Canım belli daha önce bahsetmişimdir hatırlamıyorum tam kısaca özet geçiyim.
Eşim 5 aylık ve 5 yasındayken 2 taraflı fıtık ameliyatı geçirmiş 2 kez. Biz Bülent hocaya ilk gittiğimizde, çok büyük ihtimalle sperm olduğunu söylemişti, cünkü yapılan hiçbir tahlilde bi problem çıkmadı. 2 aylık ilaç tedavisinden sonra dün sperm testi yaptırarak gittik zaten istemişti.
-Tahmin ettiği gibi çıkmış sperm tahlili, benim ekim adetimle birlikte ilaç tedavisine baslayacagımızı, daha fazla beklemenin gereği olmadığını, boşuna zaman kaybına gerek olmadığını söyleyerek, sperm üretiminin oldugunu ancak olgun sperm bulmamız gerektiğini söyledi.
Eşimdeki sorunun aslında boşaltıcı kanallar olduğunu, tıkanıklıktan süphelendiği için daha fazla ilaç tedavisi yapmaya gerek yok dedi.
Olgun sperm bulamazsak eğer daha uzun ve yoğun medical tedavi ile baştan başlayacağımızı söyledi.
Yani tese kararı aslında yapılabilecek herşey yapıldı, ortada bi problem de yok. Olgun Sperm bulalım vakit kaybetmeden diye çıktı..
Dilerimki insallah daha fazla yoğun tedaviye gerek kalmadan olgun sperm hemen bulunur.
bülent hocayada gerçekten çok güveniyorum. Aksi olsada kendisinde devam etmeyi düşünüyorum..