Erkek İnfertilitesi Azospermi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sukufeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
7
0
36
34
Varikosel ameliyatından sonra eşi azospermi olan var mı benim eşim oldu 4 sene oldu ve düzelmedi tedavi de gördü ama tese olmadı en son kök hücre tedavisi gördü 9aylik tedavis bitti genetik test verdi bugün sonucu aldık hücre yok 9aylik tedavi sürecinde akupunktur ozon tedavisi gördü balık yağı vitamin bal hücre yenileyici ilaçlar damardan glutatyon diye hücre yenileyici serum aldı c vitamini serum olarak damardan 3 aydır hormon igesi yapılıyor bı gelişme olmadı son çare tese ama tese olmadan önce acaba varikosel kaynaklı bisey var da gözden mi kaçırıyoruz diye düşünüyorum bilgisi olan varsa

Daha önce de Kaan Aydos ta tedavi gördü memnun kalmadık tese olmadan bıraktık amliyat öncesi sayısı düşüktü hareketlligi falan amelattan azaldı sonra sıfır oldu amliyati yapan doktor iki senede anca duzlelir demisti sayıları düşmesi normal dedi bizde düşüp sonra yükselicek diye sifirlanana kadar başka bı yere giymedik bekledik öyle sonuç bu

CANIM DR DEĞİŞTİRSENİZ VARKEN YOK OLMASI NE BİLEYİM DR.CELALETTİN PERU YA Bİ GÖRÜNSENİZ BİZ DE KAAN AYDOSA GİTTİK VE ENSON BİZE DE AMELİYAT DİYİNCE VAZGEÇTİK C.HOCADA TEDAVİYE DEVAM EDİYORUZ BİZİM Bİ ÇIKIŞ OLUYO Bİ OLMUYO

CANIM DR DEĞİŞTİRSENİZ VARKEN YOK OLMASI NE BİLEYİM DR.CELALETTİN PERU YA Bİ GÖRÜNSENİZ BİZ DE KAAN AYDOSA GİTTİK VE ENSON BİZE DE AMELİYAT DİYİNCE VAZGEÇTİK C.HOCADA TEDAVİYE DEVAM EDİYORUZ BİZİM Bİ ÇIKIŞ OLUYO Bİ OLMUYO

Buğra buyrukcu da kök hücre tedavisi gördük
Çok ta umutluyduk sonuç kötü gelince üzüldük biraz toapralanalim maddi manevi yorulduk dinlenelim de bakalım teşekkür ederim

Buğra buyrukcu da kök hücre tedavisi gördük
Çok ta umutluyduk sonuç kötü gelince üzüldük biraz toapralanalim maddi manevi yorulduk dinlenelim de bakalım teşekkür ederim
bazen çok uzun ve yorucu süreç olabiliyo mesela benim 12 sene oldu ve hala umudumu kaybetmiyorum adetimin 2.günü ankara centrum a gidicez biz de bu ay bakalım bizim grade 4 şuan bundan sonraki evre çıkış dediler bekliyoruz bakalım olmadı rosi tekniğini düşünüyoruz ilk rosi tekniğini de centrum merkezi yaptı bu gittiğimizde onu da ayrıntılı bilgi almak istiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bize ve isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin

bazen çok uzun ve yorucu süreç olabiliyo mesela benim 12 sene oldu ve hala umudumu kaybetmiyorum adetimin 2.günü ankara centrum a gidicez biz de bu ay bakalım bizim grade 4 şuan bundan sonraki evre çıkış dediler bekliyoruz bakalım olmadı rosi tekniğini düşünüyoruz ilk rosi tekniğini de centrum merkezi yaptı bu gittiğimizde onu da ayrıntılı bilgi almak istiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bize ve isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin
Merhaba

Doktorunuz kim acaba ? Esimde ankara centrum doktor ahmet beyde tedavide 1 sene oldu haftaya test verecek hücre cikisina bakicaz gecen sene bakdirdigimizda grade 2 ydi doktor bu test iyi cikarsa ameliyat edelim hazirlan diyor fakat bize göre daha erken gibi esim 3 kez tese oldu birde yani

Back
X