• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Azospermi olup varikosel ameliyatından sonra sperm çıkışı olan arkadaşlr varmı?Yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tstoner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
228
149
53
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benim eşim azospermi yani sperm çıkışı yok.Eşimde sol 3.2 mm, sağ 1.4 mm varikosel tespit edildi ve şuanki testinde 3.evrede olan spermatidler mevcut bol miktarda. Sizce ameliyat olsak sperm çıkışı sağlamamız kolaylaşırmı? Fikri olan arkadaşlar yardım lütfen!

evet bende merak ediyorum arkadaslar ,başından gecmiş olanlar paylasın bizimle

Bende 1 yıllık evliyim 3.ayda öğrendik eşimde azospermi olduğunu 1hafta önce de çift taraflı varikosel ameliyatı oldu eşim sağ tarafta sperm yolu bulundu yazıyor ameliyat raporunda,fakat ne anlama geldiğini anlamadık,6 doktora gittik kabul edin dediler bu durumu ama biz yinede ümidimizi kirmiyoruz,bir ihtimal tese diyorlar, genetik testler ve hormon testlerimizde sorun yok sperm bulunursa tüp bebeğe uygununu dediler ama hiç birşeyler düşünemiyorum,Rabbimden ümit kesilmez,,, keşke varikosel ameliyatı ise yarasa

Back
X