Doğuma Hazırlık [B][/B] Inglesina trilogy mi? Concord neo mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Biz concord neo kullanıyoruz.çok memnunum,açılması kapanması çok pratik ama biraz ağır bi araba.genelde tek elimle kullanıyorum,kullanırken çok rahat.bagajdan almayı ve bagaja koymayı eşim yaptığı için ağırlığı beni pek ilgilendirmiyor :)

Ben inglesina aldım comcordla kalite olarak aynı standarttalar bence tercih ermemin sebebi daha az yer kaplaması kolay açılıp kapanabilmesi oldu.

Merhaba arkadaşlar
İnglesina güzel kaliteli bir ürün mü??? Yada concord
Lütfen yardımcı olun.

Canım ben araba bakarken mothercare'deki görevliyle konuşmuştum. O zaman graco'nun evo modeli ile ilgileniyordum. ınglesina'nın hepsinden kaliteli bir marka oldugunu söylemişti ve o dönemde indirimdeydi. Graco ve concord yerine onu önermişti.
Hoş ben hiçbirini almadım sonradan mamas papas aldım ama Inglesinanın kaliteli oldugunu söyleyebilirim.

yaklaşık 6 aydır bebek arabalarını araştırıyorum yurtdışı forumları ve sitelerini de cok fazla gezdim ve rahatlıkla inglesina bir numara diyebilirim katlanma mekanizması muhteşem ve eşsiz ayrıca cok kolay tek elle açılıp kapanabiliyor kapandığı zaman ayakta durabiliyor baston puset olmasına rağmen sırtı tam yatabildigi icin doğumdan itibaren kullanılıyor iki yönlü kullanılabiliyor her konumda da sepetine kolayca ulaşılabiliyor tekerlekleri son derece iyi manevra yapabiliyor tutma koluna çanta astığında devrilmiyor tutma yeri concord gibi köpükten olmadıgı icin yıpranmıyor gunesligi oldukça geniş tum kilif yikanabiliyor kilosu da 9.5kg dolayısıyla tüm bu özellikleri taşıyan ve bu kadar hafif olan başka bir araba olmadıgını söyleyebilirim ve renk seçenekleri de cok iyi umarım yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…