- 28 Ağustos 2023
- 1.109
- 279
- 43
- Konu Sahibi feriskiraz
Yaaa devlette öyle dediler ama bahcecide ilk sperm verdi varla yok arasında dondurdular onalrZeki akkumda mı bizde de hic cıkmadı sperm ama bize umut etmeyin dedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa devlette öyle dediler ama bahcecide ilk sperm verdi varla yok arasında dondurdular onalrZeki akkumda mı bizde de hic cıkmadı sperm ama bize umut etmeyin dedi![]()
Takviye vs kullanın çok azda olsa cikar takviyelerleZeki akkumda mı bizde de hic cıkmadı sperm ama bize umut etmeyin dedi![]()
Var canımm bizimde sperm yoktu sc sonrasında sd seviyesinde spermatid çıktı ve tedavi ile sperme dönştü çok şükürr özelden konuşmuştuk mutlaka dediğim yerde bi test versin eşinn seviyenize bakılsn umutsuz olmayın Allah büyüktürBugun patoloji cıktı dağınık ve az sayıda spermatid izlenmiştir yazıyor yani hücre aşamasında durmuş sanırım ama sperm e dönüşme ihtimali var mı bilemedm
İnşallah güzel sonuçlanırBende şuan zeki beyden transferden çıktım
Bana da söyler misiniz özelden ? Bu süreçte insan elinden gelen her şeyi yapmak her yere gitmek ulaşmak istiyor. Teşekkür ederim şimdidenVar canımm bizimde sperm yoktu sc sonrasında sd seviyesinde spermatid çıktı ve tedavi ile sperme dönştü çok şükürr özelden konuşmuştuk mutlaka dediğim yerde bi test versin eşinn seviyenize bakılsn umutsuz olmayın Allah büyüktür
İnşallah canım bekliyorum 8. Günüm bugün sende gebelik varmi tüp bebekİnşallah güzel sonuçlanır![]()
Cuma günü bahçeciye gideceğiz. Eşimin tedavi süreci başlayacak. Henüz tüp bebek denemedik ilerleyen zamanlarda inşallah ben de güzel haberleri paylaşırım burdanİnşallah canım bekliyorum 8. Günüm bugün sende gebelik varmi tüp bebek
Hamgi şehirdeCuma günü bahçeciye gideceğiz. Eşimin tedavi süreci başlayacak. Henüz tüp bebek denemedik ilerleyen zamanlarda inşallah ben de güzel haberleri paylaşırım burdan![]()
İstanbul’daHamgi şehirde
Bende Diyarbakıra bahcecide yaptimİstanbul’da
İnşallah hepimize güzel sonuçlar verir bahçeciBende Diyarbakıra bahcecide yaptim
İnşallah arkadasiminki tuttu İnşallah benimki ve isteyen herkesinki tutarİnşallah hepimize güzel sonuçlar verir bahçeci![]()
Merhaba sizin sorun neydi biz de orda başladık eşim tese oldu sperm bulunamadıBende Diyarbakıra bahcecide yaptim
Arkadasimin esininkide yoktu ne kullandiysa falan çok az sperm testi verdiğinde gozukmus onuda dondurmuşlar 2 ay rahim dinlendirme yaptılar suan 4 aylık hamileMerhaba sizin sorun neydi biz de orda başladık eşim tese oldu sperm bulunamadı