Azospermi tedavisi nasıl yapılmaktadır ? Hiç sperm olmaması...

Uzgunn

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
66
1
13
Hollanda
Hocam iyi gunler benim bi sorum olacak..benim esimin hic sperm hic olamadigini soylediler.. Tese ameliyati oldu ama hic olmadigini soylediler.. Sadece uctane buldugunu soylediler onunda ölü oldugunu soylediler..hocam bizim bebek sahibi olmamiz mumkunmu ?? Ne yapmamiz lazim?? Biz belcikada kaliyoruz tedavisi varmi bunun orda.??

Hocam iyi gunler benim bi sorum olacak..benim esimin hic sperm hic olamadigini soylediler.. Tese ameliyati oldu ama hic olmadigini soylediler.. Sadece uctane buldugunu soylediler onunda ölü oldugunu soylediler..hocam bizim bebek sahibi olmamiz mumkunmu ?? Ne yapmamiz lazim?? Biz belcikada kaliyoruz tedavisi varmi bunun orda.??
Merhabalar ;Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı onemlıdır. Laboratuvar tup bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Bulunan 3 sperm mikroenjeksiyon yöntemi ile yumurta içine enjekte edildi ve döllenme olmadı ise sperm ölü olarak adlandırılabilir. Eğer mikroenjeksiyon yapılmadı ise sperm ölü olarak değerlendirmek geçerli bir değerlendirme olmamaktadır. Dolayısı ile deneyimli ellerde yapılacak mikrotese ameliyatı ile alınacak spermlerin deneyimli embriologlarca değerlendirilmesi daha sağlıklı bilgi ve sonuç almamıza yardımcı olucaktır. Bol şans dilerim.

Sayın hocam Prof dr bulenf tiras
yorumlarsaniz sevinirim.

Hızlı hareketli 0 dan%30 a
Yavas ileri hareketli 0 dan%30 a
Yerinde hareketli %5 den %20 ye
Hareketsiz %95 ten %20 ye
Sperm sayisi 22 milyondan 20 ye
Motilite %0 dan % 60

Esim 39 ben 40 yaşındayım bir negatif tup bebek denememuz var ilk test o zaman yapıldı.simdiki test sonucuna gore tup bebekle sansimiz nedir.benim herhangi bir problemim yok yaşıma göre yumurta rezervimde iyi durumda imis dr uma göre.bilgi verirseniz sevinirim

Back
X