azospermle savaşanlar

hulusiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
298
86
118
Çankırı
azo ile savaşanlar anlatın biraz yendiniz mi bu zorlu süreciii bizz yenice başladıkk savaşmaya

Son düzenleme:
azo ile savaşanlar anlatın biraz beler atlattınız yendiniz mi bu zorlu süreciii bizz yenice başladıkk savaşmaya

arkadaşım var kocası daha öncede evlenmiş ondanda çocuğu yokmuş evlenince hemen doktıra gidiyolar ve azosperm ve kızda pkolu çıkıyor direk tüp bebek denediler ikizlere gebe kaldı biri 9 haftalıkken kalbi durdu kızı dünyaya geldi bi sürüde donmuşları vardı mayıs ayında kardeş istiyolardı donmuşlasrı deniceklerdi bi ne olsun hamile şuan doğuma hazırlanıyor ve beda kız allahım ol desin yeter sorunlarımız ve tedavilerimiz bahane canım tüm kalbinle inan ona sığın rabbim emeğini boş çıkarmaz...

aminnn canm teşekkür ederim soruma cevap verdin için allahım başlasın negüzel bi haber :) tese sonucunda canlı sperm bulmuşlarmı onlarda yoksa teseden sonra tedavi gördüler mi bizim yarı canlı çıktı 4 5 ay tedavi görecez inşallah tüp bebek dogumu normalmi oldu sezeryanmı

Tedavi ne kadar gördü bilmiyorum eşi ama kız çok zayıftı minicik bişi o yüzden sezaryan oldu sen nerdesin bilmiyorum onlar izmir smynre artmı neydi ismi funda hanımda tesavi gördüler

Tedavi ne kadar gördü bilmiyorum eşi ama kız çok zayıftı minicik bişi o yüzden sezaryan oldu sen nerdesin bilmiyorum onlar izmir smynre artmı neydi ismi funda hanımda tesavi gördüler

biz ankarada görüyoruz tedaviyi daha yeni başladık igneleride bugün kullanmaya bşlıycaz inşallah işe yaraarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…