Azospermi

zeynpkml

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba
4 yıldır evliyim. Son 1 senedir çocuk deniyoruz ama olmuyor bende bir problem kalmadı esim ilk defa test verdi spermi düşük cikti ama hormonları normal. Eşimde tek testis var. Geçmişte torsiyon ameliyatı oldu.
Test düşük çıkınca moralimiz bozuldu ve tekrar test vermek için ve kontrol olmak için doktora gitmedik. Esim sürekli nargile iciyor tek kotu alışkanlığı bu. Bundan dolayı da kaynaklandığını düşünmeye başladım.
Cocuk istiyorum Rabbım kısmet ederse
Moralimiz bozulunca keciboynuzu kurune başladım ama bundan sonra ki süreçte ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Benim gibi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Sperm düşüklüğünde maalesef tedavi olmadan bir mucize beklemeyin, ilk önce neden düşük onu öğrenmeniz gerek varikoselmi var başka bir sebep mi var

Sperm düşüklüğünde maalesef tedavi olmadan bir mucize beklemeyin, ilk önce neden düşük onu öğrenmeniz gerek varikoselmi var başka bir sebep mi var
Merhaba
Esim daha önce torsiyon ameliyatı oldu ondan dolayı olabilir mi ?
Doktor kontrolünde hafif varikosel var demişti ondan kaynaklı olur ?

Merhaba
Esim daha önce torsiyon ameliyatı oldu ondan dolayı olabilir mi ?
Doktor kontrolünde hafif varikosel var demişti ondan kaynaklı olur ?
Hafif varikosel çok etki etmez, torsiyondan dolayı ola bilir sperm sağlığını arttıracak ilaçlar ve vitaminler var üroloji doktoru da zaten bunlardan veriyor bence ihmal etmeyin çünkü bu tarz tedavilerde yaş çok önemli ne kadar genç o kadar iyi

Hafif varikosel çok etki etmez, torsiyondan dolayı ola bilir sperm sağlığını arttıracak ilaçlar ve vitaminler var üroloji doktoru da zaten bunlardan veriyor bence ihmal etmeyin çünkü bu tarz tedavilerde yaş çok önemli ne kadar genç o kadar iyi
Esim sehir hastanesinde verdi sperm testini orda problem oldu mu bilmiyorum ek bir sperm testini özel hastanede verse değişiklik olur mu sizce ?
Azospermi de de ilaç kullanılıyor mu düzelir mi?

Esim sehir hastanesinde verdi sperm testini orda problem oldu mu bilmiyorum ek bir sperm testini özel hastanede verse değişiklik olur mu sizce ?
Azospermi de de ilaç kullanılıyor mu düzelir mi?
Azosperm hiç sperm çıkmaması siz azda olsa çıktı demişsiniz, mikroskopla bakılan bir yerde baktırın bence çünkü çoğu hastanede tüp Bebek tedavisi hariç bilgisayarla bakılıyor onunda yanılma payı çok yüksek oluyor

Back
X