• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi azosperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

x_men

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
153
104
33
33
Kizlarrrrrr acil yardım eder misiniz Dr. Kaan Aydos Dr giden varmı lütfen bilgi

Biz kaan aydosdayiz caniimm

post: 39046867, member: 649054"]Biz kaan aydosdayiz caniimm[/QUOTE]
Oncelikle meaaja cevap yazdığın için tsk ederim bana biraz bilgi verebilir misin kaan hocadan memnun musun muayene ücreti ne kadar hastalariyla nasıl ilgileniyor mu yani bazı Dr lar parayi alıyor ama ilgilenmiyor bilgilendirirsen çok sevinirim pazartesi günü randevu almayi düşünüyorum inş en yakın zamana randevu verirle

post: 39046867, member: 649054"]Biz kaan aydosdayiz caniimm
Oncelikle meaaja cevap yazdığın için tsk ederim bana biraz bilgi verebilir misin kaan hocadan memnun musun muayene ücreti ne kadar hastalariyla nasıl ilgileniyor mu yani bazı Dr lar parayi alıyor ama ilgilenmiyor bilgilendirirsen çok sevinirim pazartesi günü randevu almayi düşünüyorum inş en yakın zamana randevu verirle[/QUOTE]

Canim biz memnunuz muayene ücreti 350 hastalaryla iyi ilgileniyoo yani gercekden icini rahatlatiyo yani doktorun kendi sitesi var ordan msj gönderiyodun msjina 5 gün bilemedin 1 hafta dora yaziyoo o yönden sbkntili biraz ztn sen msj yolladkdan sora sana otomatik geri mail geliyo hangi gün sana cvp yazacagi yaziyo gercekden sistemi iyi ayarlanmid öyle para göz bi doktorda degil bence illa bende tedavi olmak zorunda degilsiniz fln dediYdi bize biz memnunuz canim

Kaan Aydos sitesinin ismini söyleyebilir misin. Cnm biz bir yerde soru sorduk ama cevap gelmedi. Bana sitenin ismini verir misin ve sizin randevunuzu hemen verdiler mi yoksa uzun bir zaman beklediğim mi

Kaan Aydos sitesinin ismini söyleyebilir misin. Cnm biz bir yerde soru sorduk ama cevap gelmedi. Bana sitenin ismini verir misin ve sizin randevunuzu hemen verdiler mi yoksa uzun bir zaman beklediğim mi

kaanaydos.com.tr biz hemen almisdk 1 hafta icinde vermisdi bize yurtdisindayz esim anca izin alabilmisdi tatile denk getirdik onlarda sagolsub verdiler ama nirmalde gec veriyolar randevuyu

Tmm cnm benim çok tsk ederim yardımın için sizde sorun nedir acaba kusura bakma çoksoru ssoruyorum ama bilgi edinmek için soruyorum cnm

Tmm cnm benim çok tsk ederim yardımın için sizde sorun nedir acaba kusura bakma çoksoru ssoruyorum ama bilgi edinmek için soruyorum cnm

Esimde hic sperm yok azosperm yani mikro tese aneliyti tek cözüm dedi hoca aneliyat oldu kuyruksuz yani olgunlasmamis hücre bulundu 1 ay laboratuvarda bekletildi lim15 fdiye bisey yapilfi sperm üretimi varmi yada tedaviye cvp verebilirni diye hani bisu bosuna tedavi uygulamayalim diye yapdk cok sükür sonucu dün aldik iyi cikdii kaan hocadan cvp bekliyoruz ona göre tedavi vercek tedavide. Sora tekrar mikro tese ardndanda tüp bebek dedi insallah

merhaba kızlar,
öncelikle rabbim isteyen herkeze bebişlerni tez zamanda kavuştursun.bir bebek delisi olarak ben 6 aydır psikolojik olarak mafoldum :(
eşiminde benimde yaptırdığımız testlerimiz teiz çıktı yanlız geçen ay eşimin yaptırdığı kan testinde antikor negatif değilde poztif çıktı yüksek ihtimal bundan olabilir dedi doktor ve eşime deltocortil ilaç verdi onu kullandık bu umutla tekrar bekliyorum 10 gün kaldı adetime :(
böyle bir sorun yaşayıp bu tedavi sonucu pozitif sonuç alan varmı .doktor olmazsa 6 ay daha bu ilacı kullancaksın dedı .eğer ozamanda olmazsa aşılama vs tedaviye geçicek sanırım ama ben nasıl beklicem 6 ay daha :(

Esimde hic sperm yok azosperm yani mikro tese aneliyti tek cözüm dedi hoca aneliyat oldu kuyruksuz yani olgunlasmamis hücre bulundu 1 ay laboratuvarda bekletildi lim15 fdiye bisey yapilfi sperm üretimi varmi yada tedaviye cvp verebilirni diye hani bisu bosuna tedavi uygulamayalim diye yapdk cok sükür sonucu dün aldik iyi cikdii kaan hocadan cvp bekliyoruz ona göre tedavi vercek tedavide. Sora tekrar mikro tese ardndanda tüp bebek dedi insallah
Geçmiş olsun cnm benim bizde ki sorunda aynı yani eşim azosperm bir defa mikrotese yaptık 2 canlı Sperm 4 cansız bulundu tüp bebek yaptık ama sonuç olumsuz oldu şimdi bizde kaan hocaya mail attık inş en yakın zamanda bilgi verirler ama ben pazartesi günü arayıp randevu alaçam allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inş çok zorlu bir süreçten geçiyoruz gerçekten...

