Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki de zaman cok önemli ben üzerine gitmiyorum 1 yildir ogrenmemize rağmen 1 defa tek actim konuyu üzülüyorHep o gebelik oluşabilir iyen doktorun suçu.. Ümitlenmiş işte... Neyse bir süre sonra belki kabul eder çok da üstüne gitme ama ite zaman kaybı da çok sıkıntı...
stres yapmayın o daha da berbat ediyor her şeyi.. Zamana bırakın birkaç ay daha baktın ikna olmuyor baskı yapacaksın artık.. Belki kendiliğinden bile kabul eder..Çevre baskısı çok ondan dolayı strese giriyoruz
stres yapmayın o daha da berbat ediyor her şeyi.. Zamana bırakın birkaç ay daha baktın ikna olmuyor baskı yapacaksın artık.. Belki kendiliğinden bile kabul eder..
Kac yıllık evlisiniz bizimki 3 olmak üzereİleri hız bizde sorun artmıyor ..
1.5 yıllıkKac yıllık evlisiniz bizimki 3 olmak üzere
Canim ama ne halde olduğumu görsen burdaki baskilar beni benden alıyor doğluyum ben çocuğum olmuyor diye gözümü çıkarıyorlar eşimin azospermi oldugundan da kimsenin haberi yok sadece ikimiz biliyoruzKuzum senin yasin kücükmüs birak eşin biraz daha beklesin olmadigini anlayinca kendi isteyecektir ameliyati.üstüne gitme daha cok ters teper.
Ececim tehditle olmaz bu işler ki adam da boşanalım derse ne olacak?Ne demek ameliyat olmak istemiyor. Bosanirim deyin o sizi ikna etsin motive etsin
Ne demek ameliyat olmak istemiyor. Bosanirim deyin o sizi ikna etsin motive etsin
[/QUOTE bende ne yapacagimi bilmiyorim
Ben görücü usulü evlendim burda öyle isteyince boşanılmıyor malesfNe demek ameliyat olmak istemiyor. Bosanirim deyin o sizi ikna etsin motive etsin
sonuc suan yanimda dgl yarın atarim buryaSizin yaşınız küçük bu iyi bir durum.toplam sperm sayisi kac ileri hız 0 demissiniz.benim eşimin 2
Laf olsun diye canim kimse onu cidden soylrmez o zaman mecbur kalir. Eşim o sekilde kosa kosa gitti hastaneyrBen görücü usulü evlendim burda öyle isteyince boşanılmıyor malesf
Bakarsınız ikiz falan olur :)4 yıldır evliyim ve olmuyor. O yüzden boşuna bekledim 4 yıl tüp bebek yaptıracam
Allah sabir versin nasil bekledin 4 yil4 yıldır evliyim ve olmuyor. O yüzden boşuna bekledim 4 yıl tüp bebek yaptıracam