Meraba arkadaşlar benim esimde azospermi vardi beni geçen hafta sağlık bakanligindan diye aradilar tüp bebek yardımı felan yapicaz deyip özel bi hastaneye cagirdilar maddi destek felan sağlıcaz dediler bana garip geldi aslında içimde şüphe oluştu özel hastane sonuçta sizide böyle arayan oldumu
Meraba arkadaşlar benim esimde azospermi vardi beni geçen hafta sağlık bakanligindan diye aradilar tüp bebek yardımı felan yapicaz deyip özel bi hastaneye cagirdilar maddi destek felan sağlıcaz dediler bana garip geldi aslında içimde şüphe oluştu özel hastane sonuçta sizide böyle arayan oldumu
Benim tanıdığım birini aramış lar işte kırk yaş üstü olduğunuz için test isimlerini saymış bunları yaptirdinizmi yaptirmadiysaniz gelip yaptirmaniz felan gerek diye sonrada etrafinizda çocuğu olmayan tanıdınız varmı deyince eşimi soylemisler azospermi diye beni aradilar görüştük felan yardimci olucaz maddi konuda felan dediler bana garip geldi karar veremedim ne yapsam diye