bizim fsh 32 idi testosteron3.5 di kaan hoca boze klomen proxeed plus bide armidex verdi turkiyedeyken test yaptik testosteron 363 yukselmis ama fshyi daha bilmiyoruz
Merhaba kizlar eşimin fsh i 25 ve azospermiydi. 1 aydir nohut kürü ve incir kürü kullaniyoruz. 1 ay so ra yaptirdigimiz spermtestinde 75 80 hareketli sperm goruldu. Bu haberi hic beklemiyodum kesinlikle bitkileri kullanin. Simdi tup bebege basliyoruz ama oncelikle dr eşime 3 aylik tedavi verdi.. umudunuzu kaybetmeyinn
Merhaba kizlar eşimin fsh i 25 ve azospermiydi. 1 aydir nohut kürü ve incir kürü kullaniyoruz. 1 ay so ra yaptirdigimiz spermtestinde 75 80 hareketli sperm goruldu. Bu haberi hic beklemiyodum kesinlikle bitkileri kullanin. Simdi tup bebege basliyoruz ama oncelikle dr eşime 3 aylik tedavi verdi.. umudunuzu kaybetmeyinn
7 8 kasik nohutu yarim litre suda kaynattim 10 dk beklettim suyunu yarisini kahvaltidan so ra yarisini ogleden sora icirdim. Inciri de kuru incirleri saf zeytin yagi icine ikiye böldüm onun icinde beklettim 1 gun her gun 2 ser adet yedirdjm yalniz gunes gormeyecek o sekilde kullabdim.