Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim b good kaset testini kullandim ben bundan daha net bir cizgi çıkardı 4 gunde gecikmem vardi gorselini de bırakıyorum buraya ama ertesi gün regl oldum, henuz regline var en erken bat gununu bekle ve baska markayla deneEki Görüntüle 3677195 Eki Görüntüle 3677196 arkadaslar adetim gecikmedi yani tam olarak sekiz gun var korunmasiz iliskinin uzerinden 9 gun gecmisti 3 gundur gogus agrisi var 5 gun once kasiklarimda bir agri oldu ve ondan sonra basladi gogus hassasiyeti bu gun erken gebelik testi yaptim b good isimli markayla ilk 5 dk silik oldu sonra baska marka nimo diye bir test aldim geldim onu yaptim onda negatif cikti yani anlayamadim suan hamilemiyim degilmiyim birde b good olan 10ml kadar olcuyormus nimo olan 25 ml bununla bir alakasi varmidir yada bu test bozuk mu kullanan var mi aranizda
Evet canim reglime var daha seninkide cok belliymis demekki yaniltiyor bu testcanim b good kaset testini kullandim ben bundan daha net bir cizgi çıkardı 4 gunde gecikmem vardi gorselini de bırakıyorum buraya ama ertesi gün regl oldum, henuz regline var en erken bat gununu bekle ve baska markayla dene
evet bide burda kalite dusuyor daha silik görünüyor normalde çok daha netti ama iste maalesef yalanci pozitif cikariyor, bide daha erken senin canım biraz daha bekle benceEvet canim reglime var daha seninkide cok belliymis demekki yaniltiyor bu test
Tekrar yaptim ama negatif ciktievet bide burda kalite dusuyor daha silik görünüyor normalde çok daha netti ama iste maalesef yalanci pozitif cikariyor, bide daha erken senin canım biraz daha bekle bence
Yaptim canim ama negatif ciktiBende kaset testini kullandım apaçık net pozitif verdi ama regl oldum yarın başka testle dene
Tekrar yaptim ama negatif cikti Eki Görüntüle 3677514 Eki Görüntüle 3677515
dediğim gibi yalanci cikartabiliyor o yüzden bat gununuzu bekleyin ve daha guvenilir markalar tercih edinYaptim canim ama negatif cikti
Dun b good diye bir markayla yaptim silik cikti 5 saat sonra nimo diye markayla yaptim cikmadi simdide proc diye baslayan bir markaydi baya pahaliymis herlde onunla yaptim ama yok yani gebelikte yoktur dicem ama 4 gundur goguslerim aciyor bel agrisi var gunluk bir iki kere beyaz akinti oluyor anlayamadim yanidediğim gibi yalanci cikartabiliyor o yüzden bat gununuzu bekleyin ve daha guvenilir markalar tercih edin
Reglini bekle canımDun b good diye bir markayla yaptim silik cikti 5 saat sonra nimo diye markayla yaptim cikmadi simdide proc diye baslayan bir markaydi baya pahaliymis herlde onunla yaptim ama yok yani gebelikte yoktur dicem ama 4 gundur goguslerim aciyor bel agrisi var gunluk bir iki kere beyaz akinti oluyor anlayamadim yani
canim benimde oyle oldu b good gunduz pozitif cikardi aksam baska marka negatif cikardi sabahinda da adet oldum ayni sekilde goguslerim cok hassasti ve 4 gun gecikmem vardi o yüzden dedigim gibi baska marka ve en erken bat günü testlerinizi yapin daha saglikli sonuc alirsin hatta bekleyebilirsen bir kac gun gecikme beklemeni oneririmDun b good diye bir markayla yaptim silik cikti 5 saat sonra nimo diye markayla yaptim cikmadi simdide proc diye baslayan bir markaydi baya pahaliymis herlde onunla yaptim ama yok yani gebelikte yoktur dicem ama 4 gundur goguslerim aciyor bel agrisi var gunluk bir iki kere beyaz akinti oluyor anlayamadim yani
Bekliycem canimcanim benimde oyle oldu b good gunduz pozitif cikardi aksam baska marka negatif cikardi sabahinda da adet oldum ayni sekilde goguslerim cok hassasti ve 4 gun gecikmem vardi o yüzden dedigim gibi baska marka ve en erken bat günü testlerinizi yapin daha saglikli sonuc alirsin hatta bekleyebilirsen bir kac gun gecikme beklemeni oneririm![]()