• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi azosperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mrb bizde 5 yil boyunca kaan beye gittik ne derse 5 yil boyunca uyguladik ilk esimin tese ameliyatinda bulduk deyip dondurmustu ama beni hazirlamamisti teseden snra 3 ay snra beni hazirlayip tekrar tese yapti ve bulunamadi dondurduklarida yasamadi kan hucresine donusmus dondurunca ucunde yine yapti haploid hucre bulup denedim dedi tutmadi dedi sonuc ucude olumsuz oldu.snra bizle konustu yasimiz genc oldugundan istersek bi 3 yada 5 yil bekleyip tekrar denememizi ve bu senelrde teknolojinin ilerleyip daha fayda sagliyacagini bizde esimle evlat edinlemeye kadar verdik ve suan cok mutluyuz basvurali 14 ay oluyo siramizin gelmesine tahmini 3 yada 5 ay var ama simdiden onun heycani sardi ve o bebegimizi buyutup ilerlede tekrar tup bebek deneyerek ona kardes yapabilecegimize karar verdik enazindan bundan snra olumsuzda olsa bizim zaten bebegimiz olcagindan asla bukadar yikilmicaz.hersy allahdan eger surekli olumsuz olup bebeginiz olmiyorsa mutlaka evlat edinmeyi dusunun cok buyuk mutluluk.
Çok merak ettik evlat edindinizmi

Basta oluyor tabiki.biyolojik aile cikarsa diye ama kurum bunu aayarlior zaten bu riski en dusuk seviyeye yada olmasa indirio ole yerlestirmr yapior.zamanla bebegimle vakit gecirdikce hic korkumiz kalmadi ben bebegimi 1 aylikken aldim simdi tek korkum yarabbim yavruma uzun omur versin

Basta oluyor tabiki.biyolojik aile cikarsa diye ama kurum bunu aayarlior zaten bu riski en dusuk seviyeye yada olmasa indirio ole yerlestirmr yapior.zamanla bebegimle vakit gecirdikce hic korkumiz kalmadi ben bebegimi 1 aylikken aldim simdi tek korkum yarabbim yavruma uzun omur versin
Amiiiin sağlıklı huzurlu günleriniz olsun inşallah.şuan kaç aylik

Kusura bakma ozel bilgileri vermioruz bu ailece alinan bi karar bebegimle igili en ufak bi bilgi veremem yanlis anlamayin size gore degil ama bole bisy dusunuorsaniz hic brklemeden basvurun.zaten bekleme suresi cok uzun.asla pisman olmazsiniz

Back
X