Canım azosperm 0 sperm demek sanırım ordan bu oluştuysa bence güzel sperm çıkışı var demekKızlar aylardır azospermi yeni testte durum bu ? Bilen var mı?
Eki Görüntüle 2945614
Kaç sperm 0 3 ne demekCanım azosperm 0 sperm demek sanırım ordan bu oluştuysa bence güzel sperm çıkışı var demek
Hastalık yok azospermi arada çıkış oluyor ama düzenli olarak azospermj bitkisel vitamin falan denedik 20 gündürEsinizin hastaligi var miydi nasil bir sürede nasil bir tedavi uygulandi
SANIRIM 300 bin sperm canım takviyelere devam edin hareketi falan iyi sayı da artar inşallahKaç sperm 0 3 ne demek
Amin inşallah teşekkür ederim Bn 0.3 ilk defa görüyorum ya bir ya 0 di hepSANIRIM 300 bin sperm canım takviyelere devam edin hareketi falan iyi sayı da artar inşallah
Ben de ilk kez gördüm canım tahminim 300 bin sözelciyim ama bilemedim bana fazla güvenme bilen arkadaşlar yazarsa güzel olurAmin inşallah teşekkür ederim Bn 0.3 ilk defa görüyorum ya bir ya 0 di hep
Evet doktor da 300 Bin dedi çok şükür çıkış oldu bir iki ye de razıydım bin şükürBen de ilk kez gördüm canım tahminim 300 bin sözelciyim ama bilemedim bana fazla güvenme bilen arkadaşlar yazarsa güzel olurdediğim gibi canım sayı artar hem daha 20 gündür kullanıyor diyorsun eşim 3 ayda ancak belli olur
Evet canım çok teşekkür ederim Rabbım devamını getirsin inşallah. Allahim hepimize şifa versin300000 sperm ve %67si yani 200000i ileri hareketli. Sanırım yükselmiş gözünüz aydın
Canım benim olur inşallah sonuçta hareketliler deEvet doktor da 300 Bin dedi çok şükür çıkış oldu bir iki ye de razıydım bin şükür
Çinko etkisi diyorum kesinlikle. Takviyeli devamCanım benim olur inşallah sonuçta hareketliler de
Saraçoğlu kürleri de iyi canım benim eşimin 30 milyondan 80 milyona falan çıkmıştı onu da araştırınÇinko etkisi diyorum kesinlikle. Takviyeli devam
Onu kullandık zaten caksir keçiboynuzu incir çekirdeği çinko e emodex çoban çökerten.Saraçoğlu kürleri de iyi canım benim eşimin 30 milyondan 80 milyona falan çıkmıştı onu da araştırın
Siz hangisini kullandınız nasıl kullandiniz.Saraçoğlu kürleri de iyi canım benim eşimin 30 milyondan 80 milyona falan çıkmıştı onu da araştırın
Canım bayağı oldu inan hatırlamıyorum dediklerin vardı amaSiz hangisini kullandınız nasıl kullandiniz.
Şuan ne durumdasınız pekiCanım bayağı oldu inan hatırlamıyorum dediklerin vardı ama
Aşılama ile hamile kaldım canım 2 yıldan sonraŞuan ne durumdasınız peki
Aşılama ile hamile kaldım canım 2 yıldan sonraŞuan ne durumdasınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?