Erkek İnfertilitesi Azospermi olup doğal yöntemle hamile kalan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Rahel149

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
398
94
18
Merhaba eşim azospermi eşi azospermi olup doğal yolla hamile kalan varmı

Tedavi ile hamile kalan vardır tabi ki en kötü tüp bebekle olur.

Bilmiyorum ya ben cok takıyorum bu konuyu dr bize olabilecegini söyledi diğerleri de imkansiz dedi

caninizi sikmak gibi olmasin ama sanirim pek mumkun degil.rabbim gönlünüze gore verir ins

Eşimi ikna edemiyorum dr arkadaşı sonradan olan bi durum dedi ilaç verdi 1 yıldır kullanıyor ama işe yaramadi emaliyat olmak istemiyor çok üzülüyorum 😑
E sıfırsa nasıl olacak ki bebek? Bence vakit kaybetmeyin derim tüp bebek yaptırın..

eşiniz neden direniyor ki acaba durumun ciddiyetinin farkında degil mi.Allahtan ümit kesilmez tabide yine de elinizden geleni yapmak gerekir.Rabbim kucaginizi doldursun insallah
doğal yolla mümkün olduğunu söylüyor surekli bende ankaradaki en iyi doktorlarla konuştum 2 nedeni var azospermin 1. Doğuştan ( yani testislerin sperm üretmiyor olmasi) 2 ise tıkanıklık yani sonradan olan bi durum

Eşimin sonradan olan bi durum varis ve aşırı radyason sonucu azosperm
Ben de eşime diyorum sakın cep telefonu ön cebine koyma diye artık koymuyor arka cebinde taşıyor gece yatarken de telefonları kapatıyoruz.. Eşinizi ikna edebilirsiniz umarım yani ikna olmayacak bir durum yok baba olmak istiyorsa olacak ameliyatını kendisini geçsin sizi annelik duygusundan mahrum bırakmaya hakkı yok...

Ben de eşime diyorum sakın cep telefonu ön cebine koyma diye artık koymuyor arka cebinde taşıyor gece yatarken de telefonları kapatıyoruz.. Eşinizi ikna edebilirsiniz umarım yani ikna olmayacak bir durum yok baba olmak istiyorsa olacak ameliyatını kendisini geçsin sizi annelik duygusundan mahrum bırakmaya hakkı yok...
Kesinlikle aktarlardan bulduğu bütün ilaclari eve getirir adet günümü benden iyi biliyor benden daha çok istiyor çocuğumuz olsun ama ameliyat olmamakta cok ısrarcı ne yapacağımı ona bu durumu nasıl kabullendirecegimi bilmiyorum cok zor durumdayım 😔

Back
X