Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim ol dedikten sonra olur bir mucizeyle ama ileri hız önemli asıl o olmadan çok çok daha zor...Merhaba eşim azospermi eşi azospermi olup doğal yolla hamile kalan varmı
Sperm değerleri nasıl ki? Sayı hız nedir?Bilmiyorum ya ben cok takıyorum bu konuyu dr bize olabilecegini söyledi diğerleri de imkansiz dedi
SıfirSperm değerleri nasıl ki? Sayı hız nedir?
E sıfırsa nasıl olacak ki bebek? Bence vakit kaybetmeyin derim tüp bebek yaptırın..Sıfır yani hiç görülmedi
tup bebek yaptirmak icinde sperm lazim embriyoyu dollemek icinE sıfırsa nasıl olacak ki bebek? Bence vakit kaybetmeyin derim tüp bebek yaptırın..
E sıfırsa nasıl olacak ki bebek? Bence vakit kaybetmeyin derim tüp bebek yaptırın..
Tese ameliyati dedi dr eşimde direniyor ameliyat olmamak için onu bi türlü ikna edemiyorum ve ben anne olmak istiyorumtup bebek yaptirmak icinde sperm lazim embriyoyu dollemek icin
yaşlarinız kacTese ameliyati dedi dr eşimde direniyor ameliyat olmamak için onu bi türlü ikna edemiyorum ve ben anne olmak istiyorum
Eşim 32 ben 21yaşlarinız kac
eşiniz neden direniyor ki acaba durumun ciddiyetinin farkında degil mi.Allahtan ümit kesilmez tabide yine de elinizden geleni yapmak gerekir.Rabbim kucaginizi doldursun insallahyaşlarinız kac
Tese ameliyatı ile onu da bulurlar olmadı oluşmamış sperm hücrelerini toplayıp yine yaparlar gerisi rabbime kalmış.tup bebek yaptirmak icinde sperm lazim embriyoyu dollemek icin
doğal yolla mümkün olduğunu söylüyor surekli bende ankaradaki en iyi doktorlarla konuştum 2 nedeni var azospermin 1. Doğuştan ( yani testislerin sperm üretmiyor olmasi) 2 ise tıkanıklık yani sonradan olan bi durumeşiniz neden direniyor ki acaba durumun ciddiyetinin farkında degil mi.Allahtan ümit kesilmez tabide yine de elinizden geleni yapmak gerekir.Rabbim kucaginizi doldursun insallah
Eşimin sonradan olan bi durum varis ve aşırı radyason sonucu azospermTese ameliyatı ile onu da bulurlar olmadı oluşmamış sperm hücrelerini toplayıp yine yaparlar gerisi rabbime kalmış.
Ben de eşime diyorum sakın cep telefonu ön cebine koyma diye artık koymuyor arka cebinde taşıyor gece yatarken de telefonları kapatıyoruz.. Eşinizi ikna edebilirsiniz umarım yani ikna olmayacak bir durum yok baba olmak istiyorsa olacak ameliyatını kendisini geçsin sizi annelik duygusundan mahrum bırakmaya hakkı yok...Eşimin sonradan olan bi durum varis ve aşırı radyason sonucu azosperm
Kesinlikle aktarlardan bulduğu bütün ilaclari eve getirir adet günümü benden iyi biliyor benden daha çok istiyor çocuğumuz olsun ama ameliyat olmamakta cok ısrarcı ne yapacağımı ona bu durumu nasıl kabullendirecegimi bilmiyorum cok zor durumdayımBen de eşime diyorum sakın cep telefonu ön cebine koyma diye artık koymuyor arka cebinde taşıyor gece yatarken de telefonları kapatıyoruz.. Eşinizi ikna edebilirsiniz umarım yani ikna olmayacak bir durum yok baba olmak istiyorsa olacak ameliyatını kendisini geçsin sizi annelik duygusundan mahrum bırakmaya hakkı yok...