Azospermi hastalara alternatif tıpla şifa bulanlar

Candle_89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
535
450
103
35
Hanımlar merhaba. Eşi azosperm olup alternatif tıbba baş vuran var mı? İbrahim Saraçoğlu ürünlerini deneyen oldumu?

Benim arkadasinın esinde de vardi yıllarca cocukları olmuyordu bi yere gittiler tüp bebek icin bunda sonuca ulaştılar simdi iki aylık bebegi var masallah

İstanbul'daysan eğer mediacana da düzgün bey var onunla görüş o sana yardımcı olur kendisi bu dalda uzmandir

Bi yaştan sonra istese de tedavi olup çocuğu olamayabilir.bazı azosperm türleri var ilerleyen yaşlarda tedavide para etmiyor.
yaş ilerledikçe kadının yumurtalarıda azalıyor,kalanlarında kalitesi düşüyor Bi işe yaramıyor.boş yere zaman kaybetmesin tedavi olsun,bitkiyle mitkiyle iyileşecek Bi hastalık değil bu.çok acil tedaviye başlamanız lazım.

Bu yas ortalama kadin ve erkek icin kac yas acaba?

Bu yas ortalama kadin ve erkek icin kac yas acaba?
kadınlarda 35 deniyor ama kişiden kişiye değişiyormuş 20yaşındada olabilir,50de de.
azospermik erkeklerde çok daha erken yaşlarda olabiliyor. benim eşim 30unda tedavi oldu.tedavi biraz işe yaradı birkaç tane çıktı.arkadaşın eşide bizimkiyle aynı sebepten azospermiydi 40lı yaşlardaydı tedavi işe yaramadı.

Tup bebek mi?

siz tup bebek tedavisi mi gordunuz? Hangi hastane? Hangi doktor. Ben turk deyilim diye pek bilmiyorum.

siz tup bebek tedavisi mi gordunuz? Hangi hastane? Hangi doktor. Ben turk deyilim diye pek bilmiyorum.
azosperm menide hiç sperm bulunamaması demek.sperm olmayınca tüp bebek yapamazsın.sperm olacak kadından da yumurta toplanacak ve ikisi birleştirilip embriyo oluşturulacak.işte bu ikisinin birleştirilip rahime yerleştirilmesi işlemine tüp bebek deniyor.Ama önce eşinin iğne ilaç her neyse işte onla tedavi olup en az bir tane sperm üretebilmesi lazım.

Anladim cok tesekkurler. Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…