Geçmiş olsun cnm benim bizde ki sorunda aynı yani eşim azosperm bir defa mikrotese yaptık 2 canlı Sperm 4 cansız bulundu tüp bebek yaptık ama sonuç olumsuz oldu şimdi bizde kaan hocaya mail attık inş en yakın zamanda bilgi verirler ama ben pazartesi günü arayıp randevu alaçam allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inş çok zorlu bir süreçten geçiyoruz gerçekten...

Amin canim ne güzel sperm bulunabiliyomud bunada sükür insallah bidakindede bulunurda rabbimkimsenin kucagini bos birakmasn insallah cok zor bi sürec gercekden insh güzel haberler alirsin

[QUOTSusss, post: 39056413, member: 649054"]Amin canim ne güzel sperm bulunabiliyomud bunada sükür insallah bidakindede bulunurda rabbimkimsenin kucagini bos birakmasn insallah cok zor bi sürec gercekden insh güzel haberler alirsin[/QUOTE]
Evet sperm bulundu da şimdi fsh ve LH hormonları kötü çıkıyor tanı 0 diyebilirim onlar iyi olmadan Sperm bulunursa bile tutmaz dedi Adana da gitmiş olduğum Dr o yüzden şimdi kaan hoca ya gidelim dedik..

[QUOTSusss, post: 39056413, member: 649054"]Amin canim ne güzel sperm bulunabiliyomud bunada sükür insallah bidakindede bulunurda rabbimkimsenin kucagini bos birakmasn insallah cok zor bi sürec gercekden insh güzel haberler alirsin
Evet sperm bulundu da şimdi fsh ve LH hormonları kötü çıkıyor tanı 0 diyebilirim onlar iyi olmadan Sperm bulunursa bile tutmaz dedi Adana da gitmiş olduğum Dr o yüzden şimdi kaan hoca ya gidelim dedik..[/QUOTE]

Anladim caniimm biziimm fsh ve lh yüksek ztn keciboynuzu kürü kullaniyoruum suan.

Bende kaan aydos hastasıyiz 2015 muane ücreti 400 Marta kadar randovu şu dolu hemen araman lazim

24111990 .!.:
Bende kaan aydos hastasıyiz 2015 muane ücreti 400 Marta kadar randovu şu dolu hemen araman lazim
Tsk ederim cnm bilgi versigin için pazartesi hemen arayip randevu alacam. Peki siz muayene olmaya gittiniz mi yani memnun kaldınız mi inş kaan hoca hepimize ugurlu gelir 2015 te bebislerimiz olur bizimde..

[QUOTEusss, post: 39056508, member: 649054"]Evet sperm bulundu da şimdi fsh ve LH hormonları kötü çıkıyor tanı 0 diyebilirim onlar iyi olmadan Sperm bulunursa bile tutmaz dedi Adana da gitmiş olduğum Dr o yüzden şimdi kaan hoca ya gidelim dedik..[/QUOTE]

Anladim caniimm biziimm fsh ve lh yüksek ztn keciboynuzu kürü kullaniyoruum suan.[/QUOTE]
Evet sperm bulundu da şimdi fsh ve LH hormonları kötü çıkıyor tanı 0 diyebilirim onlar iyi olmadan Sperm bulunursa bile tutmaz dedi Adana da gitmiş olduğum Dr o yüzden şimdi kaan hoca ya gidelim dedik..

Anladim caniimm biziimm fsh ve lh yüksek ztn keciboynuzu kürü kullaniyoruum suan.[/QUOTE]
Bizde suan keçiboynuzu özünü sabah akşam da çay kaşığı içiyor eşim inş faydası olur cnm

Kızlar kaan hoca ya attığım mailin cevabı geldi 4 hafta sonra yapmamız gereken tahliller varmış onları yapacaz yarın da randevu almak için arayacam randevu de bir sıkıntı olursa bana mail atın dedi ben yardimci olurum dedi... inşallah hepimize hayırlı olur. Eli uğurlu gelir inşallah :KK15:

Kızlar randevu aldım 19 martta gelin dedi inş iyi sonuçlar alırız çok heyecanlıyım yaaaa

Mrb bizde 5 yil boyunca kaan beye gittik ne derse 5 yil boyunca uyguladik ilk esimin tese ameliyatinda bulduk deyip dondurmustu ama beni hazirlamamisti teseden snra 3 ay snra beni hazirlayip tekrar tese yapti ve bulunamadi dondurduklarida yasamadi kan hucresine donusmus dondurunca ucunde yine yapti haploid hucre bulup denedim dedi tutmadi dedi sonuc ucude olumsuz oldu.snra bizle konustu yasimiz genc oldugundan istersek bi 3 yada 5 yil bekleyip tekrar denememizi ve bu senelrde teknolojinin ilerleyip daha fayda sagliyacagini bizde esimle evlat edinlemeye kadar verdik ve suan cok mutluyuz basvurali 14 ay oluyo siramizin gelmesine tahmini 3 yada 5 ay var ama simdiden onun heycani sardi ve o bebegimizi buyutup ilerlede tekrar tup bebek deneyerek ona kardes yapabilecegimize karar verdik enazindan bundan snra olumsuzda olsa bizim zaten bebegimiz olcagindan asla bukadar yikilmicaz.hersy allahdan eger surekli olumsuz olup bebeginiz olmiyorsa mutlaka evlat edinmeyi dusunun cok buyuk mutluluk.

Back
X