Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. nasıl bir yol izlediniz doktorunuz nasıl bir tedavi uyguladı.Merhabalar evet eşim azospermi hem de genetik. Eşim ilk 3 denememizde 2 kez tese ameliyatı oldu ve sonuç negatif şuan 5 yaşında oğlum var 4. tüp bebek denememizde oldu.
Ankara Ünv. cebeci tıp fakültesi kadın doğum doktorum Murat Sönmezer eşimin doktoru ise Müfit Günel
Teşekkür ederim. Bende herhangi bir problem yoktu eşime öncelikle 3 ay iğne haftada 2 kez pzt - perş yapıldı. arada bir gidip test verdi. Test den bulunabilen motil spermleri sakladılar .Sonrasında beni hazırladı doktorum opu işlemi için. benim opu sonrası döllenme olduktan sonra dondurdular. hemen transferimi yapmadı. 2 kez regl olduktan sonra transfer yapacağını, vücudunun kendini toparlaması gerekiyor dedi.Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. nasıl bir yol izlediniz doktorunuz nasıl bir tedavi uyguladı.
rabbim oğlunuzu bağışlasın. benim gibi bekleyen herkese de rabbim hayırlısını nasip etsin. benim eşimde ovitrelle iğnesi vardı ilk üç ay onu kullandı pazartesi ve persembe.şimdi iğne olarak fostimon eklendi. celalettin peruda tedavi oluyoruz pazartesi günü de kontrolümüz var rabbim hayırlısını nasip etsin.Teşekkür ederim. Bende herhangi bir problem yoktu eşime öncelikle 3 ay iğne haftada 2 kez pzt - perş yapıldı. arada bir gidip test verdi. Test den bulunabilen motil spermleri sakladılar .Sonrasında beni hazırladı doktorum opu işlemi için. benim opu sonrası döllenme olduktan sonra dondurdular. hemen transferimi yapmadı. 2 kez regl olduktan sonra transfer yapacağını, vücudunun kendini toparlaması gerekiyor dedi.
Transfer zamanı dondurulan yumurtalar problemimizin genetik olması sebebiyle pct yapıldı sağlıklı 2 yumurta vardı 2 side transfer edildi. 1 tanesi tuttu.
Kontrolden sonra sonucu bizimle paylasir misiniz?rabbim oğlunuzu bağışlasın. benim gibi bekleyen herkese de rabbim hayırlısını nasip etsin. benim eşimde ovitrelle iğnesi vardı ilk üç ay onu kullandı pazartesi ve persembe.şimdi iğne olarak fostimon eklendi. celalettin peruda tedavi oluyoruz pazartesi günü de kontrolümüz var rabbim hayırlısını nasip etsin.
Amin inşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşasın. Bizde ovitrelle iğnesini kullanmıştık. Şifa olsun hepinize. Bugün kontrol sonucunuzu paylaşır mısınız?rabbim oğlunuzu bağışlasın. benim gibi bekleyen herkese de rabbim hayırlısını nasip etsin. benim eşimde ovitrelle iğnesi vardı ilk üç ay onu kullandı pazartesi ve persembe.şimdi iğne olarak fostimon eklendi. celalettin peruda tedavi oluyoruz pazartesi günü de kontrolümüz var rabbim hayırlısını nasip etsin.
Şu an sonucumuz 8 adet elonge spermatid Sb2 seviyesiKontrolden sonra sonucu bizimle paylasir misiniz?
Çok iyi çok sevindimŞu an sonucumuz 8 adet elonge spermatid Sb2 seviyesi
Rabbim hayırlısını nasip etsin bu kadarını görmek bile mucizeÇok iyi çok sevindimAy ne guzel ya bizimde kontrol 20 mayıs. Cok heyecanlıyım.
AminnnRabbim hayırlısını nasip etsin bu kadarını görmek bile mucize
İnşallah cümlemiz iyi sonuçlar alalım inşallah rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucaklarımızı sağlıklı evlatlarla doldursunAminnn
inşallah daha iyi sonuclarda alacaksınız
Değerler gayet iyi yanlış anlamayın güngören bağcılar devlet hastanesindemi verdiniz bu testiArkadaşlar eşimin sperm testi sonuçlanmış. Daha doktora gitmedik. Sperm ile ilgili hiç bilgim yok. Testi yorumlayabilir misiniz? Benim testlerim normal çıktı. 11 aydır gebelik oluşmuyor. L Liyayse_ntbernisko
EvetDeğerler gayet iyi yanlış anlamayın güngören bağcılar devlet hastanesindemi verdiniz bu testi
Bizde orda yaptırmıştık size tavsiyem fındıkzade tarafında mavi lab. veya mecidiyeköyde düzen lab. orda yaptırmanız.Arada dağlar kadar fark çıkıyor.Maddi imkanınızı bilemiyorum ama test fiyatı 200 tl olması lazım.Bağcılarda yaptırdınız sonuç sizi yanıltmasın
Merhaba, esinizin azosperm sebebi ne acaba? Bizimde hersey normal sebepsiz azospermi denildi bizimde 11 ay oldu öğreneli.Azospermi biraz uzun sabır gerektirecek bir durum bize ilk teşhisi 1 yılda koyabildiler. çünkü hiçbir fiziki ve hormonal aksi bir durum yoktu. En son genetik testi istediklerinde problem ortaya çıktı. Sizin azospermi sebebiniz nedir?
Merhaba bizde 5 ay oldu öğrenli sebepsiz azosperm denildi bize de hersey normal genetik vs normal yapilabilecek tüm testler yapildi.Merhaba, esinizin azosperm sebebi ne acaba? Bizimde hersey normal sebepsiz azospermi denildi bizimde 11 ay oldu öğreneli.
Genetik temiz, bizimde hersey normal hormon falan. Sebepsiz denildi. Doktor doktor gezdik 1 yıldır simdi celattin perudayiz. Celattin Peru dışında her doktor ameliyat diyor ama ameliyatta zarar veriyor testislere o yüzden ameliyat olmak istemedikMerhaba bizde 5 ay oldu öğrenli sebepsiz azosperm denildi bize de hersey normal genetik vs normal yapilabilecek tüm testler yapildi.
Ne durumdasiniz suan ne yapiyorsuniz tedavi falan uygulanıyormu hiçmi çıkışınız yok?
Genetiğe bakıldımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?