre bulundu 1 ay laboratuvarda bekletildi lim15 fdiye bisey yapilfi sperm üretimi varmi yada tedaviye cvp verebilirni diye hani bisu bosuna tedavi uygulamayalim diye yapdk cok sükür sonucu dün aldik iyi cikdii kaan hocadan cvp bekliyoruz ona göre tedavi vercek tedavide. Sora tekrar mikro tese ardndanda tüp bebek dedi insallah
Geçmiş olsun cnm benim bizde ki sorunda aynı yani eşim azosperm bir defa mikrotese yaptık 2 canlı Sperm 4 cansız bulundu tüp bebek yaptık ama sonuç olumsuz oldu şimdi bizde kaan hocaya mail attık inş en yakın zamanda bilgi verirler ama ben pazartesi günü arayıp randevu alaçam allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inş çok zorlu bir süreçten geçiyoruz gerçekten...Esimde hic sperm yok azosperm yani mikro tese aneliyti tek cözüm dedi hoca aneliyat oldu kuyruksuz yani olgunlasmamis hücre bulundu 1 ay laboratuvarda bekletildi lim15 fdiye bisey yapilfi sperm üretimi varmi yada tedaviye cvp verebilirni diye hani bisu bosuna tedavi uygulamayalim diye yapdk cok sükür sonucu dün aldik iyi cikdii kaan hocadan cvp bekliyoruz ona göre tedavi vercek tedavide. Sora tekrar mikro tese ardndanda tüp bebek dedi insallah
Geçmiş olsun cnm benim bizde ki sorunda aynı yani eşim azosperm bir defa mikrotese yaptık 2 canlı Sperm 4 cansız bulundu tüp bebek yaptık ama sonuç olumsuz oldu şimdi bizde kaan hocaya mail attık inş en yakın zamanda bilgi verirler ama ben pazartesi günü arayıp randevu alaçam allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inş çok zorlu bir süreçten geçiyoruz gerçekten...
Evet sperm bulundu da şimdi fsh ve LH hormonları kötü çıkıyor tanı 0 diyebilirim onlar iyi olmadan Sperm bulunursa bile tutmaz dedi Adana da gitmiş olduğum Dr o yüzden şimdi kaan hoca ya gidelim dedik..[/QUOTE][QUOTSusss, post: 39056413, member: 649054"]Amin canim ne güzel sperm bulunabiliyomud bunada sükür insallah bidakindede bulunurda rabbimkimsenin kucagini bos birakmasn insallah cok zor bi sürec gercekden insh güzel haberler alirsin
Tsk ederim cnm bilgi versigin için pazartesi hemen arayip randevu alacam. Peki siz muayene olmaya gittiniz mi yani memnun kaldınız mi inş kaan hoca hepimize ugurlu gelir 2015 te bebislerimiz olur bizimde..24111990 .!.:Bende kaan aydos hastasıyiz 2015 muane ücreti 400 Marta kadar randovu şu dolu hemen araman lazim
Evet sperm bulundu da şimdi fsh ve LH hormonları kötü çıkıyor tanı 0 diyebilirim onlar iyi olmadan Sperm bulunursa bile tutmaz dedi Adana da gitmiş olduğum Dr o yüzden şimdi kaan hoca ya gidelim dedik..
Evet biz gittik canım 1 buçuk yıl tedavi olduk ondaKizlarrrrrr acil yardım eder misiniz Dr. Kaan Aydos Dr giden varmı lütfen bilgi