Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım önce inanmadım ama doğruymuş beta 33 çıkmıştı aynıydı siliklikTeste bakar mısınız Google de baktım herkese pozitif çıkarmış
Gerçekten mi resmi var mı atabilir misin canımBen kullandım önce inanmadım ama doğruymuş beta 33 çıkmıştı aynıydı siliklik
Resmi şuanda yok evet birçok kişi yalancı diyor ama seninki benimkinde. Bile köyü o yüzden yalancı olduğunu düşünmüyorumAdetime bir hafta var bu marka böyle çıktı dayanamadım albu kaset test yaptım çıkmadı
Diğer kaset testi at bakalım onun markası neydi herkesin hassaslık oranı farklıAdetime bir hafta var bu marka böyle çıktı dayanamadım albu kaset test yaptım çıkmadı
Diğer kaset testi at bakalım onun markası neydi herkesin hassaslık oranı farklı
Allah Allah harbi bu negatif niye böyle ki digerimi yalancı çıkardı acaba
Son attığım kaset test daha erken deniliyor bilmiyorum Google de çok kişiye pozitif çıkmış diye yorum varAllah Allah harbi bu negatif niye böyle ki digerimi yalancı çıkardı acabaama inşallah hata bundadirda pozitif sındır
Kaset test yaptın mıAllah Allah harbi bu negatif niye böyle ki digerimi yalancı çıkardı acabaama inşallah hata bundadirda pozitif sındır
Evet 3. Gebeliğimide önce kaset test yaparak öğrendim hatta 4 gebeligimiKaset test yaptın mı