Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaan aydos u çok duydum bir araştırın.Merhaba, basarisiz sonuclanan iki micro tese ameliyatindan sonra tekrar denemek istiyoruz. Bana doktor tavsiye edebilir misiniz. Azospermi olup basarisiz micro teselerden sonra olumlu sonuc alan var mi? Yazarsaniz sevinirim.
Merhaba, basarisiz sonuclanan iki micro tese ameliyatindan sonra tekrar denemek istiyoruz. Bana doktor tavsiye edebilir misiniz. Azospermi olup basarisiz micro teselerden sonra olumlu sonuc alan var mi? Yazarsaniz sevinirim.
bizede tansel aynı seyi dedi canım. hucrelerin oldugunu fakat olgunhucrenin olmadığını soyledi. ama patoloji de oyle yazmıyordu, patoloji sonucuna gore germ aplazisi yazıyordu yani hic hucre yokmuş. sizde birpatoloji sonucuna bakın isterseniz doktorundedigi ile uyuyormu.merhabalar bu konuyla ilgili bir gelisme oldumu acaba benim esimde azospermi micro tese amiliyati oldu ama malesef hucre bulunamadi bize verilen bilgi kok hucrenin oldugu ama olgun hucrenin bulunamadigi.. yardimci olursaniz sevinirim
bizede tansel aynı seyi dedi canım. hucrelerin oldugunu fakat olgunhucrenin olmadığını soyledi. ama patoloji de oyle yazmıyordu, patoloji sonucuna gore germ aplazisi yazıyordu yani hic hucre yokmuş. sizde birpatoloji sonucuna bakın isterseniz doktorundedigi ile uyuyormu.
Biz sonradan 2 doktora daha gosterdik Germ hucrenin bulunmadığını soylediler
hayır canım aynı patoloji raporunu gosterdik, nasıl hucre var demiş dediler malesef hic hucre yok dediler. Sonradan celalettin hocaya gittik ona gosterdik oda ayrıntılı sperm testi istedi ondada hic germ hucresi cıkmadı. hormonlara bağlı olarak bize bitkisel ve vitaminilacları verdi birde igne verdi. 3 ay kullanıcaz insallah istedigimiz gibi sonuclanırPeki ikinci bir test mi yaptırdınız yoksa bahceciden aldıgınız sonuçnu ben pek oraya guvenemedim. Tese ameliyatina gircek eşim hormon tedavisi uygulandı 3 ay tansel hoca tahlil bile istemedi ameliyattan 2 gun once eşim sordu da yapalım demişti oyuzden guven sarsıldı bakalım hayırlısı bi dra daha görünmekte fayda var inşalla hrpimiz güzel sonuçlar alırız
maalesef ki tupbebek merkezleri olaya ticari acıdan bakıyorlar hemen teseye filan yonlendiriyorlar. ayrıntılı arastırıp işlerini yapmıyorlar belkide biz bilmeden durumumuzu daha cok zorlastırıyoruz bu doktorlar yuzundenPeki ikinci bir test mi yaptırdınız yoksa bahceciden aldıgınız sonuçnu ben pek oraya guvenemedim. Tese ameliyatina gircek eşim hormon tedavisi uygulandı 3 ay tansel hoca tahlil bile istemedi ameliyattan 2 gun once eşim sordu da yapalım demişti oyuzden guven sarsıldı bakalım hayırlısı bi dra daha görünmekte fayda var inşalla hrpimiz güzel sonuçlar alırız
merhabalar bu konuyla ilgili bir gelisme oldumu acaba benim esimde azospermi micro tese amiliyati oldu ama malesef hucre bulunamadi bize verilen bilgi kok hucrenin oldugu ama olgun hucrenin bulunamadigi.. yardimci olursaniz sevinirim[/QUOTE
Merhaba, Dr Kaan Aydos la baska bir tedaviye basladik. Sandiniz cok cok dusuk dedi ama denemek istedik yinede. Umarim bu sefer olumlu sonuc aliriz. Sizde durum nedir.